********* ********************** DSV Blog: Το Δίκιο δεν έχει ποτέ Χώρα Προέλευσης...

Πέμπτη, Μαΐου 13, 2010

Το Δίκιο δεν έχει ποτέ Χώρα Προέλευσης...

Τον γνώρισα από ένα άλλο βίντεο στο Ράδιο Αρβύλα.

Πραγματικά Ανατρίχιασα τότε και συμφώνησα απολύτως με το σχόλιο του Κανάκη ... ότι θα θέλαμε και εδώ στην Ελλάδα να δούμε ένα τέτοιον πολιτικό με τέτοια Κάκαλα.

Όταν είδα όμως αυτό το βίντεο πραγματικά Αναθάρρησα. Έβγαλα ένα ξεφύσημα και δεν ένιωσα την απόλυτη μοναξιά των προηγούμενων ημερών. Ένιωσα ότι δεν είμαστε μόνοι μας, και κάποιοι άλλοι Φιλάνθρωποι που δεν είναι Φιλοτομαριστές ... Φωνάζουν για τα δικά μας δίκαια.

Είναι ευτύχημα ότι μερικοί σε αυτόν τον κόσμο έχουν καταλάβει ότι δεν πρέπει να είμαστε Υπέρ των Ακανθωτών Συνόρων της Πατριδούλας μας, αλλά της Ανθρωπότητας.

Δεν πρέπει να μαχόμαστε και να διεκδικούμε τα "Συμφέροντα" της χώρας που ΕΤΥΧΕ να έχουμε γεννηθεί... αλλά για τα δίκαια της όποιας χώρας και του όποιου λαού. Τα δίκαια του Ανθρώπου !!!

Και δεν με συγκίνησαν μόνο τα λεγόμενά του... αλλά και η γλώσσα του σώματος. Το πόσο έντονα εκφραζόταν, παρουσιάζοντας την Αδικία που γίνεται εις βάρος μιας Άλλης Χώρας... ακόμα και από την Δική του Χώρα.

Δεν ξέρω πολλά για τον Daniel Cohn-Bendit. Το ότι ήταν Ηγέτης στο κίνημα του Μάη του 68... τον ανέβασε πολύ την εκτίμησή μου. Δεν γνωρίζω την περαιτέρω πορεία του... αλλά από αυτό που είδα, αισθάνθηκα τέτοιον Θαυμασμό που χρόνια είχα να νιώσω !!!







Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share
Για σχόλια πατήστε στην λέξη .... " σχόλια "

Δεν υπάρχουν σχόλια: