********* ********************** DSV Blog: Μην λυγίζετε, μη διστάζετε και μην υποκύψετε. Είστε οι προστάτες της δημοκρατίας τώρα ...

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015

Μην λυγίζετε, μη διστάζετε και μην υποκύψετε. Είστε οι προστάτες της δημοκρατίας τώρα ...



Βρετανός ευρωβουλευτής: Έλληνες υψώστε το ανάστημά σας - Είστε το έθνος του Ομήρου, του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη! (Video)

Να αντισταθούν και να ξεσηκωθούν προέτρεψε τους Έλληνες χθες ο αναπληρωτής ηγέτης του βρετανικού ευρωσκεπτιστικού κόμματος UKIP σε ομιλία του κατά την σύνοδο ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο Πολ Νούταλ επέκρινε τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση τον ελληνικό λαό και προέτρεψε τους Έλληνες να υψώσουν το ανάστημά τους απέναντι στην αντιδημοκρατική δύναμη της ΕΕ, ώστε η κοινωνία τους να ευημερήσει και να νικήσει πάλι η δημοκρατία.

«Προς τη Βουλή των Ελλήνων, ζητώ από τους 300 να μην υποχωρήσουν. Στους Έλληνες λέω να είναι θαρραλέοι και να υπερασπιστούν τα εκ γενετής δικαιώματά τους. Είστε οι δημιουργοί της δημοκρατίας και τώρα πρέπει να τη σώσετε. Επικαλεστείτε το θάρρος και το πνεύμα των αρχαίων προγόνων σας. Μην λυγίζετε, μη διστάζετε και μην υποκύψετε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νουτάλ.




Συγκεκριμένα, ο Βρετανός ευρωβουλευτής δήλωσε:

«Θέλω να ξεκινήσω την ομιλία μου με μια αναφορά στα λεγόμενα του κ. Ντάισελμπλουμ που μόλις 2 ημέρες πριν είπε: 'Σφάλετε αν πιστεύετε ότι δημοκρατία έχουμε εκεί που ένα εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί η Ευρωζώνη'. Ο κ. Γιούνκερ είχε επίσης πει: 'ότι δεν υπάρχει δημοκρατική επιλογή εναντίον των συνθηκών της Ευρωπαϊκής Ένωσης'. Αυτές οι δηλώσεις είναι ενδεικτικές του τι πιστεύουν οι 'ευρω-φανατικοί' για την δημοκρατία. Και δεν είναι ειρωνικό το ότι καταστρέφετε την δημοκρατία στη γενέτειρά της, την Ελλάδα; Επιτρέψατε στην Ελλάδα να μπει σε μια νομισματική ένωση που ποτέ δε θα έπρεπε να είχε γίνει. Αποπέμψατε έναν πρωθυπουργό όταν προσέφερε στην χώρα του μια διέξοδο μέσα από την προσφυγή σε δημοψήφισμα. Επιβάλλατε λιτότητα που έχει φτάσει τον ελληνικό λαό στα όριά του και εσείς εξακολουθείτε να πνίγετε την χώρα με οικονομικά δεσμά.

Σε εσάς λοιπόν λέω το εξής: η κυριαρχία και η δημοκρατία δεν είναι δική σας για να την πάρετε. Οι Έλληνες έχουν ήδη υπομείνει πολλά. Οι εμπόλεμες γραμμές είναι ξεκάθαρες: Οι δυνάμεις της δημοκρατίας στην Ελλάδα εναντίον των αντιδημοκρατικών δυνάμεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην ελληνική κυβέρνηση ρωτώ: Θα αντέξουν οι 300;

Στους Έλληνες λέω να είναι θαρραλέοι και να υπερασπιστούν τα εκ γενετής δικαιώματά τους.

Είστε οι δημιουργοί της δημοκρατίας και τώρα πρέπει να τη σώσετε.

Επικαλεστείτε το θάρρος και το πνεύμα των αρχαίων προγόνων σας.

Μην λυγίζετε, μη διστάζετε και μην υποκύψετε, Είστε οι προστάτες της δημοκρατίας τώρα, είστε το έθνος του Ομήρου, του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, αν αντισταθείτε θα είσαστε πηγή έμπνευσης και ελπίδας για όλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: