********* ********************** DSV Blog: Η ολική αποτρίχωση μπικίνι δεν είναι πια της μόδας ... Το λέει και η Κάμερον Ντίαζ Κορίτσια !!! Αρχίστε να αφήνετε το αιδοίο σας πλήρως ντυμένο ...

Παρασκευή, Μαρτίου 07, 2014

Η ολική αποτρίχωση μπικίνι δεν είναι πια της μόδας ... Το λέει και η Κάμερον Ντίαζ Κορίτσια !!! Αρχίστε να αφήνετε το αιδοίο σας πλήρως ντυμένο ...




Το λεγα, δεν το λεγα ????




Και αν βγει τώρα ένα άλλο Σεξεντδεσίτυ ... 

και το λανσάρει Φούντα ... 

... αντί για ξυραφάκια ... 

... θα πάρουμε ...



... Θαμνοκοπτικές !!!





Επιτέλους με τον Φασισμό του Καραφλού Αιδοίου ...

Ακόμα και εκεί μόδα γμτ ???


Ακόμα και εκεί ???? 










Η ολική αποτρίχωση μπικίνι δεν είναι πια της μόδας


Εχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που κυριάρχησε το brazilian στην αποτρίχωση και η συγκεκριμένη τεχνική βαστάει ακόμα γερά... Ή μήπως όχι για πολύ; Μια αισθητικός η οποία δουλεύει και με πορνοσταρ αποκαλύπτει ότι οι πελάτισσες της αρχίζουν να αλλάζουν γούστα.
Η Amanda λέει πως αρκετές γυναίκες της ζητούν να τους κάνει αποτρίχωση με σχεδιάκια όπως τρίγωνα ή απλώς να τους κουρέψει την περιοχή και όχι να τους κάνει ολική αποτρίχωση. Μάλιστα υπάρχουν περιπτώσεις που πελάτισσες της ζητούν να φτιάξει ένα γράμμα πάνω στο αιδοίο τους ή καρδούλες, πεταλούδες, φλόγες και άλλα διάφορα.
Η Amanda υποστηρίζει πως ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό:
«Οι γυναίκες λένε αντίο στην ολική αποτρίχωση. Θυμάστε πως ήταν το αιδοίο της Brooke Shields έ, αυτό το θαμνάκι είναι πάλι στη μόδα. Το φυσικό look αλλά παράλληλα το περιποιημένο είναι αυτή τη στιγμή τάση. Πολλές γυναίκες θέλουν να διατηρούν αυτό το look, να «επαναστατούν» στα γούστα των αντρών και να κάνουν ότι γουστάρουν με το αιδοίο τους.»
Όπως διαβάσαμε στο 69magazine, η Amanda λέει πως με τη μέθοδο του λέιζερ μπορεί να μειώνεται η τριχοφυΐα αλλά δεν εξαλείφεται τελείως καθώς αν μια γυναίκα σταματήσει τη θεραπεία ύστερα από λίγους μήνες οι τρίχες εμφανίζονται ξανά. Επιπλέον η ίδια η αισθητικός δεν εμπιστεύεται και τόσο τη συγκεκριμένη μέθοδο καθώς δεν είναι γνωστό αν έχει κάποιες επιπτώσεις στην υγεία.
«Οι γυναίκες επιστρέφουν στην αποτρίχωση με κερί γιατί είναι μια μέθοδος με την οποία δεν υπάρχει περίπτωση να πάθουν καρκίνο. Το τελευταίο διάστημα αρκετές γυναίκες σκέφτονται κατά πόσο ασφαλές είναι το λέιζερ καθώς είναι μια θεραπεία που γίνεται πολύ κοντά στα αναπαραγωγικά τους όργανα»
Μόδα είναι αυτό που σου αρέσει
«Πάντα έλεγα στις πελάτισσες μου πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους λέει πως θα περιποιηθούν την περιοχή του μπικίνι τους. Οπως δεν αφήνεις κάποιον να σου πει πως θα κουρέψεις τα μαλλιά σου έτσι δεν θα πρέπει να επηρεάζεται η γυναίκα από τη γνώμη των άλλων για το αιδοίο της. Άλλωστε οι ενήλικες γυναίκες έχουν το άρωμα και την τριχοφυΐα σε αυτό το σημείο και μόνο οι αληθινοί άντρες τα βρίσκουν αυτά σέξι.»



Το λέει και η Κάμερον Ντίαζ Κορίτσια ...


" «Οι τρίχες του εφηβαίου λειτουργούν ως μια όμορφη κουρτίνα που το κάνει λίγο πιο μυστηριώδες στον άνθρωπο που θα τολμήσει, βοηθώντας τη σεξουαλικότητά σου. Οι τρίχες κρατούν τα καλούδια απόκρυφα, δελεάζοντας έτσι τον εραστή να έρθει και να ρίξει μια πιο κοντινή ματιά σε αυτά που έχεις να του προσφέρεις.

Επίσης, ας είμαστε ειλικρινείς: όπως και κάθε άλλο τμήμα του σώματός σου, τα χείλη του αιδοίου δεν είναι απρόσβλητα από τη βαρύτητα. Θες λοιπόν αλήθεια ένα ξυρισμένο αιδοίο για το υπόλοιπο της ζωής σου;

Είναι προσωπική απόφαση, εγώ όμως πιστεύω: αρχίστε να αφήνετε το αιδοίο σας πλήρως ντυμένο, κυρίες μου. Σε είκοσι χρόνια από σήμερα, θα συνεχίζετε να θέλετε να το παρουσιάζετε στο άλλο σας μισό και θα ήταν ωραίο να του/της επιτρέπετε να το ξετυλίγει σαν το δώρο που είναι». "

http://www.enimerwsi.gr/h-kameron-ntiaz-den-mporei-na-stamatisei-na-mila-gia-to-aidoio/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: