********* ********************** DSV Blog: Πόσο λυπάμαι... Ράκος έχω γίνει !!!

Κυριακή, Μαΐου 30, 2010

Πόσο λυπάμαι... Ράκος έχω γίνει !!!


Εκφράζω την Οδύνη μου... για την απρέπεια της EBU στο STAR.

Γιατί ??? Αυτό το Συμπαθητικό κανάλι στόμα έχει και μιλιά δεν έχει.

Αδικία.... ΑΔΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑ !!!

(ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Τρωκτικού... Μόνο και Μόνο για να εκφράσω την πικρία μου !!!)







"Ευχαριστούμε την EBU"

"...για την ευγενική της κίνηση να μας απαλλάξει από το Σταρ και την Μαρία Σουλιώτη για 3 χρόνια ! ! !"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------

"Αν κάτι τέτοιο συνέβαινε εντός Ελλάδας,...

θα είχε ξεσπάσει πόλεμος στα κανάλια, και οι δημοσιοκάφροι θα έσκουζαν για φασισμούς, λογοκρισίες και άλλα τέτοια μεγαλοϊδεατικά.
Τώρα που την ποινή την επέβαλε η EBU, μούγκα στη στρούγκα.
Α, ρε τσάμπα μάγκες...
Μόλις σας κοιτάξει ο Έλληνας "μπάτσος" αρχίζετε τα "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε φασίστα"...
Άν σας κλωτσήσει ο ξένος "μπάτσος" αναφωνείτε "τί πολιτισμός!!! τί δικαιοσύνη!!!" ... η ουρά στα σκέλια και σφύριγμα αδιάφορο... ΛΑΜΟΓΙΑ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------

"Επιτελους μας απηλλαξαν απο το star και τους αυτοαποκαλουμενους δημοσιογραφους/χαβαλεδες Κατερινα Σουλιωτη και Γιαννη Πουλοπουλο, των οποιων η συμπεριφορα ειχε φτασει να γινεται πλεον ενοχλητικη για τους διαγωνιζομενους και παραγοντες της eurovision, το δε επιπεδο των ρεπορταζ τους ηταν χαμηλοτατο εως
καραγκιοζιστικο!!! Ουσιαστικα «μουρνταραν» στον απορημενο κοσμο (τραγουδιστες, επισκεπτες κλπ) σαν τα κατσικια και με τα ΤΡΑΓΙΚΑ αγγλικα τους, τους υπεβαλλαν (πολλες φορες με ειρωνικο τροπο) ανουσιες ερωτησεις του τυπου do you like tzatziki και have you seen acropolis and sakis!!!!

Αφου λοιπον οι υπευθυνοι του ιδιου του καναλιου δε συνειδητοποιουσαν οτι και ο χαβαλες εχει τα ορια του, οτι οι εν λογω καραγκιοζηδες εκαναν ρεζιλι το καναλι αλλα και τη χωρα μας με την απρεπη και εξευτελιστικη συμπεριφορα τους, βρεθηκε ως μαννα εξ ουρανου η EBU να τους μαζεψει και να απαλλαγει απο τετοιου ειδους ενοχλητικες παρουσιες προασπιζοντας την οποια σοβαροτητα του θεσμου.

Ελπιζουμε μετα απο τρια χρονια που θα ξαναεπιτραπει η καλυψη απ´ το συγκεκριμενο καναλι, να μαθουν απ´ το παθημα και να στειλουν ανθρωπους με λιγο περισσοτερη αξιοπρεπεια απο τη σουλιωτη και τον πουλοπουλο..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------

"Αυριο ειναι Κυριακη!! Θα περιμενω να ξημερωσει και πρωι-πρωι θα παω να αναψω λαμπαδα στην χαρη της EBU στην εκκλησια!! Δοξασοι ο Κυριος!!! ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!! Ειχα ζαλιστει τοσα χρονια με τα μεσημεριανα τους 2 μηνες πριν τον διαγωνισμο, τι ωρα εφαγε η παπαριζου τι ωρα κοιμηθηκε ο σαρμπελ και ποσους κομπους εχει το σκουφι τουα Αλκαιου που το φερνει γουρι ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share
Όσοι θέλετε να γράψετε την γνώμη σας ... πατήστε στο "σχόλια".

1 σχόλιο:

RebusGirl είπε...

(Μόλις σας κοιτάξει ο Έλληνας "μπάτσος" αρχίζετε τα "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε φασίστα"...
Άν σας κλωτσήσει ο ξένος "μπάτσος" αναφωνείτε "τί πολιτισμός!!! τί δικαιοσύνη!!!" ... η ουρά στα σκέλια και σφύριγμα αδιάφορο... ΛΑΜΟΓΙΑ")


POSA KILA ALH8EIAS EXOUN AUTA TA LOGIA!!