********* ********************** DSV Blog: Nirvana....

Τρίτη, Ιουνίου 23, 2009

Nirvana....

Συνεχίζω με πολύ χαρά την υλοποίηση του DSV - JUKE BOX με δικές σας προτάσεις. Γι' αυτό και το σήμα λέει "Your Music". Πάντα ήθελα να δημιουργήσω ένα μουσικό Site στο Internet με τραγούδια από διαφορετικούς αναγνώστες. Από 15 έως 85 ετών, για να μαθαίνει η μία γενιά από την άλλη. Παράλληλα θα κάνω και μερικά αφιερώματα σε μερικούς τραγουδιστές και Group που άφησαν εποχή.

Ξεκινώ λοιπόν από το τραγούδι Rape me των Nirvana, το οποίο το είδα αναρτημένο στον τοίχο της Katerina Katotaki μόλις είχαμε γίνει FB Friends. Το είδα, την ρώτησα να το βάλω στο Blog μου, και εκείνη μου απάντησε "κάνε ότι θες, τα τραγούδια δεν είναι δικά μου, είναι για όλο τον κόσμο". Αυτό ήθελα και εγώ. Ένα μοίρασμα τραγουδιών με όλο τον κόσμο.

Μου θυμίζει ωραίες εποχές, να γυρνάω από τη δουλειά κουρασμένος, να βάζω τέρμα τη μουσική και να χτυπιέμαι. Έφευγε έτσι όλο το άγχος και η ένταση της ημέρας. Έτος κυκλοφορίας 1993. Προσθέτω και εγώ το Smell like teen spirit, που τους καθιέρωσε και το Φανταστικό Lithium που μου το θύμησε πάλι η Katerina. Ακολουθεί ένα αφιέρωμα με επίκεντρο τον Kurt Cobain που χάθηκε νωρίς.



Kurt Cobain: Σε nirvana τώρα κατοικείς..
Απο Antonio Στις Μαρτίου 16th, 2009
________________________________________

Έχουν ήδη περάσει 15 χρόνια από τον θάνατο του ταλαντούχου τραγουδιστή και δημιουργού του Grunge συγκροτήματος Nirvana αλλά πολλά ερωτήματα μένουν ακόμα αναπάντητα όσο αφορά την λεγόμενη του «αυτοκτονία». Γιατί όμως η υπόθεση έχει κλείσει εφόσον υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο τραγουδιστής έχει δολοφονηθεί;

Ο Kurt Cobain γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1967 στο Aberdeen της Washington. Οι γονείς του πήραν διαζύγιο όταν ήταν 8 ετών και αυτό είχε μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή του και κυρίως στον χαρακτήρα του. Οι γονείς του συνεισέφεραν πολύ λίγο στην ανατροφή του. Ο πατέρας του τον πίεζε συνεχώς να ακολουθήσει τις δραστηριότητες που ο ίδιος επέλεγε και στα μέσα της τελευταίας χρονιάς του σχολείου του μετακόμισε στην μητέρα του. Αντιλαμβανόμενος ότι δεν έχει αρκετά credits για να αποφοιτήσει εγκαταλείπει το σχολείο με τη μητέρα του να τον απειλεί, είτε να βρει δουλειά είτε να φύγει από το σπίτι. Μετά από μια εβδομάδα, όταν επέστρεψε στο σπίτι του είδε τα υπάρχοντα του πακεταρισμένα και την μητέρα του να τον διώχνει από το σπίτι αναγκάζοντας τον να ψάξει αλλού σπίτι μένοντας προσωρινά σε φίλους του αλλά και κάτω από μια γέφυρα όπως δήλωσε ο ίδιος.






Το 1987 δημιουργεί μαζί με τον φίλο του και επίσης θαυμαστή της Punk Rock, Krist Novoselic το μουσικό συγκρότημα Nirvana. Μέσα από τα πρώτα χρόνια ύπαρξης του το συγκρότημα άλλαζε τακτικά drummers καταλήγοντας στον Chad Channing με τον οποίο ηχογράφησαν το album Bleach αλλά λόγω της δυσαρέσκειας του Cobain με το στιλ μουσικής του Channing αποφασίζουν να τον αντικαταστήσουν με τον Dave Grohl με τον οποίο γνώρισαν την μεγαλύτερη τους επιτυχία.
.



Η Courtney Love και ο Kurt Cobain γνωρίστηκαν το 1989 και στο διάστημα που ήταν μαζί εκτός από την αγάπη που μοιράζονταν ο ένας για τον άλλο, μοιράζονταν την κοινή τους εξάρτηση από τα ναρκωτικά. Μέσα στο 1992 η Love ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και στις 24 Φεβρουαρίου 1992 παντρεύονται. Μετά την γέννηση της κόρης τους στις 18 Αυγούστου του ίδιου έτους η Love αποκαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έκανε χρήση ναρκωτικών με αποτέλεσμα το δικαστήριο να κρίνει τονCobain και την Love ανίκανους για την ανατροφή της κόρης τους Frances, δίνοντας την κηδεμονία στην αδελφή της Love μέχρι την μέρα που το ζευγάρι κατάφερε να ανακτήσει την κηδεμονία της.
.
Από παιδί ο Kurt CobainωνCobain άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών. Ο ίδιος δήλωσε πως τα ναρκωτικά έδιωχναν τον ανυπόφορο πόνο που είχε στο στομάχι και τα χρησιμοποιούσε κυρίως για να ανακουφίζεται. Η έντονη χρήση ηρωίνης είχε μεγάλο αντίκτυπο στις περιοδείες του συγκροτήματος με τον Cobain να λιποθυμά κατά τη διάρκεια φωτογραφήσεων. Έκανε την πρώτη του απόπειρα για αποτοξίνωση το 1992 και μόλις τελείωσε την αποθεραπεία πήγε στην επόμενη περιοδεία του συγκροτήματος με τον Cobain να εμφανίζεται στη σκηνή χλωμός και κουρασμένος. Μόλις επέστρεψε από την περιοδεία επανήλθε στην ηρωίνη. υπέφερε από βρογχίτιδα καθώς και από έντονους πόνους στο στομάχι που ποτέ δεν είχε εξακριβωθεί ο λόγος ύπαρξης τους.
.
Τον Μάρτη του 1994,καθώς ο Cobain ήταν στην Γερμανία διαγνώστηκε με βρογχίτιδα και σοβαρή λαρυγγίτιδα και πέταξε αμέσως στη Ρώμη μαζί με τη γυναίκα του για θεραπεία. Την επόμενη μέρα η Love βρήκε τον Cobain αναίσθητο έχοντας πιει υπερβολική δόση συνδυασμού σαμπάνιας και Rohypnol και ειδοποίησε ασθενοφόρο με τον Cobain να περνά ολόκληρη την μέρα αναίσθητος και την Love να δηλώνει ότι αυτή ήταν η πρώτη του απόπειρα αυτοκτονίας. Στις 18 Μαρτίου η Love τηλεφώνησε στην αστυνομία για να την πληροφορήσει ότι ο Cobain κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο κρατώντας όπλο και έχοντας τάσεις αυτοκτονίας. Η αστυνομία τελικά κατάφερε να του πάρει το όπλο με τον Cobain να δηλώνει ότι δεν είχε τάσεις αυτοκτονίας αλλά κλειδώθηκε στο δωμάτιο για να κρυφτεί από την Love.
.
Μετά από πολλή προσπάθεια η Love έπεισε τον Cobain να ακολουθήσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Την επόμενη μέρα μετά την εισδοχή του στο κέντρο αποτοξίνωσης, ισχυριζόμενος ότι θα βγει έξω να καπνίσει, σκαρφάλωσε τον φράχτη που περίκλειε το κέντρο και με ταξί κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο όπου και πέταξε πίσω στο Seattle με την Love να προσλαμβάνει ιδιωτικό ντετέκτιβ για την εύρεση του και τις φήμες να οργιάζουν για την καταστροφή των Nirvana.

Στις 8 Απριλίου του 1994 ένας ηλεκτρολόγος που εγκαθιστούσε φώτα ασφαλείας στο κτήμα ανακάλυψε το άψυχο σώμα του Kurt Cobain με ένα τουφέκι να τον σημαδεύει στο πηγούνι. Ο ίδιος δήλωσε ότι πρόσεξε μονάχα λίγο αίμα στο αριστερό μέρος του κεφαλιού του καθώς στην αρχή πίστεψε ότι κοιμόταν λόγω του ότι δεν πρόσεξε κάποιο τραύμα στο σώμα του. Στο δωμάτιο βρέθηκε ένα σημείωμα αυτοκτονίας. Στον οργανισμό του Cobain βρέθηκε τεράστια ποσότητα ηρωίνης που αφυπνίζει πολλά ερωτήματα που αφορούν στην ικανότητα του να σηκώσει το τουφέκι ή να γράψει το σημείωμα στην κατάστασης στην οποία βρισκόταν. Εκτιμάται ότι ο Cobain ήταν νεκρός από τις 5 Απριλίου 1994. Ήταν μόλις 27 ετών.


http://www.cyprusmania.net/i-gonia-antonio/kurt-cobain-part-a-bio/







Rape me
Rape me, my friend
Rape me
Rape me again

am i the only one .IIIII [3x]
am i the Only one...

Hate me
Do it and do it again
Waste me
Rape me, my friend

am i the only one .IIIII [3x]
am ithe Only one...


My favorite inside source
I'll kiss your open sores
I appreciate your concern
You're gonna stink and burn

Rape me
Rape me, my friend
Rape me
Rape me, again

am i the only one ?, IIIII [3x]
am i the Only one?...

Rape me! (Rape me!)[8x]
Rape me!





Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share