********* ********************** DSV Blog: Δώστε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στο Blog μου!!!

Πέμπτη, Απριλίου 02, 2009

Δώστε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στο Blog μου!!!

Αυτό τον καιρό η απασχόλησή μου με το Blog θα είναι λίγο μειωμένη γιατί δυστυχώς είμαι σε φάση στησίματος του PC μου. Και επειδή έχω πάνω από 100 Software Programs να εγκαταστήσω μαζί με Drivers και Περιφερειακά θα απασχολούμε τουλάχιστον για 1 Εβδομάδα ακόμα.

Αυτό συνεπάγεται ότι η γραφή μου στο Blog θα είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη.

Έχω όμως στο μυαλό μου να γράψω πολλά. Έχω βρει πολλά ενδιαφέροντα Άρθρα στο RAM που αξίζουν αναφοράς.

Προσπαθώ να κάνω αναρτήσεις που σε λίγες γραμμές θα μαθαίνετε πράγματα που εγώ έκανα πολλές ώρες έρευνας για να τα μάθω. Όπως καταλάβατε η Πληροφορική λόγω ενασχόλησης θα κατέχει αρκετό χώρο στο Blog μου.

Πιστεύω ότι έτσι θα λυθούν πολλές απορίες από όλους εσάς που θέλετε να ασχοληθείτε με την Τεχνολογία. Και ποιοι είναι αυτοί; ΟΛΟΙ! Σίγουρα θα έχετε ακούσει ότι αυτό που θα γυρίσει την πλάτη του στην εξέλιξη σε λίγα χρόνια θα θεωρείτε αναλφάβητος. Γι’ αυτό λοιπόν και εγώ θα προσπαθήσω μέσα από το Blog μου να βοηθήσω όσο μπορώ για Μάθηση και Γνώση!!!

Ήδη όσοι έχετε διαβάσει τις προηγούμενες αναφορές μου, οι περισσότερες από αυτές είναι γύρω από την Πληροφορική και το Internet.

Θα ήθελα όμως, μετά από ένα μήνα ζωής του Blog μου, να εξελιχθεί και να γίνει πιο άμεσο στους όποιους (μπορεί και ελάχιστους) αναγνώστες μου. Θα ήθελα να συμμετέχετε και εσείς. Μπορείτε να μου στείλετε οτιδήποτε νομίζετε ότι μπορεί να το κάνει καλύτερο. Κάποιο άρθρο, κάποια αστεία φωτογραφία, κάποιο ωραίο Link, ή ένα βιντεάκι στο YouTube.

Εγώ θα προσπαθώ να το αναρτώ όσο πιο σύντομα γίνεται, χωρίς λογοκρισία είτε επώνυμα είτε ανώνυμα. Αν παρόλα αυτά έχει περιεχόμενο απαγορευτικό για εμένα η θα ειδοποιώ τον αποστολέα ότι δεν μπορώ να το αναρτήσω ή θα το τροποποιώ έτσι ώστε να γίνει ανακοινώσιμο, πάντα όμως με την τελική έγκριση του αποστολέα. Αν εκείνος δεν συμφωνεί, δεν θα το ανακοινώνω ΠΟΤΕ!

Κάνω παράκληση στους «Θαρραλέους» φίλους μου, Χριστίνα(Φοίβη), Νίκο(Λουκά), Χρήστο(Freepress), Εύα (Μαθήτριά μου) και όποιον άλλος θέλει. Ένας – δύο αν κάνουν την αρχή θα ακολουθήσουν και άλλοι και έτσι θα γίνουμε μια μικρή – αναπτυσσόμενη παρέα.

Δώστε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στο Blog μου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: