********* ********************** DSV Blog: Ίσως για 1η φορά στην Ζωή μου ... ακόμα και σε πόλεμο πάω με κανονικά όπλα ...

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2015

Ίσως για 1η φορά στην Ζωή μου ... ακόμα και σε πόλεμο πάω με κανονικά όπλα ...



ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ !!!

Αλλά γιατί μέσα μου πιστεύω ότι τελικά θα τους κάνουμε να τον Χορέψουν αυτόν τον Γαμημένο Πεντοζάλη ...
Ίσως για 1η φορά στην Ζωή μου ... ακόμα και σε πόλεμο πάω με κανονικά όπλα στον Παντοδύναμο Σόιμπλε ...

Με το Μίλαν στις Ρόδες από το Καροτσάκι ... και τον Έστειλα τουν Άτιμου !!!


Απο : Μαρίνα Χατζή

Γαβράς: Η συντηρητική Ευρώπη δεν θ'αφήσει τον Τσίπρα να πετύχει

Η «συντηρητική» Ευρώπη δεν έχει «κανένα λόγο» να αφήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να επιτύχει» εκτιμά ο κινηματογραφιστής Κώστας Γαβράς σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην κομμουνιστική εφημερίδα «Λ' Ουμανιτέ».

«Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια συντηρητική Ευρώπη, η οποία δεν έχει κανένα λόγο να αφήσει τον Τσίπρα να επιτύχει, έστω και μόνο για ιδεολογικούς λόγους» δηλώνει ο Ελληνογάλλος σκηνοθέτης.

«Αυτό που συμβαίνει σε τρία ή τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες είναι μια τραγωδία. Εγκρίνω τη βούληση του Τσίπρα να βγάλει τη χώρα από τα νύχια της τρόικας» προσθέτει ο σκηνοθέτης του «Ζ» που είναι η διασημότερη ταινία του.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός «άρχισε να εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις του.

Δεν θα καταφέρει ίσως τα πάντα, αλλά το σημαντικό είναι να κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει» συνεχίζει ο 82χρονος κινηματογραφιστής.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον πολιτισμό, ο Κώστας Γαβράς το χαρακτήρισε «πολύ δίκαιο στον τύπο και την ουσία, προβλέπει δηλαδή μια απαραίτητη κρατική υποστήριξη, αφήνοντας παράλληλα τον πολιτισμό στα χέρια αυτών που τον παράγουν»




Κι Χραααατςς ... τουν Άτιμου ... !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: