Κοινοποίησέ το ...

Ανθρώπινη Σκέψη ...

Αν σκεφτόταν ΛΙΓΟ περισσότερο ο Καθένας μας ... θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα για Όλους μας !!!

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ DOLORES O'RIORDAN!!

Ζηλεύωωωω, έγραψα στην Κυριακή Κ. που έγραφε σε ένα σημερινό της Post " ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ DOLORES O'RIORDAN!! ".

Οι Cranberries στην Αθήνα σε μια εκπληκτική όπως έμαθα Συναυλία.

Οι Cranberries, είναι για μένα ένα από τα Top Groups που υπάρχουν στον Κόσμο. Και σίγουρα είναι το Νο 1, με γυναίκα στα Vocals.

Τους γνώρισα τέλη του 80 με αρχές της 10ετίας του 90... και μάλλον από τα πρώτα πρώτα βήματά τους (1989) . Τους λάτρεψα όπως και όλος ο Κόσμος με το Καταπληκτικό " Zombie ".

Η Συνέχεια .... εκπληκτική.... και όπως λέγαμε βάζει Ροκιές.... όταν ακούγαμε την Εκπληκτική φωνή της Dolores... χοροπηδούσαμε ... και λέγαμε ... " Πωωω Πωωωω.... Γκρανμπεριές !!! "


Πόσο Ζήλεψα.... Και καλά τώρα είμαι Χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα... αλλά το 2000 που κοπροσκύλιαζα όλη μέρα στην Αθήνα (Εκεί Έμενα Μόνιμα και Δούλευα) γιατί Γαμώτο δεν πήγα ??? Ούτε που θυμάμαι. Για 2 λόγους δεν πήγαινα σε Συναυλίες που Γούσταρα. Ο Πρώτος είναι όταν είχα Ανειλημμένη Υποχρέωση ( Ναι από αυτές που είχε ο Jimmys ρε Συ, και του εξηγούσε ο Χριστόφορος ) ή το Πιθανότερο δεν είχα Παρέα. Γιατί το κυριότερο για να περάσεις καλά σε συναυλία είναι η Παρέα. Και η Δικιά μου τότε Παρέα... δεν το πήγαινε Σκληρότερα από τον Αλκίνοο. Μιλάμε για πολύ Σκληρή Παρέα. Μέσα στο Έντεχνο και στην " Ποιότητα ".

Αλλά ρε γαμώτο δεν πρέπει να ήταν αυτό, γιατί και του αδερφού μου του Αρέσουν Πολύ, και μαζί χτυπιόμασταν όταν τους Ακούγαμε στα Clubs. Η Αλήθεια είναι ότι ούτε που θυμάμαι ότι είχαν έρθει το 2000 και ούτε τι έκανα και δεν πήγα. Κλικ εδώ...

Το 2004 διαλύθηκαν... και το 2009 επανενώθηκαν. Ελπίζουμε να ακούσουμε κάτι καλό ακόμα πριν το Τέλος τους ως Group.

Ιρλανδοί και Αυτοί. Τυχαίο ??? Δεν νομίζω, γιατί η Ιρλανδία έχει βγάλει και άλλα Γκρουπάκια μετά τους Κορυφαίους U2 !!!

Η Βιογραφία τους στα Ελληνικά (δεν την έχω τσεκάρει) είναι εδώ...


Βέβαια θα κλείσω με τον γνωστό τρόπο. Βίντεο....

Αλλά αυτή την φορά δεν μπορούσα να βάλω μόνο Ένα.... γι' αυτό μόλις και μετα βίας αρκέστηκα στα 6. Είχα και άλλα τόσα... αλλά είπα να βάλω τα Κορυφαία τους για μένα.

Enjoy....


The Cranberries

Αν σας άρεσε η ανάρτηση... κάντε κοινοποίηση με το κουμπί Share. Μπορείτε να την στείλετε κατευθείαν με E-mail.... πατώντας "Share", στη συνέχεια το Φακελάκι "E-mail", και τέλος το φακελάκι στα "περισσότερα".


Bookmark and Share


Όσοι θέλετε να γράψετε την γνώμη σας ... πατήστε στο "σχόλια".Related Posts with Thumbnails