********* ********************** DSV Blog: Αλέξη .. μην μας (το) γυρνάς την Πλάτη .. !!!

Κυριακή, Αυγούστου 23, 2015

Αλέξη .. μην μας (το) γυρνάς την Πλάτη .. !!!



Πολύ καιρό τώρα ... ήθελα να γράψω για τα γεγονότα ... αλλά η Ζέστη δεν με άφηνε ... και γενικά είμαι αρκετά στεναχωρημένος με την έκβαση των πραγμάτων ... που με κάνει να τα αποφεύγω !!!

Σήμερα όμως ... που δρόσισε λίγο ... και επειδή βλέπω ... ακούω ... και Φρίττω ... είπα να κάνω μια προσπάθεια ... μπας και βγάλω όσα περισσότερα μπορέσω για να δείξω πως τα βλέπω εγώ τα πράγματα ... και όχι όπως Στρεβλά ( Εσκεμμένα ) ... τα παρουσιάζουν Στα Κανάλια ... και στις Εφημερίδες.


Για μένα το μόνο Ατόπημα και Λάθος θα το λεγα του Τσίπρα και του Σύριζα ... ήταν η άμεση Κατάργηση της Κατάργησης του ΕΝΦΙΑ ... και λίγο μεταγενέστερα το Αφορολόγητο των 12.000 !!!



Εγώ για αυτούς τους λόγους ( όσον με αφορά προσωπικά ) Ψήφισα τον Αλέξη ... και χίλιους άλλους όσον αφορά το Γενικότερο Καλό ... Και να μην έλεγε για την κατάργηση των 2 παραπάνω ... πάλι θα τον Ψήφιζα ... γιατί Πάντα ... από Μικρό Παιδί ... πράττω με βάση το Γενικό Καλό ... και όχι το Προσωπικό. Και πάντα στο Πρίσμα της Ανθρωπότητας και όχι στα στενά όρια της Πατρίδας μου ... Δλδ ... σωστό δεν είναι πάντα το Ελληνικό. Σωστό μπορεί να είναι και αυτό που λένε άλλοι λαοί για εμάς ... Σωστό είναι το Σωστό του Ανθρώπου ... και όχι του Ατόμου.

Ήξερα λοιπόν εξ αρχής .. ότι πολλά από αυτά που αναγγέλλουν ( Αναγκαστικά ( με τον Λαό που έχουμε ) αλλιώς δεν βγαίνουν ποτέ στην Εξουσία ) δεν θα γίνουν ... γιατί είναι πολύ δύσκολο ... και μερικά δεν γίνονται εκ των πραγμάτων ... Κάθε Λογικός άνθρωπος με μέσο όρο Ευφυίας ήξερε ότι δεν θα καταργηθούν τα Μνημόνια γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να καταργηθούν ... χωρίς η Πατρίδα να Θρυμματιστεί ... Αυτό ΝΑΙ ... μπορεί να γινόταν πριν 2 - 3 χρόνια όταν τότε το έλεγε ο Τσίπρας ... αλλά όχι τώρα ... που βέβαια το απέφευγε να το αναφέρει ... και που το Συνέχιζε ΜΟΝΟ όσοι εντάχθηκαν τώρα στην Λαική Ενότητα. Δλδ η Αριστερή Πλατφόρμα ...

Αυτοί ... εγκλωβισμένοι ακόμα στα κατάλοιπα του Λένιν ( βλέπε ΙΣΚΡΑ ) ... και του Βελουχιώτη ... ( βλέπε Γλέζο ) ... νομίζουν ότι με αυτή την πολεμική θα καταφέρουν κάτι. Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να περάσουμε πάλι ακόμα μία ( πραγματική όμως ) Κατοχή ... που ο κόσμος θα σωριάζεται στους δρόμους πεινασμένος ... τα παιδιά θα έχουν τρύπια παπούτσια στο σχολείο και θα κρυώνουν ... και οι Συνταξιούχοι Αγκυλωμένοι στην Πολυθρόνα .. αφού δεν θα μπορούν να βγούνε από το Σπίτι από την Έλλειψη Δοντιών ... Φαρμάκων ... και Δυνάμεων ... που θα τους κάνει να συνεχίσουν με μία έστω υποτυπώδη Ελπίδα Ζωής.

Αλλά δεν περίμενα ... να υποστείλουν τόσο εύκολα τις Σημαίες ( ΕΝΦΙΑ - Αφορολόγητο ) ... και πολύ στεναχωρήθηκα όταν έγινε .. όχι επειδή θα μου δυσκολέψουν πάλι αφόρητα την ζωή μου ... αλλά επειδή υποχώρησαν Άτακτα και Εύκολα από την Ελπίδα και την Ιδέα που Πίστευαν ... και μαζί τους ο Λαός.

Θύμωσα πολύ ... όταν με την πρώτη Στραβή ... Αποκαθήλωσαν τον Βαρουφάκη ... που ίσως είναι ο ΜΟΝΟΣ που έκανε αυτό που Υποσχέθηκε, Πίστευε, και Ήλπιζε για την Ελλάδα που Ονειρευτήκαμε ... Ο ΜΟΝΟΣ ...



Και ενώ όλοι στις στιγμές Δόξας .. βγάζανε φωτογραφίες μαζί του με χαμόγελα και υπερηφάνεια ... λίγους μήνες μετά ... λέγανε ότι από την αρχή είχαν αντιρρήσεις για τον πρώην ΥΠΟΙΚ, και τον Κλοτσούσαν Βρώμικα ... σαν τον Ημιθανή που βρίσκετε στο Έδαφος ... και πάνε όλοι ... και ιδίως οι Κότες ... και ρίχνουν και αυτοί μια Κλωτσιά ...

Και δεν λέω για τον Παπαδημούλη ... που είναι από τους πιο σοβαρούς και σωστούς μέσα στον Σύριζα ... αλλά το έδωσε και αυτός την κλωτσιά στην πλάτη πριν από λίγο στο MEGA ... και αμέσως του ανάρτησα αυτή την φωτό στον τοίχο του και τον "Στόλισα" Κανονικά ... Όπως είχα κάνει και στην Αυλωνίτου ... όταν τον είπε "Βουγιουκλάκη της Πολιτικής" ... Αμέσως ανάρτησα ποστ στον Τοίχο της ... της έκανα Delete μετά ( και της το είπα για να το ξέρει ) ... και με ανακούφιση είδα ... ότι 2 μέρες μετά στο ΚΟΝΤΡΑ ... τα μάζεψε ... Γιατί το είδε το Ποστ ... και μάλιστα μου Απάντησε ... προσπαθώντας να τα διασκεδάσει και να τα δικαιολογήσει ... αλλά ήταν Αργά ... Ήταν ήδη Αδικαιολόγητα !!!

Λάθη ... και Σφάλματα ... που κάνει ένα κόμμα Εξουσίας ... για να μην έχει φθορές. Λάθος να κάνει αυτά τα Λάθη ... Νομίζω ότι έχει έρθει ήδη η Στιγμή που ο Σπόρος έχει φυτευτεί, και ο Λαός .. εκτιμάει όλο και περισσότερο την Ειλικρίνεια και όχι τους Τακτικισμούς ...

Αλλά Αλέξη ... Τελευταία Παραδίνουν την Σημαία ( ΕΝΦΙΑ -Αφορολόγητο ) ... όχι από την Αρχή ... Δίνουν Αίμα για να την Υπερασπίσουν ... και δεν Οπισθοχωρούν με την Μία ...

Μην μας Γυρίσεις την Πλάτη λοιπόν ... Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το κάνεις ... και θα αγωνιστείς όπως έκανες και θα ματώσεις !!! 


Και το Κυριότερο ...

ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ !!! 


Συνεχίζεται ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: