********* ********************** DSV Blog: Προβλήματα με Pop Up Windows

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2009

Προβλήματα με Pop Up Windows

Πολλοί αναγνώστες με ρώτησαν γιατί όταν μπαίνουν στο Blog μου, τους βγάζει σε κάτι Καζίνο και σε κάτι στοιχήματα. Αυτό είναι από τα πρώτα προβλήματα που αντιμετώπισα όταν μπήκα στο WWW. Είναι η επινόηση κάποιων έξυπνων για να εκμεταλλεύονται αναγνώστες και για να τους "τραβάνε" στα δικά τους Site.

Δύο λύσεις υπάρχουν για αυτά τα προβλήματα. Ρυθμίζεις το Antivirus και "κόβεις" τα Pop Up Windows, και 2ο αλλάζεις Web Browser ή αλλιώς Φυλλομετρητή ιστού για να λύσεις το πρόβλημα. Για μένα το καλύτερο και το πιο σταθερό είναι το Google Crome και το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Θα το βρείτε εδώ http://www.google.com/chrome/index.html?hl=el&brand=CHMA&utm_campaign=el&utm_source=el-ha-emea-el-bk&utm_medium=ha. Κάντε κλικ και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει πανεύκολα και το κάνει Setup η Google. Όταν σας ρωτήσει κάντε το τον βασικό Web Browser και θα σας βάλει όλα τα Αγαπημένα και όλες τις ρυθμίσεις του προηγούμενου Web Browser.

Μην ανησυχείτε. Δεν χάνετε τίποτα. Όποια ώρα το επιθυμήσετε γυρνάτε με ένα κλικ στην προηγούμενη κατάσταση.

Σας εύχομαι καλό Browsing!!!

1 σχόλιο:

Koutsouni είπε...

Αρε Δημητράκη !! Κι εγώ με αυτόν"παίζω" εδώ και κανένα εξάμηνο. Όντως ειναι πολύ καλός browser ... να άλλαζε και skins εύκολα, καλά θα ήταν ;ο) .... καλά ακόμα αναρωτιέσαι ποιος είμαι???? LoL