Κοινοποίησέ το ...

Ανθρώπινη Σκέψη ...

Αν σκεφτόταν ΛΙΓΟ περισσότερο ο Καθένας μας ... θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα για Όλους μας !!!

Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

Κλίµα συστηµατικής εκµετάλλευσης των πιο άγριων φόβων, από τους τροµολάγνους, κιτρινιστές της τηλε-ενηµέρωσης...

Μόλις σήμερα το πρωί το έλεγα στην Μάνα μου (από καιρό βέβαια τον Βρίζω.... και φωνάζω να αλλάζει κανάλι) ότι το μόνο που θέλει ο Γλίτσας, είναι να κάνει Υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης... και τίποτα άλλο.

Στα @ρχίδι@ του τους γράφει τους Συνταξιούχους. Τα παρουσιάζει όλα τόσο Απελπιστικά (που δεν μπορούν να γίνουν στην πραγματικότητα) ώστε όταν θα οριστικοποιηθούν βελτιωμένα να πει το συνηθισμένο ποταπό Σλόγκαν " Δώσαμε Μάχη για να γίνουν έτσι".

Σταμάτησε ο Λαζόπουλος και οι Ράδιο Αρβύλα... και έχει αναθαρρήσει ο Συνταξιούχος από τα γεννοφάσκια του "Δημοσιογράφος".

Αλλά τώρα θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει. Η Κυρία και Η Κυρία έλεγε και ξανάλεγε το πρωί. Και την βρήκα και ιδιαίτερα επιεική.

Εύχομαι να του κοπεί αυτό το Σαρδόνιο χαμόγελο.... της επίπλαστης επιτυχίας. Και ελπίζω η Ελλάδα επιτέλους να αρχίσει να γίνεται σαν τις άλλες τις χώρες, που θα τον είχαν στείλει στο σπίτι του, την επόμενη κιόλας μέρα του " Κονσέρβα Βίντεο ".... με τον κολλητό Νομάρχη.

Και εμείς τον Ανεχόμαστε ακόμα.


Εγώ το έχω τσιμπήσει το υπονοούμενο, και αρκετοί τον έχουν καταλάβει. " Πρέπει να γίνει Εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός Οικονομίας ", φώναζε πριν μερικούς μήνες. Ποιον να εννοούσε άραγε ? Πάντως είμαι σίγουρος... ότι για καλό και για κακό.... το έχει ράψει από τώρα το κουστούμι. Όχι Παναγιά μου.... δεν θα το αντέξω αυτό.

Ξέρω ότι μερικοί θα πουν ότι έχω γίνει φερέφωνο της Διαμαντάκου. Εμ, αφού τα γράφει καλύτερα από ότι τα σκέφτομαι... τι να κάνω ? Να μην την Αναδημοσιεύσω ?

Πάντως μέχρι τώρα, μόνο 3 άρθρα της έχω αναδημοσιεύσει. Πολλά ? Δεν Νομίζω !!!

Αλλά μαντεύω ότι θα γίνουν πολύ περισσότερα .... αφού έχω την βεβαιότητα, ότι στις μέρες που περνάμε, θα συνεχίζει να γράφει τέτοια Αντιμικροβιακά κείμενα !!!


----------------------------------- Α ρ θ ρ ο ------------------------------------«Στο εκτελεστικό απόσπασµα στήνει η κυβέρνηση τους εργαζοµένους…» ακούσαµε να λέει νεαρή ρεπόρτερ και, µέχρι να συµπληρώσει τη φράση της «µε το ασφαλιστικό νοµοσχέδιο», µας είχε κοπεί η ανάσα.

Η αλήθεια είναι, και για να µην αδικούµε τη ρεπόρτερ, δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να συντονίζεται µε ένα κλίµα συστηµατικής εκµετάλλευσης των πιο άγριων φόβων των εργαζοµένων από τους τροµολάγνους, κιτρινιστές της τηλε-ενηµέρωσης, οι οποίοι αρχίζουν από νωρίς το πρωί να κόβουν τη χολή στο φιλοθέαµον.

«Αποκάλυψη στις 8» έγραφε στην οθόνη του Γιώργου Αυτιά χθες το πρωί, προετοιµάζοντας το κοινό του για καινούργια λαχτάρα.

Οταν ήρθε η ώρα της υποτιθέµενης τροµερής και ολοκαίνουργιας είδησης που αφορούσε πάλι µείωση σύνταξης, ήταν στο πάνελ ο εργατολόγος Μητρόπουλος που αυθορµήτως αντέδρασε, λέγοντας ότι δεν πρόκειται για καινούργια µείωση. Αυτό το ψυχολογικό παιχνίδι, όµως, που προκαλεί πανικό και µούδιασµα στους πιο ευάλωτους και αφελείς, παίζεται εδώ και καιρό µε στόχο φυσικά την τηλεθέαση και το ίµατζ ενός παρουσιαστή που θέλει να παρουσιάζει εαυτόν ως προστάτη του λαού. Προς το παρόν απλώς τον τροµοκρατεί.

«Δεκαπέντε χρόνια τρώνε στο κεφάλι οι γυναίκες», έγραφε στην οθόνη της εκποµπής του πριν από µερικές ηµέρες. Ναι, είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες πλήττονται περισσότερο µε το Ασφαλιστικό και δεν υπάρχει κανείς που να µην πει ότι τα µέτρα είναι σκληρά και αµφιβόλου αποτελέσµατος, αλλά η αντιµετώπισή τους σαν πυρηνικός όλεθρος καταργεί και την τελευταία πιθανότητα αντίδρασης, λαϊκών αγώνων, διεκδίκησης καλύτερων όρων σήµερα, αύριο, τη στιγµή που θα κρίνει ένας λαός µε πολιτική σκέψη και κριτήρια.

Αντιθέτως, διαλύεται κάθε δυνατότητα πολιτικής αντίδρασης όταν οι πολίτες είναι διαλυµένοι ψυχολογικά, µε τον τρόµο να ‘χει παραλύσει κάθε ικµάδα διεκδίκησης, έτοιµους να… πάνε στο εκτελεστικό απόσπασµα, που σηµαίνει ότι η ετυµηγορία έχει βγει, η έφεση έχει απορριφθεί, ο ανώτατος άρχων αρνήθηκε να δώσει χάρη και δεν µένει παρά να κάνουν την προσευχή τους και να περιµένουν τη σφαίρα. Ελεος!

Οσο δύσκολη, αµφίρροπη και σκληρή κι αν είναι η εποχή για τους πολίτες των σύγχρονων δηµοκρατιών, όσο και αν το πεδίο της οικονοµίας µοιάζει να ξεπερνά πλέον τις παλιές µεθόδους κατανόησης και πάλης για ένα καλύτερο αύριο, ακριβώς αυτό είναι και η πρόκληση. Τους µόνους που υπηρετεί ο εγκλωβισµός στον τρόµο και την αδυναµία είναι τους µηχανισµούς της συντήρησης. Και το είδος της τροµολαγνικής τηλεόρασης είναι εις εξ αυτών.


Πηγή : Πόπη Διαμαντάκου - http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artid=4583145

----------------------------------------------------------------------------------

Αλλά όταν μερικοί άνθρωποι είναι στο σκοτάδι... κάποιοι καλοθελητές κλείνουν και τα φώτα. Τους βολεύει εξαιρετικά το ......


Fear of the Dark - Iron Maiden ( Ιδιαίτερα Αγαπημένο !!! )


I am a man who walks alone
And when I'm walking a dark road
At night or strolling through the park

When the light begins to change
I sometimes feel a little strange
A little anxious when it's dark

Fear of the dark, fear of the dark
I have constant fear that something's
always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someone's
always there

Have you run your fingers down
the wall
And have you felt your neck skin crawl
When you're searching for the light?
Sometimes when you're scared
to take a look
At the corner of the room
You've sensed that something's
watching you

Have you ever been alone at night
Thought you heard footsteps behind
And turned around and no one's there?
And as you quicken up your pace
You find it hard to look again
Because you're sure there's
someone there

Watching horror films the night before
Debating witches and folklores
The unknown troubles on your mind
I know your mind is playing tricks
You sense, and suddenly eyes fix
On dancing shadows from behind

Fear of the dark, fear of the dark
I have constant fear that something's
always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someone's
always there

When I'm walking a dark road
I am a man who walks alone


Αν σας άρεσε η ανάρτηση... κάντε κοινοποίηση με το κουμπί Share. Μπορείτε να την στείλετε κατευθείαν με E-mail.... πατώντας "Share", στη συνέχεια το Φακελάκι "E-mail", και τέλος το φακελάκι στα "περισσότερα".


Bookmark and Share


Όσοι θέλετε να γράψετε την γνώμη σας ... πατήστε στο "σχόλια".Related Posts with Thumbnails