********* ********************** DSV Blog: Πρωτογενές Μυθόπλασμα ... !!!

Σάββατο, Φεβρουαρίου 07, 2015

Πρωτογενές Μυθόπλασμα ... !!!




Καιρό ήθελα να γράψω για το θέμα ... και τώρα που βλέπω τον Κύρτσο σε ένα πάνελ το θυμήθηκα ...

Δεν περιμέναμε τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ να παραδεχτεί Μετά βέβαια τις Εκλογές ότι το Πρωτογενές Πλεόνασμα είναι Πλαστό. Ότι προήλθε από αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού ... ενώ δεν πλήρωνε το κράτος τις οφειλές του στους Έλληνες ...

Έτσι π.χ. αν παίρνει το ΦΠΑ από τους Έλληνες ... αλλά δεν κάνει επιστροφή ΦΠΑ σχεδόν σε κανέναν περισσεύουν τα λεφτά ...

Το θέμα είναι πως αυτό το ΠΛΑΣΤΟ μήθευμα ... το δέχεται η Ευρώπη και η Τρόικα. Δεν ξέρει τι γίνεται στην Ελλάδα ??? Δεν ξέρει ότι είναι Πλαστό ??? Και βέβαια ξέρει και μπορε΄και καλύτερα από τα οικονομικά επιτελεία της Ελλάδας ... Άρα λοιπόν ... γιατί το δέχεται ως σωστό ??? Γιατί λέει ότι η Ελλάδα κατάφερε να πετύχει Πρωτογενές Πλεόνασμα και μπρέπει να Συνεχίσει τον ίδιο δρόμο με περισσότερες ακόμα μεταρυθμίσεις ... Δλδ με περισσότερη Ακόμα Ανέχεια ... αυτοκτονίες και Απελπισία. Αυτό είναι το δικό μας 3Α.

Ποιος λοιπόν είναι ο Απώτερος σκοπός αφού όχι η πραγματική διόρθωση των ελληνικών οικονομικών δεδομένων ???

Μα είναι Ολοφάνερο. Επιδιώκουν Ολοφάνερα την Αφάνιση και Εξαθλίωση του Έλληνα, της αξιοπρέπειάς τους ... ώστε λίγα χρόνια μετά να είναι Σκλάβος στα Γερμανικά Εργοστάσια και επιχειρήσεις που θα δημιουργήσουν οι "Επενδυτές" ( στην Πραγματικότητα Δήμιοι ) και θα έχουν εξευτελιστικό εργατικό δυναμικό ... Θα πάρουν τζάμπα τους Υδρογονάνθρακες και όλο τον φυσκιό πλούτο της χώρας μας ... και θα μας έχουν κανονικούς Σκλάβους στην Γαλέρα του 4ου Ράιχ.

Είναι Τραβηγμένο ??? Είναι της Φαντασίας μου ???

Τότε λοιπόν ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί δέχονται τα Πλαστά στοιχειά ως κανονικά ??? Γιατί ξέρουν ότι Προέρχονται από το ΑΙΜΑ των Υποταγμένων Ελλήνων !!!


Θα το Αφήσουμε να Συνεχιστεί ???


"Yes!" (Wallace shouted back.) "Fight and you may die. Run and you
will live at least awhile. And dying in your bed many years from now,
would you be willing to trade all the days from this day to that for
one chance, just one cahnce, to come back here as young men and tell
our enemies that ......

..... they may take our lives but they will never take 
our freedom!" "







Δεν υπάρχουν σχόλια: