********* ********************** DSV Blog: Στην Ελλάδα ... είναι ακόμη Πονηρό και Ανήθικο ...

Κυριακή, Μαρτίου 25, 2012

Στην Ελλάδα ... είναι ακόμη Πονηρό και Ανήθικο ...

Μοιάζουν με ανέκδοτα αλλά αποτελούν επίσημους νόμους διαφόρων κρατών,
ή δημοτικών αρχών.
Έχουν αποτρεπτική ισχύ, προβλέπουν...Όσο για τη λογική τους, είναι κυριολεκτικά για τα πανηγύρια! Ιδού η λίστα με τους πιο .«κουφούς» νόμους που αφορούν το… πολύπαθο σεξ:......

* Στο Λονδίνο είναι παράνομο να κάνεις έρωτα πάνω σε μια παρκαρισμένη μοτοσικλέτα (αν καταφέρεις, φυσικά, να ισορροπήσεις πάνω της).
αυστηρές ποινές και επιβάλλουν τσουχτερά πρόστιμα.


* Στην Ινδονησία η ποινή που προβλέπεται για αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός (διευκρίνηση: της άνω κεφαλής).

* Στο Ιλινόις των ΗΠΑ ισχύει ένας νόμος που απαγορεύει την ανδρική διέγερση σε δημόσιους χώρους (εξαιρούνται κατασκηνώσεις και πλαζ γυμνιστών).
* Στο Θιβέτ, ένας νόμος επέβαλε τα παλαιότερα χρόνια στις γυναίκες να εκδίδονται πριν παντρευτούν. Θεωρείτο ότι έτσι αποκτούσαν την απαραίτητη πείρα ενόψει του γάμου (φροντιστηριακό σεξ).

* Μέχρι το 1990 απαγορευόταν η χρήση δονητή σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων, σε Ουάσινγκτον, Μασαχουσέτη, Βόρεια και Νότια Καρολίνα, Αριζόνα, Βιρτζίνια, Μέριλαντ κ.ά. (μετά το 1990, αρκετοί άνδρες σε αυτές τις πολιτείες οδηγήθηκαν σε ερωτική ανεργία).

* Στο Γκουάμ (δυτικός Ειρηνικός ωκεανός) υπάρχουν άνδρες με αποκλειστική επαγγελματική απασχόληση να γυρίζουν το νησί ξεπαρθενεύοντας νεαρές γυναίκες, οι οποίες τους πληρώνουν για αυτό τον σκοπό. Το γεγονός οφείλεται σε ένα νόμο που απαγορεύει στις παρθένες να παντρεύονται (αν αποδειχθεί το αντίθετο, κινδυνεύουν με άμεσο διαζύγιο).

* Στην πολιτεία της Ουάσινγκτον ένας νόμος απαγορεύει να κάνεις έρωτα με παρθένα, κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη (συμπεριλαμβανομένης της πρώτης νύχτας του γάμου).

* Στην Κίνα, οι γυναίκες που μένουν σε ξενοδοχείο απαγορεύεται να κυκλοφορούν γυμνές στο δωμάτιο (ο νόμος παύει να ισχύει στο μπάνιο).

* Στο Μπέρμινχαμ της Αγγλίας είναι παράνομο για άνδρες και γυναίκες να κάνουν έρωτα στα σκαλιά της εκκλησίας, μετά τη δύση του ηλίου (νωρίτερα θα τους δουν όλοι).

* Στην Αλεξάνδρεια της Μινεζότα απαγορεύεται στους άνδρες να κάνουν έρωτα με τις συζύγους τους, αν μυρίζουν κρεμμύδι ή σαρδέλες (δεν ξέρουν τι εστί πατσάς και σκορδαλιά).

* Σε Νεπάλ, Μπαγκλαντές και Μακάο απαγορεύεται η κινηματογραφική απεικόνιση φιλιών, εφόσον οι ηθοποιοί που τα ανταλλάσουν είναι πολίτες αυτών των χωρών (μοναδική λύση, το ντουμπλάρισμα με ηθοποιούς εισαγωγής).

* Στο Χονγκ-Κονγκ επιτρέπεται νομικά σε μια απατημένη να σκοτώσει το μοιχό σύζυγό της, αλλά μόνο με γυμνά χέρια. Για την ερωμένη του, μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε τρόπο θανάτωσης επιθυμεί (ακόμα και με γάντια στα χέρια).
* Στο Ρόμποκ της Βιρτζίνια απαγορεύεται οποιαδήποτε ερωτική δραστηριότητα με αναμμένα φώτα (για εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας;).

* Σύμφωνα με ένα νόμο του Λιβάνου, οι άνδρες επιτρέπεται να κάνουν έρωτα με τα ζώα, αρκεί αυτά να είναι θηλυκά. Αντίθετα, απαγορεύται αυστηρά η κτηνοβασία με αρσενικά ζώα (άλλο ο ετερόφυλος, και άλλο ο ομοφυλόφιλος έρωτας).

* Στη Μινεζότα των ΗΠΑ είναι παράνομο για οποιονδήποτε άνδρα να κάνει έρωτα με ζωντανό ψάρι (ιδίως αν το λένε Γουάντα).


Στην Ελλάδα ... απαγορεύεται να το αναφέρεις ... 

Είναι ακόμη Πονηρό ... και Ανήθικο ... 

Και έχουμε 2012 .... ( γαμώ την Ελευθερία μου ... ) 


Έ λ ε ο ς  ... 




Δεν υπάρχουν σχόλια: