********* ********************** DSV Blog: Browser με Μικρογραφίες όλων των Αναρτήσεων ...

Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2010

Browser με Μικρογραφίες όλων των Αναρτήσεων ...

1 - 2 - 3






1 - 2 - 3





1 - 2 - 3






Σήμερα ήμουν πολύ στεναχωρημένος το πρωί, γιατί το βίντεο με τις 300 Αναρτήσεις... δεν πήγε Καλά.

Ενώ μου πήρε πολλές ώρες να το Ετοιμάσω και ενώ στο PC φαινόταν πολύ Ωραίο... στο YouTube που το ανέβασα... δεν είχε πολύ καλή Ποιότητα και τα γράμματα ήταν Θολά. Άρα μάλλον θα παραμείνω στην Εναλλαγή Εικόνων όπως και στο Προηγούμενο Βίντεο.

Ωραίο θα βγει και Αυτό αλλά θέλω να Κάνω Πάντα κάτι καινούριο. Δεν θέλω να Επαναλαμβάνομαι αλλά τι να κάνω. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που ήθελα να κάνω...

Από την Άλλη όμως αυτό που είχα στο μυαλό μου Πολύ καιρό Τώρα.... υπάρχει μεγάλη Πιθανότητα να Υλοποιηθεί. Οπότε ο Κόπος που χρειάστηκε για να κάνω Όλες τις Αναρτήσεις Εικόνες... δεν πήγε Χαμένος. Ήθελα να βάλω έναν Εύχρηστο Browser με εικόνες των Αναρτήσεων, οπότε ο χρήστης να πηγαίνει στην Ανάρτηση που θέλει με ένα απλό Κλικ.

Αν πατήσει πάνω στην εικόνα (την μικρογραφία) τότε η εικόνα μεγεθύνεται. Την βλέπει Ολόκληρη σε όλη την Οθόνη και αν του αρέσει, επιστρέφει στον Browser, και με τον Αντίστοιχο Αριθμό 1, 2, ή 3 πηγαίνει με ένα μόλις Κλικ... στην Αντίστοιχη Ανάρτηση για να την Διαβάσει Ολόκληρη....


Ελπίζω να σας Αρέσει !!!




Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: