********* ********************** DSV Blog: ... Διακυβέρνηση της χώρας δια της βίας ...

Κυριακή, Μαΐου 13, 2012

... Διακυβέρνηση της χώρας δια της βίας ...

Σήμερα θα προσπαθήσω βάση της Μαθηματικής σκέψης που νομίζω ότι διαθέτω ... να δείξω ορισμένα πράγματα που φαίνονται εντελώς απλά και βατά.

Βέβαια Μαθηματική σκέψη δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις μόνο παραστάσεις με αριθμούς και σύμβολα ... αλλά παραστάσεις καταστάσεων με γεγονότα και δεδομένα. Δεν μπορείς π.χ. να συγκρίνεις μόνο αριθμούς ... ότι το 8 > 3 ή ότι το χ=3 άρα όμοιο ... αλλά μπορείς να συγκρίνεις και 2 όμοιους χαιρετισμούς ...

Άρα δεν χρειάζεται μόνο αριθμούς και σύμβολα για να δείξεις ότι π.χ. το χ είναι ίσο ( ίδιο ) με το 3 ... αλλά και ο χαιρετισμός στην φωτό ... είναι ίδιος ...

Φαίνεται ξεκάθαρα ...

Ο Δεξιός εικονιζόμενος είναι ο Μακελάρης της Νορβηγίας ... που σκότωσε 77 αθώα παιδιά ... λόγω των πεποιθήσεών τους που λόγω της ηλικίας τους βέβαια δεν ήταν και απόλυτα σταθερές και συνειδητοποιημένες ... Πόσοι Έλληνες γνωστοί Δεξιοί ... δεν ήταν στα νιάτα τους σε Αριστερές νεολαίες και μερικοί βέβαια και σε ακραίες αριστερές.

Ο Μακελάρης λοιπόν της Νορβηγίας ( Δεξιά ) δεν έχει μετανιώσει για τα εγκλήματά του ... και αφήνει να εννοηθεί, ότι θα έκανε και άλλα αν μπορούσε και ότι είναι πολύ περήφανος για αυτά ...

Ο Αριστερός στην φωτό ... δεν σας λέω ποιος είναι ... Μπορείτε να τον βρείτε και μόνοι σας ... και είμαι σίγουρος ότι το 90% που διαβάζει αυτή την ανάρτηση θα τον γνωρίζει ... Έχει γίνει πλέον πολύ γνωστός ...

Μην μου πείτε ... έστω και ένας ότι δεν είναι εμφανές ότι ο χαιρετισμός είναι ο ίδιος ??? Άρα τι σημαίνει αυτό ... ότι μερικά πιστεύω του ενός ( που συμπίπτουν με αυτόν τον χαιρετισμό ), είναι ταυτόσημα του άλλου ... Και αυτό είναι Μαθηματικά.


Κοιτάξτε τώρα πως με τον ίδιο Μαθηματικό τρόπο ... μπορώ να σας δείξω ότι τα άτομα της Χρυσής Αυγής, εκ των οποίων 2 μιλάνε και στο παρακάτω βίντεο... θα μπορούσαν κάλλιστα και ευχάριστα να πάρουν την διακυβέρνηση της χώρας δια της βίας ... και να την κατέχουν με μία Χούντα.


Μιλάνε συνεχώς ότι η Ελλάδα έχει πάει στα τάρταρα... ότι η Δημοκρατία ( ψευτο ) όπως την λένε έχει καταληθεί ... και όλα είναι στην χείριστη κατάσταση.

Ίδια άποψη με αυτή των χουντικών που κατέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας δια της βίας και με τα τανκς το 1967. Των Χουντικών ... Της 7ετίας της Χούντας ... που δεν το ονομάζουν Χούντα αλλά Στρατιωτικό Καθεστός.


Και ο ένας ( που συμφωνεί βέβαια και ο άλλος και είναι θέσεις και απόψεις της Χρυσής Αυγής ) λέει επί λέξη στο 5:25 ακριβώς.


" ... αλλά εμένα αν κάποιος πάρει την διακυβέρνηση της χώρας δια της βίας ... και το μετατρέψει αυτό υπέρ της χώρας ... δεν με πειράζει καθόλου "


Βάλτε το λίγο παραπίσω για να ακούσετε όλο το σκεπτικό ... αν και σας προτείνω να δείτε προσεκτικά όλο το βίντεο και όχι μόνο αυτά που λέγονται αλλά και πως λέγονται ... Και την γλώσσα του σώματος ... το πετάρισμα του ματιού του ενός ... που δεν γίνεται πάντα παρά μόνο όταν εκνευρίζεται ... και το μένος που βγαίνει από το πρόσωπό τους ...


Άρα λοιπόν συγκρίνοντας και τις 2 απόψεις των Χουντικών δλδ. και των Χρυσαυγιτών βγαίνει ξεκάθαρα ( τουλάχιστον για μένα ) ότι αν μπορούσαν δια της βίας να διακυβερνήσουν την Ελλάδα που παραπαίει επειδή νομίζουν ότι θα την σώσουν και θα το κάνουν για το καλό της χώρας ... θα το έκαναν ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ και θα νομίζουν ότι πράττουν Λειτούργημα και θα επιτευχθεί με αυτόν τον τρόπο η Σωτηρία της Πατρίδος.


Ακούστε το βίντεο προσεκτικά ... και βγάλτε τα συμπεράσματά σας ... Μαθηματικά !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: