Κοινοποίησέ το ...

Ανθρώπινη Σκέψη ...

Αν σκεφτόταν ΛΙΓΟ περισσότερο ο Καθένας μας ... θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα για Όλους μας !!!

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Αυτό το ΣΟΥ και το ΚΡΑΤΟΣ ... είναι το ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ !!!


Μπορεί να μην είναι τα πράγματα έτσι όπως θα τα γράψω ... αλλά θα πω αυτά που εγώ βλέπω ... από την φωτό ... 

Ένα χαρτί ... γραμμένο στα Κεφαλαία ( έχουν και αυτά την σημειολογία τους ) καλύπτει το πρόσωπο ... που κατά πάσα πιθανότητα θα φαίνεται σε άλλη φωτό ( αυτά τα άτομα είναι άκρως Ματαιόδοξα και Λατρεύουν τον Φακό ... και κάνουν τέτοιες κινήσεις για να δείχνουν την Φάτσα τους στο Fb ) ... Γαλλικό άκρως περιποιημένο ... με σχεδιάκια στο πρώτο και στο τρίτο δάχτυλο ( δλδ ... όχι μόνο δεν κάνει χειρωνακτική δουλειά ... αλλά ούτε κόμπους δεν λύνει μην και χαλάσει το σχέδιο ... πόσο προβλήματα που την αφορούν ... ). Γυαλί Ηλίου - Μάσκα ... για στέκα στις 7 το σούρουπο ... Μαλλί στην Τρίχα ... από κομμωτήριο ( ίσως το ίδιο που έκανε και το νύχι ). Και μπουφανάκι Τρέντυ ... με χούντις με κουκούλα ... δλδ παράνομη ( κατά Αντωνάκη ... ) δλδ Επαναστάτρια ... ( Χαχαχχαχαααα Συγνώμη ... Μου ξέφυγε ... ).

Δεν έχω τίποτα με την συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν θα εκφραζόμουν εμφανισιακά έτσι αν ήμουν γυναίκα  ... αλλά είναι ένα περιποιημένο Λουκ ... Αλλά το κεφαλαίο "ΣΟΥ" ... που έχει γραμμένο ... σε συνδυασμό με το "ΚΡΑΤΟΣ" ( δλδ βγάζει τον κώλο της απ' έξω ...) ... μου είναι εντελώς Αντιαισθητικό !!!!!! 

Βγήκανε ξαφνικά όλοι οι Βολεμένοι και τα Λαμόγια, που χάσανε τα προηγούμενα Χαρισματικά Κεκτημένα τους ( Βυσματικές θέσεις, Παράνομες Συντάξεις Τυφλών, Παράνομες άδειες από την Πολεοδομία, Φακελάκια από το ΙΚΑ ... ή από την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ... ή από την εταιρία Ιδ. Επενδύσεων ... και και και ) ... και μας κάνουν και μαθήματα !!!

Δλδ... 30 χρόνια καθόταν και λιάζονταν στις Πισίνες τους ... Χαριεντίζονταν στην Μύκονο ... Φτιάχνανε το Μανικιούρ στην βυσματική θέση στο Δημόσιο ( γιατί δεν κάνανε και τίποτα άλλο ) ... και τώρα επειδή στέκονται 2 ώρες στην Πλατεία ... και κουράζονται τα Ποδαράκια τους ... νομίζουν ότι κάνουν Επανάσταση ???

Και μοιράζουν ηθικές ενοχές σε όσους δεν κάνουν τα ίδια με εκείνη με ένα κεφαλαίο "ΣΟΥ" ... ???


Άσε μας ρε Κοπελιά ... Αυτό το ΣΟΥ και το ΚΡΑΤΟΣ ... είναι το ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ !!!

( Δλδ... Αυτό που εσύ Έφτιαξες ... και συνεχίζεις με τον τρόπο σου ... να Συντηρείς !!! ) 

Related Posts with Thumbnails