********* ********************** DSV Blog: Αφιέρωμα σε μια Φωνάρα....Anastacia !!!

Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2009

Αφιέρωμα σε μια Φωνάρα....Anastacia !!!

Ήρθε η ώρα να κάνω ένα μίνι αφιέρωμα στην λατρεμένη Anastacia. Είναι στο τοπ 3 των θηλυκών προτιμήσεών μου Καλλιτεχνικά. Μπορεί και πρώτη.

Έχει και το όνομα της Αγαπημένης μου ανιψιάς.... (Φωτό) που και αυτής είναι η αγαπημένη Τραγουδίστρια. Ε, όσο να είναι μία μικρή ταύτιση λόγω ονόματος υπάρχει. Ξέρει σχεδόν όλα τα τραγούδια και σε στίχους και σε ρυθμό.

Πιο κάτω αναρτώ ένα μικρό άρθρο που βρήκα στο Internet για την Βιογραφία της. Ιδιαίτερη Μνεία θέλω να κάνω και εγώ για την περιπέτεια της υγείας της που την παλεύει και την ξεπερνά δυναμικά και τα τελευταία 5 χρόνια οι εμφανίσεις της δείχνουν μια υγιέστατη και δυναμική τραγουδίστρια που τα δίνει όλα στην ερμηνεία της.

Θα αναρτηθούν 5 VideoClip και πάλι κάνω σκόντο. Θα έπρεπε να βάλω περισσότερα αλλά αυτά τα 5 είναι κορυφαία και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο θα κόψω. Το 1ο μου είναι και το πιο αγαπημένο, επειδή πλησιάζει σε Rock ρυθμούς πιο πολύ και βγάζει και μια φωνάρα απίστευτη.

Ακούστε προσεκτικά σε όλα τα βίντεο την απίστευτη έκταση της φωνής της. Είναι άπαιχτη !!!


Το 2000, η Anastacia κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της, Not That Kind, το οποίο εξερράγη σε όλη την Ευρώπη και την τοποθέτησε στην ελίτ της μουσικής βιομηχανίας.

Η κυκλοφορία του 2002 Freak of Nature, της χρησίμευσε μόνο στο να αυξήσει το μέγεθος του φαινομένους αυτού και στα τέσσερα τελευταία χρόνια μετρά παραπάνω από 10 εκατομμύρια άλμπουμ στις παγκόσμιες πωλήσεις και έχει κερδίσει αμέτρητες διεθνείς διακρίσεις.

Συνδέθηκε με το ακροατήριό της και κέρδισε γρήγορα μια φήμη ως "η μικρή με τη μεγάλη φωνή". Ήταν δυνατή, σκληρή, παράτολμη αλλά ταυτόχρονα ήταν στη γη, με πάθος και ειλικρίνεια.

Τον Ιανουάριο του 2003, η Anastacia επιβεβαίωσε στον κόσμο ότι είχε καρκίνο του μαστού και για μια στιγμή όλα σταμάτησαν. Αλλά ούσα αληθινή στον εαυτό της και όλους γύρω της, έδειξε ότι δεν θα αποτρεπόταν από να κάνει ό,τι αγάπησε.

Πριν από τη χειρουργική επέμβασή της, τον Φεβρουάριο του 2003, η Anastacia εμφανίστηκε σε ένα κλειστό σετ στη Νέα Υόρκη, για τη μαγνητοσκόπηση του "Η αγάπη είναι ένα έγκλημα" για το soundtrack του Σικάγο ακόμη και όταν η ασθένεια είχε αρχίσει να την καταβάλει.



Στους μήνες που ακολούθησαν, πάλεψε, έκλαψε, γέλασε, τραγούδησε και ... έγραψε. Παρέμεινε πιστή στις λέξεις της στους θαυμαστές της ότι "η απόφασή της να παλεψει ήταν ισχυρή" και προ πάντων η Anastacia έζησε.

Τον Σεπτέμβριο του 2003, η Anastacia μπήκε το στούντιο με τους νικητές βραβείων Grammy, Glen Ballard, και o Dave Stewart άρχισε να κάνει πραγματικότητα αυτό που η τραγουδίστρια είχε χαρακτηρίσει ως "δύσκολο δημιουργικό ταξίδι."

Από τη μουσική "sprock" -δεδομένου ότι Anastacia την έχει ονομάσει έτσι με αγάπη (από τις λέξεις soul, pop, rock), ετοιμάστηκε το τρίτο της άλμπουμ, ένα νέο κεφάλαιο που έχει τιτλοφορηθεί κατάλληλα, ANASTACIA.

http://www.mad.gr/artists/bio.php?artistid=548
























Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share