********* ********************** DSV Blog: Εμείς οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ και Ανώτεροι σαν φυλή ( Γιε Ράιτ ) Ελληναράδες ...

Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2014

Εμείς οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ και Ανώτεροι σαν φυλή ( Γιε Ράιτ ) Ελληναράδες ...


Κάθομαι και σκέφτομαι ( θα μου πεις ... με τι μυαλό ρε Μεγάλε ??? ... ) για την κατάσταση της χώρας μας και την τόση πίεση που δεχόμαστε εμείς οι Έλληνες για να ανταπεξέρθουμε και επιτέλους να αλλάξουμε αυτό το Κράτος Μπουρδέλο ... 

Γιατί ... Μπουρδέλο είναι και μάλιστα Ανοργάνωτο και Αδόμητο Εντελώς ... για να Βολευτούν τα Άχρηστα ( οι περισσότεροι ) Κομματικά Πίτμπουλ... που μας έχουν Κατασπαράξει όλα αυτά τα χρόνια ... 


Γίνεται όμως να το αλλάξουμε τόσο αναδιοργανωτικά και γρήγορα όσο μας επιβάλλουν χωρίς να σκίσουμε Καλσόν ???

Γίνεται να το αλλάξουμε .. όταν σε κάθε Αλλαγή γίνεται και από μία πορεία και μία απεργία και το σύστημα παγώνει και τίποτα δεν δουλεύει ???

Γιατί λοιπόν μας πιέζουνε τόσο οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας ... και ιδίως οι Γερμαναράδες ??? Πως πιστεύουν ότι σε τόσο λίγο διάστημα μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα ??? Χουντίνιδες είμαστε ... ή Θεοί ???

Εϊμαστε Όμως Ημίθεοι ... Τι ... δεν είμαστε ??? Εμείς οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ και Ανώτεροι σαν φυλή ( Γιε Ράιτ ) Ελληναράδες δεν προβάλουμε τόσα χρόνια ότι μπορούμε μέσα σε μία μέρα να κάνουμε 6 Άθλους ???

Τότε πως δεν μπορούμε σε 4 χρόνια να καθαρίσουμε τους Κόπρους του Αυγεία ??? Πως δεν μπορούμε τόσο καιρό να κάνουμε κάτι λίγο καλύτερα ... και γίνονται όλα Χειρότερα ???

Για σας Ελληναράδες το ερώτημα ... που με 300 μπορείτε να τα βάλετε με Στρατιές Ολόκληρες ...

Που είστε αυτά τα Χρόνια ??? Που ???

Μήπως στην Βυσματική Θέση σας ... και τρέχετε για να σώσετε τα Λαδιάρικα λεφτά σας που βγάλατε Μόνο για την Πάρτη σας ... για να Αράζετε Συνεχώς στον Ήλιο και στην Μύκονο ???

Εεε ?????

Δεν υπάρχουν σχόλια: