********* ********************** DSV Blog: No 1 με διαφορά... το Super Ναταλάκι !!!

Τετάρτη, Αυγούστου 18, 2010

No 1 με διαφορά... το Super Ναταλάκι !!!

Σάρωσε το Ναταλάκι... Τα διέλυσε όλα στο Blog μου...

1ο και με διαφορά από όλες τις τελευταίες Αναρτήσεις μου... (θα έχω παρακάτω Αναλυτικό Πίνακα). Κάντε κλικ Πάνω στις Φωτό για να τις βλέπετε πιο Μεγάλες και πιο Καθαρές...

Η Σημερινή Ανάρτηση είναι καθαρά του Αντικειμένου μου... γιατί αυτοί οι Πίνακες είναι όπως λέμε Ακριβώς .... Ανάλυση Ερευνών !!!

Κλικ για Μεγέθυνση...
Βέβαια η εξήγηση είναι ότι το Κοινοποίησαν στην Fun Club Page... και την είδαν σε μόλις λίγες μόνο μέρες γύρω στα 400 άτομα.

Μπορεί αυτό το νούμερο για τα Ανοιχτά (γνωστά) Blogs να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στο DSV Blog που το κρατάω με πολύ Προσπάθεια και Αγώνα Κλειστό... για Συγκεκριμένους Αναγνώστες ... είναι Τεράστια Επιτυχία αυτά τα Νούμερα.


































Μόνο μία Ανάρτηση στο Παρελθόν είχε κάνει μεγαλύτερη επιτυχία και αυτή ήταν με το Πάρτυ της Μαριέτας στο Αβέρωφ. Και δεν θα χτυπούσε τόσα πολλά Clicks, αλλά την είχα στείλει με Mail στον Πέτρο Τατσόπουλο, και αυτός με τον δικό του τρόπο την Κοινοποίησε...

Χαμός... 4.500 Clics σε 2 μόλις Μέρες... Πραγματικά από ΠΑΝΤΟΥ στην Υφήλιο... μέχρι και από Κατάρ !!!


Βέβαια ήταν και άλλες μέρες... Τώρα η Ανγνωσιμότητα (τον Αύγουστο) έχει μειωθεί κατα 60 με 70% άρα το Ναταλάκι... άνετα θα έσπαγε τα Κοντέρ και θα τα έφτανε 2.000 και πάνω τα Clicks !!!


Μπράβο... Χάρηκα πολύ... γιατί θα ήθελα με τον τρόπο μου να βάλω και εγώ ένα Λιθαράκι προς την Eurovision....

Και κοιτάξτε καλά στους Παραπάνω Πίνακες να δείτε από που μπήκανε για να την διαβάσουν. Hong Kong, Αμερική, Αυστραλία, Ασία, Ινδία .... ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!!!!!


Άρα τι σημαίνει αυτό ??? Ότι έχει Καθολική Αποδοχή από όλα τα Μέρη του Κόσμου και από την Ευρώπη... Και γιατί ??? Γιατί η Μουσική που διαλέγει (τα Μπιτάκια) είναι τόσο καλά μελετημένη και όμορφα Παρουσιάσιμη (Πολύ Όμορφα Video Clip) που είναι Αρεστή από όλα τα Αυτιά !!!

Ναταλάκι... Συγχαρητήρια. Και εγώ είμαι Εδώ... για να σε προωθήσω λίγο (όσο μπορώ) για την Eurovision!!!

Εσύ συνέχισε Έτσι και να είσαι Πάντα Αυθεντική !!!



Αυτή η Ανάρτηση μάλλον είναι η Τελευταία πριν ξεκινήσω για Αθήνα (Για να μετακομίσω Μόνιμα, αν βρω Δουλειά που Σήμερα είναι σαν να λες θα πάω στο Φεγγάρι).

Αύριο φεύγω και άγνωστο πότε ξαναγυρνάω. Μέχρι τότε Γεια σας, και ίσως από κενένα Laptop φίλου ή από κανένα Internet Cafe να τα λέμε που και που...

Όσοι με Συμπαθείτε... Στείλτε μου Καλή Ενέργεια και Ευχηθείτε μου Καλή Τύχη !!!

Ξεκινάω μία 2η ΖΩΗ !!! Κάνω ένα πολύ Σημαντικό Βήμα... (Αναζήτηση Εργαίας στο Αντικείμενο που σας Έδειξα σήμερα : Αναλυτής Ερευνών σε Internet).

Ξέρω, Θα συναντήσω Λεστριγόνες και Κύκλοπες και Σειρήνες (Δ.Ν.Τ., ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΠΑΓΩΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ) αλλά αυτή την Φορά νιώθω Το Κάρμα .... να μου Χαμογελάει !!!


Φιλιά Πολλά !!!








Αν σας άρεσε η ανάρτηση... κάντε κοινοποίηση με το κουμπί Share. Μπορείτε να την στείλετε κατευθείαν με E-mail.... πατώντας "Share", στη συνέχεια το Φακελάκι "E-mail", και τέλος το φακελάκι στα "περισσότερα".


Bookmark and Share


Όσοι θέλετε να γράψετε την γνώμη σας ... πατήστε στο "σχόλια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: