********* ********************** DSV Blog: Σσσσσσ.... μην μας πάρουν χαμπάρι...

Σάββατο, Μαΐου 29, 2010

Σσσσσσ.... μην μας πάρουν χαμπάρι...

Ακόμα και στις μέρες μας που η πονηριά του Έλληνα είναι στο στόχαστρο, και από Μαγκιά αρχίζει και συνειδητοποιείται ότι είναι άκρως βλαβερό ελάττωμα, εμείς συνεχίζουμε απτόητοι τις λαμογιές και τις Κουτο-Πονηριές.

Στην εκπομπή της εικονιζόμενης όπως ήταν αναμενόμενο είχαν και Live σύνδεση με το Όσλο για τα τελευταία νέα της Eurovision. Ο ανταποκριτής μετά το περυσινό κράξιμο που έφαγαν για απαράδεκτη συμπεριφορά και καταπάτηση οποιουδήποτε ίχνους άμιλλας... έκανε κάποια σχόλια χωρίς να μπει στην συνηθισμένη διαδικασία του σινιάλου για τους "Αντιπάλους" μας. Δηλ. τα φαβορί που πρέπει να Μαυρίσουμε.

Ωπ, σκέφτηκα... "Λες να βάλαμε μυαλό και να φερόμαστε πολιτισμένα... ακόμα και στη Eurovision... που μέχρι τώρα βγάζαμε όλη την καφρίλα μας ?" Η δεύτερη σκέψη μου ήταν "Μπααα, δεν νομίζω, από μέσα τους θα τρώγονται, αλλά το ότι συγκρατούνται είναι ενθαρρυντικό".

Τι ήθελα και το σκέφτηκα.... Πετάγεται η Γερμανού και λέει στον Ανταποκριτή "Πες μας ποια είναι τα φαβορί για να μην τα ψηφίσουμε". Τότε γεμάτος χαρά ο "δημοσιογράφος" αρχίζει και αναφέρει μία μία τις χώρες... που "Αδικα" μπορούν να μας στερήσουν την πρωτιά.... που ΠΑΝΤΑ αξίζει στον Έλληνα.

Τότε πραγματικά άκουσα κάτι ενθαρρυντικό. Ήταν από την Ευρυδίκη που με ένα τραγούδι που πραγματικά αγαπήθηκε δεν κατάφερε να περάσει στο Τελικό του 2007.

"Μήπως όμως γι' αυτό τον λόγο δεν καταφέραμε και εμείς με την Κύπρο να περάσουμε στον τελικό ? Και μήπως πρέπει να ψηφίζουμε το καλό τραγούδι... γιατί με την ίδια λογική αφού έχουμε καλό τραγούδι θα μας ψηφίσουν και εμάς οι άλλες χώρες ? " είπε με ένα γέλιο αμηχανίας.

Και απάντησε η Γερμανού. "Γιατί να βγάζουμε από μόνοι μας τα ματάκια μας ?". Πάγωσε μονομιάς το χαμόγελο της Ευρυδίκης... και χαμήλωσε το βλέμμα.

Και μετά αναρωτιόμαστε .... γιατί βάζουν στο μάτι τους Έλληνες και την Νοοτροπία τους.

Τελικά πασιφανέστατα βγαίνει το συμπέρασμα ότι....

... Μόνοι μας βγάζουμε τα ματάκια μας !!!


Υ.Γ. Και επειδή είμαι σίγουρος ότι από ορισμένους θα θεωρηθώ Σταυραετός (Ξυπνοπούλι), που σχολιάζω τώρα που η Ελλάδα βάλλεται από παντού, παραθέτω και την αντίστοιχη περυσινή Ανάρτησή μου... Κλικ Εδώ...








Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share
Όσοι θέλετε να γράψετε την γνώμη σας ... πατήστε στο "σχόλια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: