Κοινοποίησέ το ...

Ανθρώπινη Σκέψη ...

Αν σκεφτόταν ΛΙΓΟ περισσότερο ο Καθένας μας ... θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα για Όλους μας !!!

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ in the World !!!

Τον Αλκαίο τον Εκτιμώ και τον Συμπαθώ πάρα πολύ. Φαίνεται πολύ καλός Άνθρωπος, αλλά το ΩΠΑ... δεν με συγκινεί πολύ.

Χθες όμως ήθελα να τον δω. Να δω πως θα είναι σκηνοθετικά και πως θα μου φανεί το τραγούδι στην τελική του μορφή από την Τηλεόραση. Η Συγκίνηση παρέμεινε ίδια. Ίσως είναι και το ΩΠΑ που σαν ηχώ τραντάζει τα τύμπανά μου, θυμίζοντας την ψυχοσύνθεση και την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα. Οι στίχοι βέβαια... παρόλο που δεν έχουν κάτι το ποιητικό και ποιοτικό... είναι επίκαιροι και ουσιαστικοί.

Στο ζάπινγκ λοιπόν που έκανα, από τον Λαζόπουλο, για να μην το χάσω έβλεπα λίγο από τις συμμετοχές και όταν δεν έβλεπα το 13 το ξανά άλλαζα. Πριν από εμάς στην 12η θέση κατά σειρά ήταν η συμμετοχή της Αλβανίας. Για να μην χάσω λοιπόν την Ελλάδα το άφησα και το άκουσα. Έπαθα... Ενθουσιάστηκα.

Πολύ ωραίο τραγούδι, και φοβερή ερμηνεία. Ευτυχώς που και στα σχόλια των διάφορων εκπομπών στην τηλεόραση οι πιο πολλοί είπαν ότι τους άρεσε και ήταν στην 1η 3άδα... αλλά μερικοί Ελληνάρες το κατάπιαν.... η μάλλον το Ξεροκατάπιαν.

Αμέσως μετά τον Αλκαίο το έψαξα στο YouTube και από εχθές το βράδυ το ακούω συνέχεια. Σήμερα το έκανα κοινοποίηση στο Facebook επισημαίνοντας ότι είναι Τραγουδάρα. Χθες το ψήφισα. Άλλη μία φορά είχα ψηφίσει... και αυτό ήταν το 2004 την Τουρκία. Σκέφτηκα αμέσως.... Πω Πω... τι Έλληνας που είμαι ? Αν το ήξερε αυτό ο Άδωνης... θα με είχε στήσει στα 3 μέτρα.
Άρεσε και στην Κ. που έχω αναφέρει και σε άλλη ανάρτηση... και σχολίασε "Γαμάτο... με πολύ ωραία Φωνή". Αμέσως συνωμοτικά της απάντησα "Σσσσσσσ μην μας πάρουν χαμπάρι εμάς τους Ανθέλληνες... Σσσσσσ". Και μου ανταπαντά ... "ΕΛΛΗΝΕΣ in the world !!!" που είναι και ο τίτλος της σημερινής μου ανάρτησης.

Ήταν από τα καλύτερα σχόλια που είχα λάβει. Τέσσερις μόνο λέξεις και εξέφραζαν χιλιάδες νοήματα.

Ναι Τουρκία και Αλβανία. Αν έχουν το καλύτερο τραγούδι και μου αρέσει πολύ, θα το ψηφίσω. Η Μουσική δεν έχει Σύνορα... και κατά βάθος τίποτα δεν έχει σύνορα.

Προσέξτε στο επόμενο βίντεο το τούρκικο συγκρότημα... πόσο ωραία και ξεσηκωτικά εκφράζεται. Είναι το Στυλ και το Ύφος αυτών που φανατικά θα άκουγα και θα πήγαινα σε συναυλία για να ξεδώσω. Το "For Real" είναι από τότε πολύ αγαπημένο μου τραγούδι.

Τους Τούρκους ρε ??? Τους Τούρκους ??? θα μου πουν μερικοί. Αυτοί είναι Εχθροί μας.

Όχι για μένα. Για μένα είναι Καλλιτέχνες που μου αρέσουν Πάρα Πολύ και απλά έτυχε να γεννηθούν μερικά χιλιόμετρα Ανατολικότερα. Τίποτα Άλλο. Τίποτα.

Και τουλάχιστον από αυτούς είδα ένα πολύ Όμορφο Ειρηνικό Μήνυμα που εξέφρασαν και το είδαν Εκατομμύρια Μάτια. Οι Τούρκοι "φώναξαν" Ειρήνη... Εμείς ? Δεν το έχω δει από Ελληνική αποστολή.

Προσέξτε στο βίντεο πόσο Όμορφα το δείχνουν !!!


Rising up now, rising up..
Πιστεύω λοιπόν απόλυτα, ότι για να γίνουμε καλύτεροι Άνθρωποι, πρέπει να γίνουμε Άνθρωποι του Κόσμου.

Έλληνες μέσα στον Κόσμο.... και όχι Έλληνες Παγιδευμένοι στον Μικρο-Κοσμο μας !!!
Share to Facebook (Αν θέλετε να κάνετε Share μόνο τη συγκεκριμένη Ανάρτηση, τότε κάνετε κλικ στον Τίτλο της και μετά πατάτε το κουμπί του Share)

Bookmark and Share
Όσοι θέλετε να γράψετε την γνώμη σας ... πατήστε στο "σχόλια".Related Posts with Thumbnails