********* ********************** DSV Blog: Όχι άλλο πανηγυρτζίδικη αισθητική, με χλιδάτους γάµους και βασιλικά βαφτίσια...

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2010

Όχι άλλο πανηγυρτζίδικη αισθητική, με χλιδάτους γάµους και βασιλικά βαφτίσια...


Αυτό το άρθρο μου άρεσε πολύ.

Φαίνεται εξάλλου και από την έντονη γραφή που συμπλήρωσα.

Ανησυχώ όμως ιδιαίτερα, γιατί όπως φαίνεται είμαι άνθρωπος που βγάζω ΚΑΙ ΕΓΩ χολή αφού για ακόμα μία φορά ( σε απόλυτο βαθμό αφού μου αρέσουν όλα τον τελευταίο καιρό που τυχαίνει να την διαβάζω ), αναρτώ ένα άρθρο της Πόπης Διαμαντάκου. Και ακόμα μία φορά την βρίσκω ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ !!!

Βέβαια το άρθρο, το βρήκα σε ανάρτηση του τρωκτικού, που όπως κάνει εδώ και πολύ καιρό, φρόντισε να κρύψει το όνομα της Διαμαντάκου και να γράψει στην αναφορά της πηγής μόνο τη λέξη "ΝΕΑ".









Και αυτό γιατί σε παλιότερες αναρτήσεις.... διαφωνούσε έντονα μαζί της, λέγοντας ότι τα βάζει με την Κάρυ Μπράντσο του Sex and the City.


Γιατί, δεν είναι κοντοπίθαρη και ξερακιανή???


Τι είναι ? Πανύψηλη και ζουμερή ???





---------------------- Ά ρ θ ρ ο ----------------------------------------------------------

Είναι η πρώτη φορά που το φινάλε µιας τηλεοπτικής σεζόν δεν αφήνει στον λογαριασµό υπόλοιπα για την επόµενη και όποιος το πιστέψει θα βρεθεί πίσω από τις εξελίξεις.

Το µόνο βέβαιο είναι ότι αλλάζει το κοινό, οι ανάγκες του, οι επιθυµίες του και, εποµένως, οφείλει να αλλάξει και η τηλεόραση. Η παλιά, που.....


διαµορφώθηκε για να στηρίξει µια οικονοµία σε ξέφρενη διόγκωση, µια κατανάλωση σε βαθµό υστερίας, δεν έχει λόγο ύπαρξης. Είναι η τηλεόραση των κακοµαθηµένων τηλεστάρ, µε τους χλιδάτους γάµους και τα βασιλικά βαφτίσια, εκείνη που στήριξε µια σοουµπίζνες της πανηγυρτζίδικης αισθητικής, όπου το έλλειµµα ταλέντου και µόρφωσης διασκεδαζόταν από πληθωρικά µπούστα που γέµιζαν την τηλεοπτική οθόνη, όπου οι παρουσιάστριες είχαν προτεραιότητα τη βλεφαρίδα - κάγκελο και ουδεµία έγνοια για το αν γνωρίζουν στοιχειωδώς την ελληνική – ας αφήσουµε την ιστορία ή τη γεωγραφία.


Και µπορεί η Μαρία Μπεκατώρου να αναδείχθηκε σε σταρ της τηλεοπτικής αφασίας εξωθώντας στα άκρα µέχρις εξαντλήσεώς του το µοντέλο της χαζής παρουσιάστριας, αλλά ακριβώς γι’ αυτό γελοιοποίησε οποιαδήποτε άλλη από τις ακριβοπληρωµένες των µεγάλων καναλιών, δείχνοντας την πραγµατική, περιθωριακή θέση που πρέπει να έχουν.


Απέναντί τους οι επαγγελµατίες της τηλεόρασης έχουν πλέον όχι ένα κοινό µαγεµένο αλλά ένα κοινό θυµωµένο από τη διάψευση των υποσχέσεων που του δόθηκαν όχι µόνο από την πολιτική, αλλά και από µια τηλεόραση που πρoέβαλλε επίµονα και καθιέρωνε τις «νέες αξίες» του εύκολου σουξέ και της γυαλιστερής επιφάνειας.


Η παταγώδης κατάρρευση όλων αυτών αφήνει στην αγορά πλήθος νέους άνεργους ή πενιχρά αµειβόµενους παρά τα πάµπολλα προσόντα τους, εποµένως θέτει σε αµφισβήτηση και τις µέχρι σήµερα µεθόδους της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας.


Για παράδειγµα, ο ηµιµαθής παρουσιαστής ή η ξανθιά, αδαής παρουσιάστρια (DSV : Ένα ζευγάρι μου θυμίζει αυτό) αποτέλεσαν τα πρότυπα µιας τηλεόρασης που έστελνε µήνυµα στο κοινό της ότι οι σταρ δεν είναι καλύτεροι από αυτό και ότι µπορεί να έχει σουξέ, όπως κι εκείνοι, χωρίς ούτε ιδιαίτερη µόρφωση ούτε ιδιαίτερα ταλέντα.


Πηγή : Τα Νέα - Πόπη Διαμαντάκου

--------------------------------------------------------------------------------

Και αν συνεχίσει έτσι.... έχω μία λύση. Αυτό που κάναμε την 10ετία του 80 που η κρατική τηλεόραση, ήταν μόνο για τα Σαββατόβραδα, που έπαιζε Ελληνικές Ταινίες.

Ακούγαμε πολλή μουσική.... του Γούστου μας... που δεν μας πουλούσε ποτέ !!!


Γι' αυτό.... αν η τηλεόραση συνεχίζει να ανακυκλώνει σκουπίδια.... μην διστάζετε....


Let the Music Play... - Shannon

We started dancing and love put us into a groove
As soon as we started to move
The music played while our bodies displayed through the dance
Then love picked us up for romance
I thought it was clear
The plan was we would share this feeling just between ourselves
But when the music changed the plan was rearranged
He went to dance with someone else
We started dancing and love put us into our groove
But now he's with somebody new
What does love want me to do
Love said..

Chorus:
Let the music play, he won't get away
Just keep the groove and then he'll come back to you again
Let it play
Let the music play, he won't get away
This groove he can't ignore, he won't leave you anymore





He tried pretending our dance is just a dance but I see
He's dancing his way back to me
Yes he discovered we are truly lovers
Magic from the very start
Cause love just can't we prove
And anytime we move
And even though we danced apart
So we started dancing and love put us into our groove
As soon as we started to move, as soon as we started to move
Love said..

Chorus

He tried pretending our dance is just a dance but I see
He's dancing his way back to me, he's dancing his way back to me
Love said..

Chorus


Αν σας άρεσε η ανάρτηση... κάντε κοινοποίηση με το κουμπί Share. Μπορείτε να την στείλετε κατευθείαν με E-mail.... πατώντας "Share", στη συνέχεια το Φακελάκι "E-mail", και τέλος το φακελάκι στα "περισσότερα".


Bookmark and Share


Όσοι θέλετε να γράψετε την γνώμη σας ... πατήστε στο "σχόλια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: