********* ********************** DSV Blog: Ο Έλληνας... δεν ξέρει, ότι δεν ξέρει να Οδηγεί...

Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2010

Ο Έλληνας... δεν ξέρει, ότι δεν ξέρει να Οδηγεί...


Συνέντευξη Ιαβέρη...

Γιατί γίνονται τα ατυχήματα κύριε Ιαβέρη; Μήπως οι Έλληνες δεν ξέρουν να οδηγούν;
Τα ατυχήματα δε γίνονται επειδή ο Έλληνας δεν ξέρει να οδηγεί, αλλά επειδή δεν ξέρει ότι δεν ξέρει να οδηγεί. Το σύστημα εκπαίδευσης “παρκάρισμα – ξεκίνημα- οπισθογωνία” σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις ένα αυτοκίνητο και να το μετακινήσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν σου μαθαίνει να οδηγείς. Η οδήγηση δεν είναι τόσο θέμα εκπαίδευσης όσο θέμα γενικότερης παιδείας Όταν το παιδί βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο και βλέπει έναν εγκληματία πατέρα να οδηγεί λυμένος, ξαπλωμένος με κινητό και φραπέ, να παραβιάζει σηματοδότες και να μουτζώνει σε κάθε ευκαιρία, τι περιμένετε απ’ αυτό;
Μεγαλώνοντας το παιδί βγαίνει στον κόσμο και βλέπει τους γείτονες, τους φίλους, το δήμαρχο, αστυνομικούς μέσα στα περιπολικά χωρίς ζώνες ασφαλείας, βλέπει στην τηλεόραση βουλευτές και υπουργούς χωρίς κράνος και ζώνη, πληρώνει ο μπαμπάς για να κάνει “παρκάρισμα – ξεκίνημα- οπισθογωνία”, λες και το ζητούμενο είναι να βγάλουμε παρκαδόρους, του αγοράζουν και ένα αυτοκίνητο και όποιον πάρει ο Χάρος....

Όλη η Συνέντευξη εδώ... (κλικ)

-----------------------------------------------------------------------------------

--- DSV ---

Έλα μωρέ πως κάνεις έτσι ???

Εντάξει μωρέ θα τη βάλω τη ζώνη... μετά.

Δεν μπορώ την ζώνη.... με σφίγγει. Είναι όπως το κράνος... που δεν το μπορώ με τίποτα. Άσε ρε να πούμε.... αν με γράψουν θα τη σβήσω την κλήση.

Έλα ρε Μαλάκα... για λέγε... είχε ωραίες Γκόμενες ??? (Με το ένα χέρι στο Κινητό).

Εντάξει μωρέ .... τι ήπια... μόνο 3 Ουίσκια και 2 Σφινάκια. Αφού πίναν οι γκόμενες, εμείς τι να κάνουμε.... τους Ξενέρωτους ???

Πιες λίγο Ουίσκι Γαμώ το Χριστό σσσσσσ, να γίνς λίγο Άντρας (Ακριβώς έτσι το άκουγα συνέχεια στο Στρατό).... Παλιολουμπίνα !!!


Θα μπορούσα να γράφω Χιλιάδες Μαλακίες και Εξυπνάδες.... και Ελληναριές !!!. Το ξέρω ότι την Κακιά στιγμή δεν μπορεί να την ελέγξει κανένας, αλλά δυστυχώς τα περισσότερα Δυστυχήματα γίνονται από ΠΑΠΑΡΟ-ΜΑΛΑΚΙΕΣ !!!


Το βίντεο είναι αρκετά σοκαριστικό... αλλά Πάρα πολύ ωραία σκηνοθετημένο.... και αφήνει ακριβώς το μήνυμα που πρέπει. Αλλά έχει πολύ ωραίο τραγούδι για μουσικό χαλί. Ταιριάζει Απόλυτα !!!

Μην το δείτε όσοι έχετε τραυματικές εμπειρίες από ατυχήματα...








Αν σας άρεσε η ανάρτηση... κάντε κοινοποίηση με το κουμπί Share. Μπορείτε να την στείλετε κατευθείαν με E-mail.... πατώντας "Share", στη συνέχεια το Φακελάκι "E-mail", και τέλος το φακελάκι στα "περισσότερα".


Bookmark and Share


Όσοι θέλετε να γράψετε την γνώμη σας ... πατήστε στο "σχόλια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: