Κοινοποίησέ το ...

Ανθρώπινη Σκέψη ...

Αν σκεφτόταν ΛΙΓΟ περισσότερο ο Καθένας μας ... θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα για Όλους μας !!!

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013

Και μετά έρχεται η Θλίψη ... και οι Κακές Σκέψεις ... Και μετά ... μπορεί ...

Στον απόηχο της οικονομικής κρίσης, με συσσωρευμένα προβλήματα, χρέη και απότομη πτώση της δημοτικότητας...
για τον γνωστό παρουσιαστή η αυτοχειρία φάνταζε ως διέξοδος.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του παραδέχονται πως το τελευταίο διάστημα είχε απομονωθεί, άλλαζε συνήθειες διατροφής και ύπνου, ενώ έντονες ήταν και οι αλλαγές στη συμπεριφορά του.

Πριν λίγες μέρες, ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στο σπίτι του στην Κηφισιά, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αντικαταθλιπτικών χαπιών. 

Μέλος της οικογένειας του ανησύχησε όταν έπειτα από αλλεπάλληλες κλήσεις, ο ίδιος δεν απαντούσε. 

Έτσι, κατευθύνθηκε στο σπίτι του παρουσιαστή και του έσωσε τη ζωή την τελευταία στιγμή, μεταφέροντας τον εσπευσμένα κάτω από άκρα μυστικότητα σε ιδιωτική κλινική.

Σήμερα, ο παρουσιαστής έχει προγραμματίσει ατομικές συνεδρίες και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή σε συνδυασμό με ψυχολογική υποστήριξη, προκειμένου να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του.

star.gr


Προσοχή Μεγάλη ... Είναι ύπουλο ... Ξεκινάει και δεν το χεις καταλάβει ...

Το κλειδί είναι ο Ύπνος ... Αν κάποιος έχει διαταραγμένο ύπνο και δεν κοιμάται καλά ... και έρχεται η κατάθλιψη ... Αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές ... δεν καταλαβαίνεις ότι χαλάει ο ύπνος σου ... Όταν αρχίζεις και το καταλαβαίνεις και έχεις Αυπνίες ... είναι πλέον Αργά ...

Ο ύπνος είναι πολύ λίγος ... με συνέπεια ο εγκέφαλος να μην ξεκουράζεται ... και έτσι να μην μπορεί να δώσει τις κατάλληλες εντολές ... και ο οργανισμός να είναι πάντα κουρασμένος ...

Και μετά έρχεται η Θλίψη ... και οι Κακές Σκέψεις ... Και μετά ... μπορεί ...

Προσοχή !!!
Related Posts with Thumbnails