Πλέον είναι ζευγάρι, συγκατοικούν, αλλά δεν έπαψαν ποτέ να νιώθουν φίλοι που κάνουν και σεξ, πράγμα που, όπως λένε, δίνει στη φιλία τους βάθος.
«Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε όταν ήμασταν έξι χρόνων. Ήταν γλυκό παιδάκι και πάντα τον συμπαθούσα» λέει η Αγγελική.Kαι εκείνος τηΝ συμπαθούσε και την έβρισκε από τα πιο όμορφα κορίτσια της τάξης. Στο δημοτικό δεν έκαναν πολύ παρέα, τα αγόρια ήταν με τα αγόρια και τα κορίτσια με τα κορίτσια. Θυμούνται όμως κάτι κοινά αποκριάτικα πάρτι και έχουν και αναμνηστικές παιδικές φωτογραφίες. 

Και φυσικά υπάρχει έντονα η μνήμη. «Να, έτσι να κλείσω τα μάτια μου, την θυμάμαι πάλι την Αγγελική δεκάχρονη να γελάει με τα στραβά της δόντια» λέει ο Γιάννης. Στο γυμνάσιο όμως «κολλήσανε» για τα καλά. «Καθόμασταν και στο ίδιο θρανίο, πίσω-πίσω. Την θεωρούσα πάντα κουλ, αλλά σαν γκόμενα δεν μ’ άρεσε. 

ΟΚ, την έβρισκα αντικειμενικά όμορφη, αλλά δεν μου κούμπωνε αυτό το δικό της, το πιο εναλλακτικό στυλ. Ήθελα άλλες γκόμενες». Η Αγγελική τον κοιτάει ατάραχη. «Καλά, και εμένα δεν μ’ άρεσε ο Γιάννης. Δεν υπήρχε έλξη, χημεία, τίποτα. Ήταν φιλαράκι μου αλλά δεν είχαμε τίποτα κοινό, δεν ακούγαμε την ίδια μουσική, δεν είχαμε ίδιο στυλ, εγώ τους ήθελα πιο ροκ τους άντρες. Ο Γιάννης, όμως, έχει έναν ωραίο τρόπο να σε γειώνει χωρίς να σε ρίχνει». Βέβαια, έδιναν τις καλύτερες συμβουλές ο ένας στον άλλο για τα γκομενικά τους. «Του τα έλεγα όλα με λεπτομέρειες και ήξερα, φυσικά, για όλες τις πρώην του γκόμενες και τον συμβούλευα μάλιστα -τρομάρα μου – τι να κάνει».




«Μια μέρα έτσι, εντελώς στο ξεκάρφωμα, της στέλνω μήνυμα «θέλω να γλείψω τα βυζιά σου»-αλλά δεν κυριολεκτούσα, το έστειλα έτσι τύπου αψυχολόγητη βλακεία, άκυρο. Όμως το συνεχίσαμε το αστείο, της έγραφα και μου απαντούσε τέτοια «καυλοπραγματάκια» για μια βδομάδα. Μια μέρα που έλειπαν οι γονείς της από το σπίτι και είχαμε μαζευτεί όλη η παρέα, πήγαμε μέσα και εντελώς αψυχολόγητα φιληθήκαμε. 

Ήταν παράξενο. Όμορφο και παράξενο. Σαν την μεγαλύτερη σκανταλιά που την κάναμε όμως με άνεση και όλο αυτό είχε και μια συνωμοσία, αλλά και ένα «αμάν, τι έγινε τώρα;». Τις πρώτες βδομάδες προσπαθήσαμε να το αναλύσουμε ψύχραιμα, αλλά καταλήγαμε να φασωνόμαστε. 

Ακόμα δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε, από την άλλη, τώρα το βρίσκουμε απέραντα φυσικό -σε στιλ τι χάναμε τόσο καιρό». Ο Γιάννης συμφωνεί : «Ήταν παράξενη αίσθηση, σαν ένα καινούργιο υπέροχο γκέι φιλί ενώ ήταν στρέιτ η κατάσταση. Και όλο αυτό ήταν και ερεθιστικό, γιατί είχε και μια μυστικότητα που φούντωνε το πράγμα. Από την άλλη, περιμέναμε να δούμε και πώς θα έβγαινε το πράγμα. Τι θα λέγαμε στην παρέα, μας είχαν τόσα χρόνια αλλιώς στο κεφάλι τους. Ούτε εμείς οι δυο δεν είχαμε ιδέα πώς θα γίνει η μετάβαση».

«Όλα ήρθαν σιγά-σιγά, στην αρχή το είχαμε κρυφό σαν επεισόδιο των Friends που ο Τσάντλερ τα είχε φτιάξει με την Μόνικα. Μετά το είπαμε στους πολύ-πολύ κολλητούς μας και έπαθαν πλακάρα και δεν μας πίστευαν και σιγά-σιγά το έμαθαν και οι υπόλοιποι. Στις αρχές ειδικά, αν τύχαινε να φιληθούμε και ήταν δίπλα οι φίλοι μας, μας έπαιρναν στο ψιλό και γινόταν μεγάλος χαβαλές». 


Τώρα πια είναι ήδη τρία χρόνια μαζί και μένουν στο ίδιο σπίτι, και τους φαίνεται τελείως νορμάλ η κατάστασή τους: ότι παραμένουν δυο κολλητοί που κάνουν καλό σεξ.


Φυσικά, το στοιχείο της αποκλειστικότητας μπορεί να σκάσει καμιά ζήλια στο ξώφαλτσο, αλλά επειδή η σχέση δεν έχασε το χιούμορ της, το ξεπερνάνε γρήγορα. Μόνο στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο, γιατί αυτές οι λεπτομέρειες που ήξερε ό ένας για τη ζωή του άλλου λειτουργούσαν ξενερωτικά. 

Ακόμα εξακολουθούμε να είναι διαφορετικοί σε μουσικές, στο στιλ, σε πολλά πράγματα, αλλά ο πυρήνας τους μοιάζει πολύ. «Αγαπιόμαστε και μας αρέσει πολύ να κάνουμε σεξ, να βλέπουμε κινηματογράφο, να κάνουμε τα δικά μας. Μου αφήνει κωκ έξω από την πόρτα και μου παίρνει την καρδιά», λέει η Αγγελική.


Εκείνης της αρέσει να του αφήνει ιδιόχειρα σημειώματα το πρωί και αυτό είναι μια δική τους σημειολογία στην σχέση. «Τον λέω υδροκέφαλο και μανιτάρι και γατούλι γιατί κάνει σαν γάτος. Αν πάω, ας πούμε, να βγάλω την μπλούζα, είναι κολλημένος από πίσω σαν γάτος». Το δικό της παρατσούκλι είναι «μπομπάκι». Αυτός δεν θυμάται γιατί την βάφτισε έτσι, άλλα λέει «κοίταξέ την, είναι μπομπάκι, δεν είναι;» και φιλιούνται. «Μπορεί να είμαστε στο ίδιο σπίτι, στο διπλανό δωμάτιο, εγώ στον υπολογιστή και εκείνη στο κρεβάτι και να στέλνουμε ερωτικά μηνύματα». 

Το παιχνίδι δεν το αφήνουνε γιατί τους αρέσει το φλερτ και μέσα στην σχέση γιατί το ζητούμενο είναι να γουστάρουν. «Είναι πολύ ωραίο που είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και τώρα είμαστε μαζί», λένε κάπως γλυκανάλατα. Την κοιτάει και λέει «η φιλία μας πήρε άλλο βάθος». Και σκάνε στα γέλια.






Πηγή : http://grekamag.gr/22837/