Κοινοποίησέ το ...

Ανθρώπινη Σκέψη ...

Αν σκεφτόταν ΛΙΓΟ περισσότερο ο Καθένας μας ... θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα για Όλους μας !!!

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Ρε ... μπορώ εγώ να σπάσω τα FireWall της πιο Δυνατής Εταιρείας στον Κόσμο που λέγεται Facebook ???

Άντε γιατί η άλλη η Ανεγκέφαλη μου χρέωσε σε μένα το κόλλημα του PC της ... γιατί λέει έγινε όταν της έστειλα μήνυμα ...


Και όταν σβηστήκαμε κατάφερε να βάλει φωτό που πριν δεν μπορούσε ...


Δλδ ... άντε τώρα να πείσεις κάθε Άσχετο ότι υπάρχουν και οι Συμπτώσεις ...


Ρε ... μπορώ εγώ να σπάσω τα FireWall της πιο Δυνατής Εταιρείας στον Κόσμο που λέγεται Facebook ??? και να βάλω και Ιό σε κάποιον ... ???

Και γιατί δεν μου δίνουν 30.000 € τον μήνα και είμαι Άνεργος τότε ... ???

Ρε τα μυαλά σας ... μόνο για FarmVile τα έχετε και μόνο για να επιδεικνύεστε μέσω φωτό στα Πάρτυ σας και στα Ταξίδια σας ???

Τι το παιδεύετε το εργαλείο ???... Αφού στα χέρια σας είναι Φονικό Όργανο ...

Ενημερωθείτε πρώτα πριν χρησιμοποιείστε κάτι ...

Δεν είναι Όλα ... Πλυντήριο Πιάτων ...

Άρθρο από Τσεκουράτους ...


Οι ιοί είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους χρήστες υπολογιστών.

Κάθε μήνα χιλιάδες υπολογιστές είτε παθαίνουν ζημίες ή καταστρέφονται εξαιτίας των μολύνσεων από ιούς. Ένας λόγος που σημαίνει αυτό είναι κυρίως επειδή οι σημερινοί ιοί είναι εντελώς διαφορετικοί σε σύγκριση με την μορφή που είχαν ένα χρόνο πριν. Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε πως δεν....

μπορούμε να διώξουμε τους νέους ιούς με τους κλασικούς τρόπους αντιμετώπισης, πολλοί όμως χρήστες δεν έχουν καταλάβει ακόμα αυτές τις αλλαγές στην μορφή των σημερινών ιών.1.Μόνο αρχεία με κατάληξη .exe(τα εκτελέσιμα που μπορούν να τρέξουν μόνα τους) μπορεί να είναι μολυσμένα με ιό. Αυτό είναι εντελώς παράλογο γιατί υπάρχουν εκατοντάδες καταλήξεις αρχείων που μπορούν να μολυνθούν από ιούς.2. Έχω παραπάνω από ένα πρόγραμμα προστασίας στον υπολογιστή μου. Φροντίστε να έχετε ένα και μόνο πρόγραμμα το οποίο τρέχει κανονικά, δέχεται κανονικά τις ενημερώσεις και δεν έχει λήξη η χρήση του.3. Καταλαβαίνω πότε ο υπολογιστής μου έχει ιό. Αυτό όντως ίσχυε μέχρι πριν από 10 χρόνια, τώρα πια οι δημιουργοί των ιών έχουν δημιουργήσει τρόπους ώστε να μην είναι ορατά τα σημάδια των μολύνσεων.4. Ένας ιός δεν μπορεί να βλάψει μηχανικά τον υπολογιστή μου. Όπως είπαμε και πριν ο σκοπός των ιών έχει αλλάξει πλέον και δεν περιορίζονται άπλα στο να «καθυστερούν τον υπολογιστή» αντιθέτως υπάρχουν συγκεκριμένοι ιοί οι οποίοι φτιάχνονται αποκλειστικά για να προσβάλουν το hardware των υπολογιστών και ο πιο συχνός στόχος αυτών είναι ο σκληρός τους δίσκος.5. Ο υπολογιστής μου έχει antivirus εγκατεστημένο οπότε είναι πλήρως προστατευμένος. Αυτός είναι εντελώς ξεπερασμένος μύθος οπού ίσχυε μόνο με παλιά antivirus προγράμματα. Σήμερα τα worms, τα hoax, τα backdoors τα trojans και πολλές άλλες μορφές μολύνσεων είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να ξεγελούν ακόμα και τα καλύτερα προγράμματα antivirus της αγοράς και ειδικά όταν έχουν να κάνουν με πολλές μορφές μολύνσεων ταυτόχρονα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα σωστά εγκατεστημένο πρόγραμμα antivirus το οποίο να είναι αποτελεσματικό και να ενημερώνεται σε καθημερινή βάση. Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει το ίδιο και οι επιθέσεις από ιούς όπως επίσης και η αντιμετώπιση τους.


Πηγή : Οι ΤσεκουράτοιRelated Posts with Thumbnails