********* ********************** DSV Blog: Kι ενώ ο μακάκας ο Έλληνας ανεβάζει τη Σούλα στο facebook η παράγκα κυβερνάει ανενόχλητη...

Κυριακή, Ιανουαρίου 05, 2014

Kι ενώ ο μακάκας ο Έλληνας ανεβάζει τη Σούλα στο facebook η παράγκα κυβερνάει ανενόχλητη...



Κι ενώ ο μαλάκας, ο Έλληνας, ο τραχανοπλαγιάς, ο μπουρτζόβλαχος, επιδεικνύει τον φρεντοτσίνο του, τα κυνήγια του, τα χαζοπαιδάκια του, την ασχήμια, την ηλιθιότητα, την μαλακία που .... τον δέρνει στο internet, η παράγκα που ελέγχει απόλυτα κυβέρνηση, αντιπολίτευση, δικαιοσύνη και ΜΜΕ αθωώνει ένα μετά το άλλο (και) τα λαμόγια των  εξοπλιστικών.

Όλοι περιμένουν από στιγμή σε στιγμή να ξεσπάσει η οργή του μαλάκα, του μουρόχαβλου λαού, ο οποίος με γερμανική πειθαρχία πλήρωσε τα τέλη κυκλοφορίας εντυπωσιάζοντας με την μαλθακότητά του ακόμη και αυτό το επιδέξιο αγόρι που ακούει στο όνομα Χάρης Θεοχάρης.

Το πόσο έτοιμος είναι αυτός, ο μαλάκας λαός, να αγωνιστεί για την χαμένη του αξιοπρέπεια μπορεί κανείς να το διαπιστώσει παρακολουθώντας το f. και το t.

Ακόμη και το τελευταίο βλαχαδερό βγάζει στη φόρα την προσωπική του ζωή λες και πρωταγωνιστεί στις Οικογενειακές Ιστορίες του Κοντομηνά-Έρωτας στις Μαλβίδες-θέλοντας να μας πείσει ότι είναι σπουδαία περσόνα την ίδια στιγμή που ο μαλάκας έχει επιτρέψει να τον κυβερνούν- στην πιο κρίσιμη στιιγμή της ιστορίας του- πολιτικοί οι οποίοι δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο.

Έτσι μετά τους ανεπάγγελτους Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σαμαρά, η μπουρούχα που επιδεικνύει στο facebook τις πατούσες της, θα ψηφίσει το πρόεδρο του 15μελούς για να κυβερνήσει τη χώρα και στη συνέχεια θα βγαίνει στο σώου της Τατιάνας για να κλάψει για τους νεκρούς των νέων Ιμίων.

Μόνο στα ελληνικά κανάλια και στο κυπριακό ΡΙΚ έβλεπες στη διάρκεια των εορτών πιθηκοειδή να χορεύουν τσιφτετέλια. Προφανώς οι ανεγκέφαλοι Κύπριοι-τα ίδια σκατά με μας - πανηγύριζαν για τις κουρεμένες καταθέσεις τους και για το νωπό ακόμη αίμα των νεκρών της τουρκικής εισβολής.

Έλληνες και Κύπριοι πίθηκοι γλεντούσαν με τον Ρέμο, την Θεοδωρίδου, την αισθαντική Παλόμα του Βαρβιτσιώτη και τα υπόλοιπα νούμερα της πίστας το γαμήσι που τρώνε από τα μνημόνια.

Η αμορφωσιά, η έλλειψη αισθητικής, η αδιαφορία για τα διδάγματα της ιστορίας, όλα μαζί στον κακοχυμένο νεοέλληνα αυτό το βλαχαδερό των βλαχαδερών, τον οποίο η παράγγα που κυβερνά εξευτελίζει διαρκώς.

Μόνο που ο Ελληνάρας δεν μασάει από αυτά. Θα πάει για καφέ με τους φίλους του και αφού τραβήξουν φωτογραφίες με τα smart phones θα τις ανεβάσουν στο facebook για να διασκεδάσουν.

Στο μεταξύ η Ευελπίδων έχει μετατραπεί σε πασαρέλα των λαμογιών πάσης φύσεως. Πάνε τάχα μου να καταθέσουν, βγάζουν μερικές φωτογραφίες και επιστρέφουν στις βίλες που απέκτησαν με τα κλοπιμαία.

Κι ο μαλάκας ο Έλληνας ανεβάζει φωτογραφίες στο fb.

πηγή: kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: