********* ********************** DSV Blog: Ευθέως ... ( με τον Γ. Βαρουφάκη ... 2ο Μέρος )

Τρίτη, Ιανουαρίου 01, 2013

Ευθέως ... ( με τον Γ. Βαρουφάκη ... 2ο Μέρος )




Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να μιλήσω για τα δεινά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια ... Παρόλο που είχα εδώ και πολύ καιρό ... πολλά να πω ... που τα κρατούσα μέσα μου και έσκαγα ... και θύμωνα ... και αγανακτούσα ...είχα πει στον Εαυτό μου " Θα το κάνω όταν νιώσω την Κατάλληλη ώρα με κάποιο τρόπο Έτοιμος να το κάνω ... "


Συνηθίζω να περιμένω να πέσει ο κουρνιαχτός ... και να κατασταλάξουν τα πράγματα για να μπορώ να έχω Ώριμη και όσο το Δυνατό Τεκμηριωμένη Άποψη ... 



Οικονομικά δεν γνωρίζω ... Πληροφορική έχω σπουδάσει και μάλιστα έχω ελλειπή γνώση στα Δίκτυα και στο Ιντερνετ ... για το λόγο ότι όταν σπούδαζα ( 89 - 92 ) το Ιντερνετ ( WWW ) δεν είχε ακουστεί τότε ... Βγήκε δειλά δειλά ... το 1994 ... 


Απλά πιστεύω και ελπίζω πως είμαι ένας μέσος - κοινός νους ... που ασχολείται με τον Άνθρωπο ... οπότε και παρακολουθεί τα τεκταινόμενα από ενδιαφέρον για την Ζωή και την Ανθρωπότητα... που πιστεύει στο Δίκαιο ... στην Αξιοκρατία ... στην Αλληλεγγύη και στο Κοινό Καλό ... 


Και θεωρώ ότι όλα τα παραπάνω που αναφέρω ήταν ανύπαρκτα ... και το ανησυχητικό είναι ότι αντί να βελτιωθούν ... με την Κρίση Χειροτερεύουν, και για αυτό ακριβώς το λόγο έχουμε οδηγηθεί εδώ και όλοι Τυραννιόμαστε ... είμαστε μέσα στην Κατάθλιψη ( που σημαίνει πνιγμένος Θυμός ), και βλέπουμε τον έναν μετά τον άλλον Συνάνθρωπό μας να απαγχωνίζεται ή να φουντάρει ... και έχουμε γίνει η χώρα της Αυτοχειρίας ... ( σήμερα κηδεύτηκε ο Δ. Βογιατζής ο 42χρονος Ηθοποιός εδώ στον Βόλο. Ο τελευταίος Αυτόχειρας μέχρι στιγμής που έχει γνωστοποιηθεί ) 

Άρχισα λοιπόν από την προηγούμενη ανάρτηση ένα τριμερές αφιέρωμα για όσα συμβαίνουν και μας κάνουν και πονάμε ... 

Σήμερα θα βάλω μία Συνέντευξη του Γ. Βαρουφάκη ... και σκέφτηκα να γράψω τα κύρια σημεία με σχόλια ... αλλά δεν θα το κάνω τώρα ... θα το κάνω στην επόμενη ανάρτηση και στο κλείσιμο του πονήματος.

Όσοι δεν την έχετε δει την Συνέντευξη ... δείτε τη. Όσοι την έχετε δει ήδη ... προτείνω να την ξαναδείτε και να την Μελετήσετε ( έτσι έκανα και εγώ. Την έχω δει ήδη 3 φορές ... ).

Σε συνδυασμό με την επόμενη ανάρτηση πιστεύω ότι θα φανεί Ξεκάθαρα όλη η Βάναυση και Ψεύτικη Τακτική που μας Επιβάλουν και μας έχουν οδηγήσει στην Εξουθένωση ...

Είμαι Βέβαιος ... ότι θα δέσουν όλα τόσο καλά ... γιατί χρησιμοποιώ αντίστροφη προβολή των γεγονότων ( χρονικά ) που φαίνεται Ξεκάθαρα Όλες οι Αλήθειες και Όλη η Κοροιδία που μας Πασάρουν νομίζοντας ότι είμαστε ηλίθιοι.

Και θα φανεί και κάτι που δεν είναι Αναμενόμενο ... Ότι Ηλίθιοι είναι αυτοί που χειρίζονται τις τύχες μας ... τόσο οι δικοί μας οι Έλληνες ... όσο και πολλοί Ευρωπαίοι ... και επίσης Εγκληματίες Ψυχών !!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: