********* ********************** DSV Blog: Οι Έλληνες αγαπούν τους συμπρατριώτες τους, οι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ τους ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!!!

Τρίτη, Απριλίου 14, 2009

Οι Έλληνες αγαπούν τους συμπρατριώτες τους, οι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ τους ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!!!

Σήμερα το πρωί καθώς πήγαινα τον καθημερινό μου περίπατο, κατέβαινα την Κουντουριώτου, στο 82 (αριθμό), κάποιος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ πάρκαρε την Αυτοκινητάρα του για να μην του τη γρατζουνήσουν, πάνω στο πεζοδρόμιο οπότε οι Πεζοί αναγκαζόταν να πάνε από το δρόμο.

Το ίδιο θα έκανα και εγώ, αν δεν περνούσε εκείνη την ώρα αυτοκίνητο και αναγκαζόμουν να πατήσω οριακά στην άκρη του πεζοδρομίου. Έλα όμως που είχε ξεκολλήσει από τις Φανταστικές Κατασκευές του Δήμου Βόλου που μας έχει ταράξει στα Δημοτικά Τέλη. Αλλά έργα, κάθε εκλογές και κρατάνε κανένα δίμηνο, ίσα ίσα για να ξαναβγούν και μετά ας σκοτωθούν οι πολίτες, αφού ψήφισαν τι τους νοιάζει τώρα.

Ευτυχώς είχα τη Φωτογραφική μου μηχανή και τράβηξα φωτογραφίες, το πεζοδρόμιο που αν κάνετε κλικ στη Φωτό φαίνεται ότι έχει ξεκολλήσει και γέρνει προς τα έξω!!! Ήταν φυσικό λοιπόν να πέσω αλλά δυστυχώς για τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ με το Αυτοκίνητο, και τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ Δήμαρχο με το πεζοδρόμιο δεν σκοτώθηκα.

Θα μπορούσα να πάθω μεγάλη ζημιά, να βγάλω εντελώς το πόδι και το χέρι και να πάθω μεγάλη ζημιά σε αυχένα και παντού. Από το απόγευμα με πονάει η μέση μου. Έχω όλα τα στοιχεία, Φωτό από τα πάντα, από την Οδό, από το πεζοδρόμιο (βλέπε Φωτό), από απέναντι που είναι ο Φούρνος "Τα Δίδυμα" και ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ.

Για την ώρα δεν θα κάνω τίποτα, αλλά ΑΝ συνεχίσει να παρκάρει στο πεζοδρόμιο και ο Δήμος δεν κάνει τίποτα για να διορθώσει το πεζοδρόμιο, θα μπουν όλες οι Φωτό σε όλα τα Blog της Ελλάδας, και θα τα στείλω με E-mail σε όλα τα Υπουργεία μέχρι και τον Πρωθυπουργό. Και αν δεν φταίτε εσείς Κύριε Αλέκο Βούλγαρη, θα φταίει ο Κύριος Μήτρου, πάντως ο φταίκτης θα βρεθεί!!!! Ακόμα και ανάπηρος να μείνω από το Νοσοκομείο θα γράφω και θα στέλνω E-mail παντού μέχρι να ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Γ@ΜΗΜ€Ν@ ΤΟΠΟ!!!

Υ.Γ. Ακόμα δεν έγινα Ανάπηρος και μπορούσα να πατήσω στον δρόμο. Αν ήμουνα όμως ανάπηρος με καροτσάκι, πως ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ θα περνούσα αφού όλο το πεζοδρόμιο το είχε πιασει ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ για την ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ???????????