********* ********************** DSV Blog: ΥΚΩ - Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ ... και Παπάρια Μάντολες ...

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 11, 2013

ΥΚΩ - Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ ... και Παπάρια Μάντολες ...



Αναδημοσιεύω την επιστολή που στέλνω όπου μπορώ ... μήπως και δούνε ( γιατί δεν τα ακούω από τα κανάλια, και από ότι φαίνεται στην φωτό το έχουν το θέμα  ) για την Κοροϊδία του ΥΚΩ που πληρώνουμε υπέρογκα ποσά ... και σε σάιτ που έψαξα είδα ότι είναι και Παράνομο ... και μας τα παίρνουν Παράνομα από την τσέπη μας !!!

ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ !!!

Η Επιστολή : ... 



*Δεν ξέρω αν διαβαστεί αυτό ... αλλά ήθελα να αναφέρω για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας ...
Στον Λογαριασμό μου είχα χρέωση 317 για το ρεύμα ... και για το ΥΚΩ είχα 101,18 € έξτρα ... Για το σύνολο των ρυθμιζόμενων χρεώσεων ( Σύστημα Μεταφοράς, Σύστημα Διανομής και Εκπομπών Αερίων ρύπων )  πλήρωσα έξτρα 236,24 ευρώ ... δλδ  το 74,52% της αξίας του ρεύματος.
Δλδ από τα  553,24 € … τα 236,24 ήταν για ρεύμα που δεν κατανάλωσα. Και με αυτόν τον λογαριασμό μου κόψαν το ρεύμα. Και μετά μου χρέωσαν τέλη επανασύνδεσης και ένα σωρό άλλα, και συν τα 785 ( που τόσα είναι το χαράτσι του ΕΤΗΔΕΕ ) έφταναν τα 1342 ευρώ.

Και μου είπανε ότι όσο μεγαλύτερη κατανάλωση έχω  ( έχω Θερμοσυσορευτές και τον χειμώνα καίω περισσότερο ρεύμα ) τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Και αφού όπως λένε στο Σάιτ τους … http://www.dei.gr/el/dimosies-diavouleuseis/nomiko-kathestws-gia-tis-xrewseis-upiresiwn-koinis-wfeleias-ukw ότι ( παραθέτω αμέσως παρακάτω )
---------------------------------------------------------------------------------

Ποιοι επωφελούνται από τις ΥΚΩ

Υπενθυμίζεται ότι, στις παρεχόμενες Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) εντάσσονται οι ακόλουθες υπηρεσίες:
• Παροχή ρεύματος για τους κατοίκους των απομονωμένων νησιών, σε ίδιες τιμές με αυτές των κατοίκων της ηπειρωτικής χώρας, παρά το γεγονός ότι το κόστος παραγωγής ρεύματος στα νησιά είναι κατά πολύ υψηλότερο.

• Παροχή ρεύματος σε πολύ χαμηλές τιμές στις πολύτεκνες οικογένειες.

Παροχή ρεύματος σε χαμηλές τιμές για ευάλωτες κατηγορίες καταναλωτών, όπως άτομα με ειδικές ανάγκες, τρίτεκνοι με χαμηλό εισόδημα, μακροχρόνια άνεργοι κλπ, που εντάσσονται στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ).
---------------------------------------------------------------------------------------
… γιατί τότε ζητάνε και άλλα λεφτά ( Τάχα μου ) για να ξανασυνδέσουν το ρεύμα ( και σιγά μην το πληρώσουν ) στις Κοινωνικές Ομάδες  που όλοι μας Πληρώνουμε ακόμα ένα ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ( ΥΚΩ )  για αυτές ??? ( και οι περισσότεροι, όπως και εγώ … είμαι σε αυτές ) …

Γιατί τα ζητάνε από τους Δήμους ??? Γιατί θα μας βάλουν και άλλη χρέωση ( μισό ευρώ τον χρόνο λένε ( Εδώ Γελάνε ) … αφού πληρώνουμε ΗΔΗ τεράστια ποσά για το ΥΚΩ ????

Μας Κοροϊδεύουν τελείως. Μας έχουν για πέταμα και μας δουλεύουν κανονικά. Και το Κοινωνικό τιμολόγιο είναι Μούφα. Μόνο και Μόνο για να λένε ότι Βοηθάνε …

Αλλά το Μόνο που κάνουνε είναι να ΚΛΕΒΟΥΝΕ !!! Τα έχω ψάξει τα θέματα τον τελευταίο καιρό αναγκαστικά  γιατί  με έχουν κάνει και χρωστάω  παντού … ενώ δεν χρωστούσα πουθενά.

( Θα το στείλω όπου μπορώ … μήπως και διαβαστεί από κάποιον )

Ευχαριστώ.*



Δεν υπάρχουν σχόλια: