********* ********************** DSV Blog: ΑΡΤΕΜΗΣ - ΕΥΘΥΜΗΣ (TXC).... ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2009

ΑΡΤΕΜΗΣ - ΕΥΘΥΜΗΣ (TXC).... ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ




Είναι καιρός να γράψω κάτι γι αυτούς που τόσα χρόνια με έχουν εμπνεύσει όσο κανείς άλλος Καλλιτέχνης Παγκοσμίως. Χαίρομαι που ότι καλύτερο έχει μπει στην Ψυχή μου καλλιτεχνικά, είναι Ελληνικό.

Τα παιδιά είναι στην Ηλικία μου και συνεχίζουν να ταράζουν τα νερά, να αφυπνίζουν συνειδήσεις και το κυριότερο να "στρατολογούν" νέα παιδιά στον ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟ τρόπο ζωής.

Είναι αρκετά σκληροί στον ρυθμό, αρκετά αιχμηροί στον στίχο και με αμείωτο Θυμό συνεχίζουν να φωνάζουν, να διαδηλώνουν μουσικά και να ΜΑΧΟΝΤΑΙ συνεχώς.

Δεν εφησυχάζουν, δεν βολεύονται, δεν συμβιβάζονται, δεν σιωπούν.... αντιθέτως Κραυγάζουν για να μπουν στα αυτιά των Βαρήκοων. Προσπαθούν μόνο με τα ΡΑΠ τους να πολεμούν και να πορεύονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μόνο που θα βρείτε από αυτούς είναι μόνο Site στο Internet, και κάτι συνεντεύξεις. Τα λένε όλα με τις Ρίμες τους.

Η σελίδα τους είναι εδώ ... http://www.myspace.com/artemisefthimis και ένα αντιπροσωπευτικό βίντεο τους είναι αυτό.... http://www.youtube.com/watch?v=l1JaZeeyMdE που φαίνεται περίτρανα πόσο συνειδητοποιημένοι καλλιτέχνες είναι!!!

Ποιος άλλος έχει τραγουδήσει για το περιβάλλον.... ΠΟΙΟΣ;;;;;

Ακούστε τους πως φωνάζουν, προσέξτε τους στίχους τους και το Videoclip. Ελπίζω να σας αρέσει.

Αυτά τα πολύ λίγα μέχρι τώρα.....

Θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα ... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: