********* ********************** DSV Blog: Μέρκελ και Σόιμπλε ... Οι Θανατηφόρες Όρκες του 4ου Ράιχ ... !!!

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 12, 2015

Μέρκελ και Σόιμπλε ... Οι Θανατηφόρες Όρκες του 4ου Ράιχ ... !!!



Ξέρετε γιατί λέγεται δολοφόνος η Όρκα ??? Καταρχάς να αναφέρω ότι δεν είναι Φάλαινα αλλά τεράστιο Δελφίνι ... Επειδή όμως Δολοφονεί κυρίως Φάλαινες Μικρότερες και Δελφίνια την λένε Δολοφόνο Φάλαινα ...

Όπως ξέρουμε οι φάλαινες και τα Δελφίνια δεν μπορούν να είναι συνέχεια κάτω από το νερό .. Βγαίνουν ανά μερικά λεπτά και παίρνουν αέρα ...

Η Όρκα λοιπόν αυτό που κάνει είναι να επιτίθεται σε ένα κοπάδι δελφινιών ή μικρότερων φαλαινών και εμποδίζει με τον φόβο τα δελφίνια και τις φάλανες να βγούνε στην επιφάνεια και να πάρουν αέρα ... Και όσα από αυτά τολμούν και βγαίνουν ... είτε πάει από πάνω τους και τους πλακώνει την τρύπα που έχουν στην ράχη για να μην μπορούν να ανανεώσουν το οξυγόνο .. είτε αν τα έχει ήδη εξαντλήσει από την ασφυξία τα χτυπάει και τα δαγκώνει μέχρι θανάτου ... Και μετά ήσυχα τα καταβροχθίζει !!!

Θυμάμαι ακόμα το Ντοκυμαντέρ που παρακολουθούσα και με είχε πιάσει εμένα ασφυξία μέχρις ότου άλλαξα κανάλι ... Δεν άντεξα ... Ήταν πολύ Βάναυσο και Βασανιστικό !!!


Το θυμήθηκα σήμερα από μια δήλωση του Σουλτς ότι " Πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα να πάρει Αέρα" ... Δλδ να δώσουμε στην Ελλάδα λίγο χρόνο να ανασυνταχθεί και να μπορέσει να σηκώσει λίγο το κεφάλι. Να μπορέσει να πάρει μια Ανάσα ... Να μπορέσει να Συνεχίσει .. 


Έτσι λοιπόν κάνει και η Μέρκελ και ο Σόιμπλε ... Σαν θανατηφόρες Όρκες .. αυτό που θέλουν είναι να μην αφήσουν καθόλου την Ελλάδα να ανασάνει ... και να πεθάνει από ασφυξία με τα συνεχόμενα και δυσβάσταχτα μέτρα. Έτσι λοιπόν μετά από λίγα χρόνια ... εξουθενωμένοι εντελώς να τους παραδώσουμε τα πάντα ... Εδάφη ... Ελληνικό ... Λιμάνια ... Αεροδρόμια ... και Υδρογονάνθρακες και Φυσικό Αέριο ... και απλά να τους παρέχουμε πάνφθηνα εργατικά χέρια ... αφού στόχος τους είναι μέχρι τότε να έχει φτάσει ο μισθός στα 200 ευρώ του Είλωτα και της Γαλέρας.

Αυτό θέλουν ... γι αυτό και μας πατάνε στον λαιμό ...

Όχι Όμως ... Όχι πλέον ... Έφυγαν οι Υποταγμένοι Γραβατωμένοι Γερμανοτσολιάδες και πήγαν στον Πάγκο τους ...

Στα Βιβλία τους ... Στα ΣΠΑ τους ... και στα έδρανα της Αντιπολίτευσης ... μέχρι τον επικείμενο Αυτοαφανισμό τους !!!


Όσο για τις Όρκες ... Πλέον έχουμε Έξυπνα ... Ικανά ... Τολμηρά και Καταρτισμένα Φαλαινοθηρικά !!! 

















Δεν υπάρχουν σχόλια: