********* ********************** DSV Blog: Enjoy your Music....

Σάββατο, Ιουνίου 20, 2009

Enjoy your Music....

Okay..... I'm Ready.
(Συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης... "DSV - JUKE BOX").

Έτοιμος να δεχθώ μουσικές προτάσεις. Θα τηρηθεί προτεραιότητα και θα επιλεχθούν τραγούδια βάσει προτιμήσεων. Δηλαδή αν ένα τραγούδι μου το έχουν προτείνει πολλοί τότε σαφώς αυτό θα αναρτηθεί από τα πρώτα. Θα μπαίνουν και τραγούδια μοναδικά. Δηλαδή αν κάποιος έχει επιλέξει κάποιο σπάνιο σαφώς θα αναρτηθεί. Αρκεί να τα βρίσκω στη λίστα γιατί ιδίως στα ελληνικά δεν έχει και πολύ μεγάλη ποικιλία.

Στα ξένα δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Απλά θα προσπαθώ να ανανεώνω τη λίστα όσο πιο συχνά μπορώ. Γιατί έχει κάποια διαδικασία που παίρνει χρόνο. Οπότε και τα τραγούδια μπορεί να μπαίνουν αμέσως ή όποτε υπάρχει χρόνος.

Θέλω όμως τη βοήθειά σας για να πετύχει το εγχείρημα. Όποιος βέβαια το επιθυμεί. Η Κάκια, όπως συνήθως θα είναι από τους πρώτους υποστηρικτές, η Έυα (μαθήτριά μου) θα την πείσω οπωσδήποτε, γιατί το "Μουσική" είναι το μεσαίο όνομά της. Ταλεντάρα εκπληκτική. Δεν θα υπερέβαλα αν έλεγα ότι αγγίζει, και αρκετά μάλιστα την Alicia και την Whitney Houston. Πολύ φωνάρα. Και δεν το λέω επειδή είναι δικιά μου Μαθήτρια αλλά επειδή το πιστεύω.

Χθες πήρε και τους Βαθμούς και επισφράγισε σχεδόν (μένουν ακόμα 2 ειδικά μαθήματα Μουσικολογίας που απλά πρέπει να πιάσει τη Βάση) τον στόχο της για το Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας. Βέβαια επειδή όπως και κάθε καλλιτέχνης είναι λίγο "Φεύγα" μπορεί να τη δούμε και του χρόνου σε κανένα πανεπιστήμιο της Αμερικής. Μέχρι εδώ. Για την Εύα θα πω περισσότερα στο μέλλον γιατί πιστεύω ότι θα μας απασχολήσει Καλλιτεχνικά (Χα χα χα ..... εγώ θα έχω Τζάμπα εισιτήριο).

Αλλά θέλω και άλλοι φίλοι, νέοι και παλιοί να συμμετέχουν. Έτσι θα φτιαχτεί μια Μουσική Λίστα με αγαπημένα δικά μας τραγούδια αλλά και άλλων φίλων που θα μας τα υπενθυμίζουν ή θα μας τα γνωρίζουν. Όπως το "Όταν χαράζει" που μου το γνώρισε η Τίνα. Και το ακούω συνέχεια.

Δεν ξέρω αν θα κρατήσει και θα πάει καλά. Ομολογώ ότι θα ήθελα να είναι πάντα ανοιχτό το παράθυρο και η λίστα να παίζει όταν θα είστε στον υπολογιστή ή όταν θα θέλετε να ακούσετε μουσική κάνοντας άλλες δουλειές. Μακάρι να γίνει έτσι όπως το ονειρεύομαι...............

Ένα Μουσικό κράμα φίλων που θα μας συντροφεύει μελωδικά.

Σας περιμένω.