********* ********************** DSV Blog: Thank Sunderland for Support

Σάββατο, Μαρτίου 28, 2009

Thank Sunderland for Support

Εδώ και ένα μήνα περίπου, από τις 22 Φεβρουαρίου άρχισα δειλά δειλά να κατασκευάζω το Blog μου. Ήταν όνειρο ετών αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους δεν το ξεκινούσα. Όταν λοιπόν το ξεκίνησα και έβαζα τις πρώτες Φωτό και τα πρώτα λόγια, έστειλα E-mail σε φίλους και γνωστούς για να «καμαρώσουν» το επίτευγμά μου.

Όπως και οι τραγουδιστές λένε τα τραγούδια «παιδιά» τους έτσι και εγώ θα μπορούσα να πω ότι το νιώθω σαν «παιδί» μου.

Στην αρχή και μετά από άπειρες ώρες ψάξιμο, βρήκα ένα Hit Counter για να μου δείχνει πόσοι μπαίνουν στο Blog μου. Δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί εκτός του ότι δεν ήξερα από πού, ανά τη γη, μπαίνουν, δεν ήξερα και πόσοι γιατί καταμετρούσε και τα δικά μου κλικ που αναγκαστικά έκανα για αναρτήσεις, διορθώσεις κλπ.

Από το Σάββατο 22 Μαρτίου βρήκα ένα Gadget που δείχνει τις χώρες από τις οποίες μπαίνουν και μετά άλλο ένα που δείχνει και τις πόλεις.

Ινδονησία, Σουηδία, Γαλλία, Αμερική, Κουάλα Λουμπούρ;;;; Τι παίζει;;; Είναι δυνατόν;;; Σκέφτηκα πιο λογικά και κατάλαβα ότι θα είναι τυχαία κλικ από το εξωτερικό. Όταν όμως Σήμερα το πρωί ανακοίνωσα το πρόγραμμα των Πανελληνίων Εξετάσεων, στη σελίδα του Α.Ε.Π.Π. έπαθα πλάκα όταν για πρώτη φορά είδα ότι 14 άνθρωποι από πολλές διαφορετικές χώρες του εξωτερικού είναι Online. Ούτε στο βασικό Blog μου δεν είχα ποτέ 14 Online. Το περισσότερο ήταν 8.


Athens, Athens, Thessaloniki, Greece (Υπόλοιπες χώρες και χωριά), Vlos (ούτε κανονικά δεν γράφουν το Volos… αλλά δεν με πείραξε), και μετά από Osaka, mafra, Agkra, San Antonio, New Delchi, Bilbao, Mountain Vie και Brooklyn είδα την Αγγλική σημαία και έγραφε SUNDERLAND.

Τότε συγκινήθηκα πάρα πολύ. Σε ένα πανεπιστήμιο του Sunderland κάνει το μεταπτυχιακό του ένας πολύ κοντινός μου άνθρωπος. Δεν λέω απλά φίλος γιατί μ’ αυτόν τον άνθρωπο έζησα πολλά χρόνια στην ίδια πολυκατοικία. Κοιμόμουν για χρόνια στο ίδιο δωμάτιο που ζούσε μέχρι τα 14 του χρόνια, και στο πατάρι είχα πολλά παιδικά του παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Ήταν ο 1ος μου μαθητής στο Ms Office στα 15 του. Δηλαδή τι μαθητής… Από αυτούς που τους λες μισή λέξη και καταλαβαίνουν 15. «Δημητράκη θα καθίσεις να σου μάθω Computers;» μου έλεγε κάνοντας βουλίτσες στα μάγουλα. «Ναι αλλά θα τα λες αργά» του απαντούσα…. «Εντάξει τι να κάνω…. Θα το προσπαθήσω» μου ξανάλεγε.

Ήταν μεγάλη «Φάτσα» από μικρός. Σίγουρα θα τους έχει τρελάνει όλους πάνω. Πολύ καλό παιδί παρόλο που είναι «Σκυλάς». Κάποια στιγμή είδα ότι έκανε join σε ένα group των “NoNameBand” και όταν μπήκα και άκουσα το «Φιλί» έπαθα πλάκα. Τι ζητάς σε Rock group εσύ ρε, του έγραψα. Και μου είπε «Ο Κυριάκος, ο Τραγουδιστής του συγκροτήματος, είναι στο Sunderland και σπουδάζουμε μαζί». Έτσι εξηγείτε, είπα. By the way χαιρετισμούς στον φίλο Κυριάκο που είμαστε και FB Friends. Keep Rocking Buddy.

Ευχαριστώ τον Νίκο Λέκκο ή Λουκά (Αν βρείτε γιατί έχει παρατσούκλι Λουκά, κερδίζετε) για την ηθική υποστήριξή του από το μακρινό Sunderland.

By the way… Στα Computers είναι τσακάλι…. και με κάνει υπερήφανο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: