********* ********************** DSV Blog: Αγανακτισμένοι are back! ... by Friend "Dr. Seeng" ...

Τρίτη, Αυγούστου 23, 2011

Αγανακτισμένοι are back! ... by Friend "Dr. Seeng" ...

Ζω σε τουριστική περιοχή και όποτε τριγυρνάω στις παραλίες και τα βουνά της Πιερίας, ξεχνάω προσωρινά όλα όσα με βασανίζουν. Όλα όμως. Μια μικρή βόλτα στα Πιέρια ή στον Όλυμπο, είναι αρκετή για να μου δώσει δύναμη και όρεξη να δω τα προβλήματα που με απασχολούν με λιγότερα… «πφφφ».

Ο πρόλογος δε λέει κάτι που δεν ξέρετε. Απλά θέλω να επισημάνω για ακόμα μία φορά, πως το καλοκαίρι είναι για ξεκούραση. Για όλους. Αυτοί που ειρωνικά γράφουν πως οι «αγανακτισμένοι αφού μαύρισαν στις παραλίες, επιστρέφουν τώρα στο Σύνταγμα», είναι απλά ηλίθιοι. Και άδικοι.

Ναι, οι αγανακτισμένοι τυχαίνει να έχουν κι άλλες ανάγκες κι έπρεπε να λείψουν το καλοκαίρι. Στις 3 Σεπτέμβρη όμως θα ξαναγεμίσουν το κέντρο της Αθήνας. Με αρκετές πιθανότητες να έχουν την ίδια δυναμική.



Πηγή : http://www.drseeng.com/2011/08/are-back.html

-DSV-

Ταιριάζει πολύ με μια πρόσφατη - προηγούμενη Ανάρτηση ...

Και δεν με νοιάζει αν φανώ Ηλίθιος και Άδικος ... αλλά θα πω ότι από τώρα οι "Αγανακτισμένοι" (Υπάρχουν Αρκετοί εξ' αυτών που αγωνίζονται πραγματικά) να κανονίσουν τις άδεις των Χριστουγέννων ... γιατί πάλι θα πέσουν όλοι Μαζί την εβδομάδα Χριστούγεννα με Πρωτοχρονιά ...

Εκτός Αν Σοβαρευτούν Λιγάκι ... και το Κάνουν αυτή την φορά (δεν είναι και τόσο αργά) ΣΩΣΤΑ !!!


Ξαναβάζω το παρακάτω βίντεο που το ξαναλέω ότι δεν έχει καμία σχέση με τους "Αγανακτισμένους" ... Δεν το λέει πουθενά στους στίχους ... ΄


Άλλο λέει ... Αλλά κάποιος "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ - ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ" ... το έκανε ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ !!!


Τον Μιχάλη τον ρώτησε ???






Δεν υπάρχουν σχόλια: