********* ********************** DSV Blog: Θέλω να μετακομίσω στη Θεσσαλονίκη

Κυριακή, Μαρτίου 22, 2009

Θέλω να μετακομίσω στη Θεσσαλονίκη


Μια φίλη από το FB μου είπε ότι αν λέω φωναχτά και φανερά αυτό που επιθυμώ μπορεί και να γίνει. Από σήμερα λοιπόν υλοποιώ την συμβουλή της και το βγάζω στο Blog μου.

Εδώ και 2 χρόνια το σκέφτομαι έντονα, και από το Σεπτέμβριο το κυνηγάω αρκετά. Λόγω της κρίσης γνωρίζω ότι είναι δύσκολα, γιατί για να υλοποιηθεί αυτό θα πρέπει πρώτα να λύσω το επαγγελματικό μου στη Θεσσαλονίκη και επειδή δεν γνωρίζω σχεδόν κανέναν από εκεί το εγχείρημα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Αν κάποιος Φίλος - Αναγνώστης, είναι από τη Θεσσαλονίκη ή έχει καμία φαεινή ιδέα θα εκτιμούσα να μου την μεταφέρει.

Όπως αναφέρεται αναλυτικά στο Ιστολόγιο του Βιογραφικού μου (Πρώτο στην λίστα των Ιστολογίων μου) είμαι Καθηγητής Πληροφορικής και διδάσκω Α.Ε.Π.Π. και ECDL. Είμαι ειδικός σε θέματα Research Analysis και γενικότερα στο Marketing και στις Πωλήσεις. Άρα λοιπόν θα μπορούσα να συνεργαστώ με φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και με κέντρα ECDL. Ιδανικά θα μπορούσα να συνεργαστώ με ΜΜΕ και ειδικότερα με Εφημερίδα αφού τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου εργαζόμουν στην Ελευθεροτυπία.

Το Blog πιο πολύ το έφτιαξα για να μπορώ να απευθυνθώ επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη αλλά και για να επικοινωνώ ευρύτερα. Εύχομαι να φανεί αντάξιο του σκοπού του.

Ευχαριστώ.


Δημήτρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: