********* ********************** DSV Blog: Χοντρός είναι ο άνθρωπος με Χοντρές Αξίες και Χοντροειδή Τρόπο Έκφρασης ...

Πέμπτη, Αυγούστου 20, 2015

Χοντρός είναι ο άνθρωπος με Χοντρές Αξίες και Χοντροειδή Τρόπο Έκφρασης ...



Για μένα ... πάντα Χοντρός  ( ακόμα και όταν ήμουν πολύ Αδύνατος ) δεν ήταν αυτός που έχει περιττά κιλά ... λίγα ή πολλά ... γιατί μπορεί να είναι από πρόβλημα υγείας ή συνθηκών .. που δεν γίνεται αλλιώς ...

Για μένα Χοντρός είναι αυτός ... που είναι 200 κιλά ... και παραγγέλνει Καφέ με Αφρόγαλα και βάζει 6 κουταλιές Ζάχαρη ... Αυτός που είναι ακόμα και 100 κιλά ... και παίρνει στις 2 πίτσες την 1 δώρο ... και τις καταβροχθίζει και τις 3 ... μέχρι που δεν μπορεί να ανασάνει ... Χοντρός είναι αυτός που δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η Υγεία του παρά μόνο το Φαί .. πόσο μάλλον η Εμφάνισή του ...

Χοντρός είναι ο άνθρωπος με Χοντρές Αξίες και Χοντροειδή Τρόπο Έκφρασης ... Αυτός είναι χοντρός ..

( Αν και μεταξύ μας η κοπέλα για να μην την πειράζουν ... καλό θα ήταν να μην βάλει αυτό το φανελάκι και το σορτσάκι ... αν δεν θέλει να "προκαλεί" ... Ναι ... αυτό πιστεύω !!! )


Άρθρο ...

Τα παγκόσμια πρότυπα ομορφιάς θέλουν το γυναικείο σώμα αδύνατο. Κάθε τι διαφορετικό, περνά αδιάφορο και μπορεί να χαρακτηριστεί γεμάτο, χοντρό ή ακόμη κι άσχημο. Όμως δεν είναι αλήθεια.
Κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως σωματότυπου, έχει τη δική της μοναδική ομορφιά. Κάτι που την κάνει ελκυστική, στα μάτια αυτών που ξέρουν να ξεχωρίσουν τι είναι γοητεία και τι όχι.
Μια από αυτές τις γυναίκες, με τα πιασίματα και τον αυξημένο δείκτη λίπους, συγκριτικά με τον αποδεκτό μέσο όρο, είναι και Lindsey Swift.
Η Lindsey γνωρίζει πολύ καλά πως δεν είναι αδύνατη. Αλλά αγαπάει το σώμα της και το φροντίζει. Πρόσφατα, μάλιστα, ξεκίνησε και το τρέξιμο.
Δυστυχώς, αυτή την επιλογή της αλλά και το σώμα της, δεν τα ενέκρινε ένας περαστικός οδηγός φορτηγού, ο οποίος περνώντας από δίπλα της, έβγαλε το κεφάλι του από το παράθυρο και την πρόσβαλλε άσχημα.
ΑΝήταν άλλος άνθρωπος, ενδεχομένως η Lindsey να έκλαιγε και να παρατούσε μια και καλή το τρέξιμο. Αλλά δεν το έκανε. Αντ’αυτού, συνέχισε την προσπάθεια της κι έγραψε στον “δράστη” ένα γράμμα!


“Αυτή είναι μια ανοιχτή επιστολή που απευθύνεται σε σένα, που πίστεψες ότι είχες το δικαίωμα να με προσβάλλεις στο δρόμο. Πιθανόν να πιστεύεις πως έκανες κάποιο εξαιρετικό κατόρθωμα βρίζοντας για το σώμα του έναν άνθρωπο την ώρα που έτρεχε. Πόσο μάλλον μια γυναίκα. Ίσως να το θεωρείς άξιο δείγμα του χιούμορ σου. Σε γελάσανε, όμως.
Μπορεί να είμαι χοντρή όπως λες, αλλά έχω δίπλα μου ανθρώπους που με κοιτούν στα μάτια και θαυμάζουν αυτό που είμαι. Ανθρώπους που ξέρουν ότι είμαι χοντρή αλλά μάντεψε: τους αρέσω!Όπως αρέσω κι εγώ στον εαυτό μου!
Κανονικά δεν έπρεπε να ασχοληθώ καθόλου μαζί σου. Άνθρωποι με τέτοιες αντιλήψεις δεν αξίζουν, άλλωστε, καμία προσοχή. Αλλά θα σου απαντήσω γιατί δείχνεις να μην έχεις ιδέα πως είναι να αγαπά ένας άνθρωπος τον εαυτό του και να παλεύει να τον κάνει καλύτερο.
Έτρεχα φίλε, όταν με κορόιδεψες. Προσπαθούσα να γυμνάσω το σώμα μου και να φροντίσω την υγεία μου!ΑΝ με έβλεπες να τρώω ένα τεράστιο σάντουιτς, τότε ίσως και να σου επιτρεπόταν να μιλήσεις. Αλλά μάλλον ούτε και τότε είχες το δικαίωμα!
Κατάλαβε πως εγώ είμαι εντάξει με το σώμα μου. Το αγαπώ! Το λίπος που τόσο πολύ σιχάθηκες πάνω μου, έχει κάνει πράγματα που εσύ δε θα κάνεις ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα.
Το λίπος του σώματός μου, έχει κολυμπήσει στα σμαραγδένια νερά της Ταϋλάνδης. Μέρος που εσύ δεν πρέπει να έχεις δει ούτε καν στην τηλεόραση.
Όσο για το λίπος των ποδιών μου, έχει τριγυρίσει σε μέρη του κόσμου που εσύ θα δεις μόνο από καρτ ποστάλ. Έχει γνωρίσει πολιτισμούς που δε φαντάζεσαι πως υπάρχουν κι έχει περπατήσει βουνά που εσύ θα ζαλιζόσουν και μόνο να τα δεις σε φωτογραφία.
Όσο για το λίπος του εγκεφάλου μου, μιλάει τόσες γλώσσες που για το δικό σου επίπεδο είναι απαγορευτικές!
ΑΝκαι δε σου πέφτει λόγος, πρόσφατα αποφάσισα να κάνω κάτι για μένα: να γυμναστώ. Κι έτσι ξεκίνησα το τρέξιμο με το στόχο να φτάσω κάποια στιγμή στα 10χιλιόμετρα. Η διαδικασία με αδυνατίζει και μου επιτρέπει να κάνω πράγματα που αδυνατούσα να κάνω πριν. Γίνομαι καλύτερη σε αντίθεση με σένα και τη στασιμότητα σου!
Γι’αυτό ασχολήσου με τα δικά σου προβλήματα κι άφησε τον πισινό μου ήσυχο. Και σε τελική ανάλυση, αν σε ενοχλεί τόσο πολύ να τον βλέπεις, δοκίμασε να οδηγήσεις με κλειστά μάτια. Κι εγώ εύχομαι να μη βρεθεί κολόνα μπροστά σου!
Πάνω από όλα, όμως, πριν κλείσω αυτό το γράμμα, θα ήθελα να σου πω πως σε λυπάμαι πολύ. Η συμπεριφορά και το ήθος σου είναι τόσο χαμηλά, που μόνο ο οίκτος μου σου αξίζει. Εγώ δε σου κρατάω κακία. Κακό δικό μου θα έκανα, άλλωστε, αν επέμενα να ασχοληθώ μαζί σου.
Σου εύχομαι να γνωρίσεις πολλές χοντρές σαν κι εμένα, μήπως και κάποια στιγμή καταλάβεις πως η πραγματική αξία των ανθρώπων δε μετριέται στις ζυγαριές.
Καλά μυαλά.
Lindsey”

Δεν υπάρχουν σχόλια: