********* ********************** DSV Blog: 08/30/15

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2015

Ή ευρώ με βίτσα ή δραχμή με Λαπαβίτσα;... ( Λάκης Λαζόπουλος: Πίσω ολοτάχως! )



Η Απελπισία κόβει βόλτες πάνω-κάτω, πάνω-κάτω.
Ένα σκηνικό διαλυμένο, λαός στα όρια της παράκρουσης, όπου ο Μεϊμαράκης παίρνει χαρακτηριστικά εθνοσωτήρα από τα κανάλια της διαπλοκής.
Με ποιό σλόγκαν;
ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Διότι σου λέει αφού και οι αριστεροί με μνημόνιο γύρισαν απ΄τις Βρυξέλλες, τι να μπαίναμε σε ταλαιπωρίες, να ελπίζουμε.
Στις 20 Σεπτεμβρίου κηδεύουμε οριστικά την ελπίδα.
Ο Αλέξης, η Ζωή, ο Λαφαζάνης και οι λοιποί αριστεροί συγγενείς.

Τόσο αντέχουν οι αριστεροί να κυβερνήσουν. Πίσω, στα έδρανα της διαμαρτυρίας.
Δεν είναι καιρός για να ανοίγεις σούπερ μάρκετ. Περίπτερο και πάλι περίπτερο.
Ένα λεπτό περιπτερά.
Βουλιάζει η Αριστερά
Στων Βρυξελλών το πλοίοοο!!!

Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε μάχες για να τις χάνουμε. Χάνουμε κι έτσι, χωρίς μάχη.
Γιατί να τρέχουμε στις Βρυξέλλες να υπογράφουμε; Μας το στέλνουν υπογεγραμμένο και βάζουμε κι εμείς από κάτω φαρδιά-πλατειά την υπογραφή μας.
Μετά τιμής ο υποταγμένος… κ.λ.π, κ.λ.π, κ.λ.π

“Ποια είναι η εναλλακτική;” με ρώταγε φίλη και συνεργάτης από το Τσαντίρι, στην σημερινή κουβέντα που είχαμε για τα βίντεο που πρέπει να ετοιμαστούν.
Η εναλλακτική είναι να μάχεσαι πριν πεθάνεις. Να μην πεθαίνεις καθισμένος.
Υπάρχουν μνημεία μόνο για πεσόντες.
Δεν υπάρχουν μνημεία για παραδομένους.

Μια φορά έγινε η Αριστερά μεγάλη. Την διασπάσαν πάλι σε κομμάτια.
ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.

Πρώτη φορά πάντως βλέπω ομάδα να παίζει, να τρώει γκολ στο 10΄ του αγώνα, να παραιτείται η μισή ομάδα και να φεύγουν και οι οπαδοί απ΄τις κερκίδες πριν καν τελειώσει το ημίχρονο.
Έχουν πέσει στα πατώματα οι αριστεροί, κλαίνε και κωλοχτυπιούνται, έχουν κατεβάσει από τις βιβλιοθήκες τον Μαρξ και τον Λένιν και τους ξαναδιαβάζουν, να δουν που έγινε το λάθος.
Σαν κάτι πρωτάρηδες που ονειρεύονται τι θα κάνουν το πρώτο βράδυ με την γκόμενα και το μόνο που καταφέρνουν είναι, μετά συγχωρήσεως, να χύσουν απ΄έξω.

Τι να κάνει κι ο λαός; Δεν τους ξέρεις τους Έλληνες; Βαθιά συντηρητικός λαός.
Αφού τους έπεισες λοιπόν, ότι θα τους πας μια βόλτα στο καλύτερο, τους έχεις χώσει μες στο πούλμαν, μέσα σ΄αυτή τη ζέστη του καλοκαιριού και τους έχεις ζαλίσει στις στροφές και τις ανηφόρες, κι ακόμα να δουν την εξωτική Χαβάη!
Οπότε τι αναφωνούν μέσα τους;
Μωρέ, Λουτράκι και πάλι Λουτράκι.

Αυτή η καινούργια αστειότητα ότι ο Λεβέντης είναι σοβαρό πρόσωπο, με ξεπερνάει. Είναι προφήτης, διαλαλλούν τα μέσα της διαπλοκής που τον είχαν παρατημένο σ΄ένα στούντιο να ουρλιάζει μόνος του και να καταριέται. Εγω ξέρω ότι οι προφήτες, βγαίναν μία στο τόσο, λέγαν δυο προφητείες και ξαναμπαίναν μέσα. Δεν ξημεροβραδύαζονταν σε ένα στούντιο 24 ώρες, με πίτσες, καφέδες και άπειρες παπαριές και μεταξύ αυτών λέγαν και κάτι που κάποια στιγμή συνέβαινε.
Άσε που σ΄αυτή την χώρα όλοι μπορούν να γίνουν προφήτες. Διότι σ΄αυτή την χώρα όλα μπορούν να συμβούν.
Ας έρθει κι ο Λεβέντης να μας σώσει, εδώ που φτάσαμε.

Την είδατε την φωτογραφία της Γεννηματά με τον Βενιζέλο, με τα τρεχούμενα αισθήματα αγάπης τους ενός για τον άλλον.
Pre elections speech by the president of the Pasok Party, Fofi Gennimata, in Athens, on September 3, 2015 / Προεκλογική ομιλία τής προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, στην Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου, 2015
Αυτή με την χαρά της αρχηγού του ΠΑΣΟΚ κι αυτός με κάτι μούτρα και νεύρα γιατί βλέπει το τέλος να ΄ρχεται. Τίποτα δεν του αναγνωρίζουν. Για το ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος ήταν πάντα ένας ξένος. Ενώ ο Γιωργάκης;;

Πήγε ο Γιωργάκης, με το καινούργιο του κόμμα, να συμπράξει με το ΠΑΣΟΚ του μπαμπά του. Και η Φώφη του είπε Οχι.
Κι αυτός θα κατέβει με το δικό του κόμμα στις εκλογές.
Εμείς γελάμε και δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο, αλλά το σύστημα δίνει πολλά σ΄όποιον καταφέρει και αποσπάσει 1%, 1,5%, 2%, 3%. Διότι κόψε απο δω, κόψε απο κεί, έτσι εξοικονομούν την άνοδο της δεξιάς.

Οι πιτσιρικάδες της αριστεράς, με το απόλυτο δίκιο τους, είναι βυθισμένοι στην στεναχώρια και στην οργή. Δεν θέλουν να πάνε πουθενά, ούτε στις κάλπες, ούτε απο δω ούτε από κει.
Νιώθουν ότι δώσαν όλη τους την ελπίδα, όλη τους την δύναμη κι ο Τσίπρας την αχρήστευσε στην συμφωνία των Βρυξελλών. Ότι και να πουν έχουν δίκιο. Δεν αγωνίζεσαι όμως άπαξ για την χώρα σου, ούτε μένεις άβουλος απέναντι σ΄αυτό που έρχεται, επειδή εσύ δεν έχεις το κουράγιο ούτε μέχρι τις κάλπες να συρθείς. Όσο πιο νέος είσαι, τόσο πιο γρήγορα σηκώνεσαι, τόσο πιο γρήγορα αντιδράς, τόσο πιο γρήγορα αποφασίζεις. Δεν αφήνεις το μέλλον να γίνει παρελθόν.

Στη Ζωή χρεώνουν οι ΑΝ.ΕΛ την αποσιώπηση και την μη αξιοποίηση της ογκωδέστατης δικογραφίας για τα υποβρύχια , η οποία ρίχνει ευθύνες σε Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου, Μειμαράκη και Βενιζέλο.
Τα μέσα ενημέρωσης, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΙ τσιμουδιά. Αν η δικογραφία είχε τα ονόματα του Τσίπρα, του Λαφαζάνη και της Ζωής θα είχαν διακόψει και τα πρωινά προγράμματα.
Είναι ώρα λοιπόν η Ζωή να απαντήσει στους ΑΝ.ΕΛ, τι πραγματικά συνέβη μ΄αυτή την δικογραφία. Διότι καταλαβαίνει κανείς ότι η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης καθορίζει το αποτέλεσμα των εκλογών. Και δεδομένης της ολόθερμης στήριξης του Μειμαράκη προς την Ζωή, που της παραδίδει τα κλειδιά της ηγεμονίας στην αριστερά, δημιουργούνται ερωτήματα που πρέπει να διαλευκανθούν.
Διότι δεν αποκλείεται το θέμα αυτό να είναι δοτό, για την Ζωή, όπως λένε και κάποιοι σχολιαστές αλλά πολλά θέματα μπορούν να είναι δοτά και για άλλους.
Καλό είναι για πρόσωπα που μετέχουν της πολιτικής ζωής να απαντούν σε όλα, δοτά και μή.

Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται στην πολιτική. Και αυτό αφορά όλους. Μηδενός εξαιρουμένου.
Ο Τσίπρας πρέπει να εξηγήσει στους Έλληνες, ποια ακριβώς ήταν η δεύτερη εναλλακτική πρόταση που είχε, γιατί δεν πήγαμε σ΄αυτή την πρόταση, με αποτέλεσμα να υποστεί τέτοια συντριβή η αξιοπρέπεια τόσων ανθρώπων που πίστεψαν στην ανατροπή.
Και πρέπει να σταματήσουν να μιλάνε μέσα από χαρτιά και λόγους ξύλινους.
Κοιτάξτε το λαό στα μάτια και πείτε του την απόλυτη αλήθεια. Όλη αυτή η απογοήτευση είναι γιατί αισθανόμαστε ένα ψέμμα να πλανιέται στην ατμόσφαιρα. Και δεν ξέρουμε ποιοί είναι οι μέτοχοι του.

Μπορεί να παραμείνουμε στο ευρώ χωρίς μνημόνιο;
Μπορούμε να πάμε στην δραχμή χωρίς μνημόνιο, μπορούμε να πάμε στην δραχμή χωρίς να χρωκοπήσουμε και να χαθούνε όλα;
Δηλαδή ποιό είναι το δίλλημα;
Ή ευρώ με βίτσα ή δραχμή με Λαπαβίτσα;

Είναι ο δρόμος της δραχμής ο δρόμος της σωτηρίας; Ατέρμονες συζητήσεις στην τούρλα του Σαββάτου. Σαν κάτι ζευγάρια που βρίζονται στο αυτοκίνητο και έχουν ξεχάσει να βάλουν το χειρόφρενο και το αμάξι κατρακυλάει προς τον γκρεμό.
Η χώρα θα πάει πίσω. Η τρομοκρατία πέρασε. Ο Σόιμπλε νίκησε.
Έρχονται οι Μεϊμαράκηδες, οι Λεβέντηδες, οι χιλιοδιασπασμένοι της αριστεράς.
Καθεστώς απόλυτης σύγχισης.
Μία φράση έχω να πω.
Πίσω ολοταχώς!

Υ.Γ 1 – Επειδή αυτή την περίοδο βρίσκομαι στις πρόβες και στην διασκευή της γαλλικής ταινίας «Θεέ μου τι σου κάναμε; » σε θεατρικό έργο, γι΄αυτό και είναι πιο αποσπασματική η παρουσία μου εδώ, στο altsantiri.gr. Οι παραστάσεις υπολογίζονται για το τέλος Οκτωβρίου στο θέατρο Γκλόρια.
Υ.Γ 2 – Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου ζωντανά το ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ, στον alpha
Y.Γ 3 – Όλα αυτά που γράφονται για μένα, ότι κατεβαίνω στις εκλογές κ.λ.π., κ.λ.π. είναι σχεδιασμοί των γνωστών ΜΜΕ και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Ναι ... Και Φωνάζω ... και τα κάνω Λίμπα !!! Γιατί αλλιώς ... θα γίνω Θρύψαλα εγώ !!!



Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω καλά τις Γυναίκες ... που σε έναν Τσακωμό σπάγανε ότι βρίσκανε Μπροστά τους ... για να ξεσπάσουν ... Συνήθως σε ένα μεγάλο καυγά ... ή σε εξάρσεις Ζήλιας για απιστία ... Ήταν τόσο εκνευρισμένες ... να απλώσουν χέρι πάνω στον Άντρα δεν τις έπαιρνε ... γιατί θα τις τρώγανε μάλλον ... και σπάγανε τα Κρύσταλλα για να εκτονωθεί ο Θυμός τους ...

Έτσι κάνω κι εγώ τα τελευταία χρόνια με την Μάνα μου ... Από τότε που ήρθα στον Βόλο ... ... γιατί όσο ήμουνα στην Αθήνα ... οκ ... δεν με εξόργιζε τόσο πολύ ... Έκλεινα το τηλέφωνο στην Μάπα και Ησύχαζα ... Τώρα όμως ... την έχω στο μισό μέτρο όταν μου λέει αυτά τα απίστευτα ψέμματα ... που μπορώ να τα ανακαλύψω στο λεπτό ... και παρόλα αυτά τα λέει με ένα Ηλίθιο Ύφος του Λαμόγιου που τον Τσακώνουνε ... και τότε με Εξοργίζει τρελά ...

"Δεν είπα .. Αν ταξιδεύει ... Αν ταξιδεύει, είπα ..." .... μου ξεφούρνισε πριν λίγο ...

 What ???? Βγάζει κανένας νόημα ??? Ε και τότε ... φόρτωσα για την καλή ... Ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε ... Πήρα το Κρυστάλλινο βάζο που τόσες φορές είχε γλυτώσει ... και το έκανα Θρύψαλα !!!

Τι ??? Να την Χτυπήσω ??? Δεν μου πάει ... Άσε που άμα φάει μία εκείνη την ώρα με τα νεύρα που έχω ... θα είναι κάτω για ένα μήνα ... Μερικές φορές την κρατάω από το χέρι κάπως σφιχτά ... και μελανιάζει το χέρι για 10 μέρες ... Που να μου φύγει καμιά βαρβάτη ...

Που δεν γίνεται ... Θα μου ξεφύγει με τα ψέμματα που ακούω και τα τρελά που κάνει ...

Είναι και η Κρίση που μας έχει γαμήσει ... Μετράμε το κάθε ευρώ για να φάμε μόνο .. όχι να αγοράσουμε τίποτα άλλο ... και κάνει τέτοιες Ασωτίες ... όπως τότε που μπένανε 4 μισθοί στο Σπίτι.

Δεν θα ξεχάσω το 2013 ... 10 Οκτωβρίου ... μας κόβουνε το Ρεύμα ... κάνω με το ζόρι διακανονισμό αναγκαστικά για να μας το ξανασυνδέσουμε ... και λίγες μέρες μετά ... στην ΔΙΚΙΑ μου γιορτή ... καλεί όλη την Σάρα και την Μάρα του Αλτσχάιμερ... χωρίς να μου το πει  ( όλες τις Θειες ... τις Ανθρώπινες Κάμερες της γειτονιάς και των περιχώρων ... ) .. και για ώρες είχε όλα ... μα όλα τα φώτα αναμμένα ... ακόμα και έξω από το σπίτι ... Φόρτωνα Φόρτωνα ... και μόλις μου είπε " Να ... Έβγαλες και τα δωράκια σου " ... με ένα χαζόγελο του Κερατά ... πήρα τα "δωράκια μου" .. κάτι Πιάτα και Κεραμικά ( για την Μάνα μου τα έφεραν .. ) και τα έκανα Θρύψαλα !!!






Σώπασε ... Έβγαλε το Σκασμό ... αλλά μυαλό σιγά μην βάλει ... Κάθε τρεις και λίγο ... μου κάνει τέτοια αντίστοιχα ... Παίρνει τα λεφτά της ΔΕΗ και πάει και ψωνίζει Μαλακίες και Άχρηστες Παπαριές ... και μετά τρέχω και Δανείζομαι από Φίλους μου ... για να μην μου ξανακόψουν το Ρεύμα ... Ευτυχώς έχω και αυτούς τους 2-3 που μου έμειναν ... και με στηρίζουν ... Ευτυχώς ...

Και επειδή όλα τα "Εγκληματά" μου εγώ τα ξεμπροσιάζω .. βγάζω κι αυτό ... για να μην μου λένε μερικοί "Υποστηρικτές" του κώλου ότι φωνάζω και τα κάνω Λίμπα !!!



Ναι ... Και Φωνάζω ... και τα κάνω Λίμπα !!!


Γιατί αλλιώς ... θα γίνω Θρύψαλα εγώ !!!


Και μην τολμήσει κανένας Εξωτερικός Φιλάνθρωπος και μου πει .. Μην ... και Δεν πρέπει ... και Μάνα σου είναι ... και Μην φωνάζεις ... Την Στεναχωρείς .. και και και ...

... ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Εγώ δλδ δεν στενχωριέμαι ε ??? Να πάω να Γαμηθώ με κανένα Εγκεφαλικό στα 45 μου ε ??? Αρκεί να είναι καλά το Αλτσχάιμερ ... και να Αλονίζει ... !!!



... ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ ΕΙΠΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και αν είναι ... αν Έρθει ΑΥΤΟΣ ... να ζήσει μαζί της ... και να την ράνει με ροδοπέταλα !!! 



... ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 04, 2015

Οι Εκλογές είναι Πάντα Λύση ... και όχι Παράλυση !!! ( Αλέξη .. μην μας (το) γυρνάς την Πλάτη .. !!! (5)


Διάβασα ... με επίσημα Στοιχεία ... ότι οι Εκλογές κοστίζουν κατά μέσο Όρο 40 Εκατ. Ευρώ ... 

Χμμμμ ... Κοστίζουν οι Εκλογές ε ??? Δεν πρέπει να κάνουμε Εκλογές γιατί Κοστίζουν ε ???

Και πρέπει να κάνουμε κατ Ανάγκη κάθε 4 χρόνια ε ??? Χμμμμ ...

Οκ ... ας πάρουμε το Σενάριο ότι μέσα σε 6 μήνες η Κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου ... κόστισε όπως λένε 90 Δις Ευρώ ... 

Άρα .. με απλά μαθηματικά ... αν κάναμε εκλογές πριν κάνει αυτή η Κυβέρνηση τόσο Κακό ... θα είχαμε κέρδος σε αρνητικό κόστος κάπου 89 Δισ Ευρώ και κάτι .. 

Χμμμμ ... 

Και οκ ... θα μου πεις ότι οι Εκλογές κλονίζουν την Αγορά και πάει πίσω και δεν αγοράζουν και και και ... 

Χμμμμ ... 

Γιατί τώρα στο 6μηνο ... με τα Κάπιταλ Κοντρόλς και όλη την Αβεβαιότητα δεν πήγε πίσω ??? ... Ε ??? Δεν πήγε ???

Άρα ... Μαλακισμένα και Σκουριασμένα Μυαλά ... ΌΣΟ ΚΟΣΤΟΣ και να έχουν κάποιες Εκλογές .. είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ από το Αρνητικό Κόστος μιας Κακής Κυβέρνησης ... 

Και σας το λέω με τα στοιχεία που Εσείς ( Ηλιθίως και Μπακαλίστικα ) Υπολογίζετε !!!

Κοράκια !!! 

Οι Εκλογές είναι Πάντα Λύση ... και όχι Παράλυση !!! 


Και μην σας Ακούσω ρε Γ@μημένα Παπαγαλάκια ... να κλαίγεστε για τις δημοσκοπήσεις ... γιατί είστε Ανεγκέφαλοι και Πουλημένοι που Αναπαράγεται Δημοσκοπήσεις Αυγούστου ...

Αλλά θα μου πείτε ... εδώ κανονικές ημερομηνίες έκαναν και έπεφταν έξω 20% ...

Σε άλλη χώρα .. θα είχαν κάνει Χαρακίρι ... από μόνες τους .. οι Κωλοεταιρίες ...

Τις ξέρω πολύ καλά .. ως Ειδικός στις Έρευνες ... και το έχω ξαναπεί !!!




Η πρώτη Έρευνα την Έβγαλε το Βεργίνα TV ... από την Interview ( Γαμώ τις Εταιρείες ε ??? ) ... και δείτε τι έβγαζε Τότε ... 20 μέρες πριν τις Εκλογές ... όπως και τώρα δλδ ...

2,3% Διαφορά ... 

Και πόσο ήρθε ???

Πόσο ?????????????????????

ΠαπαροΗλίθια Κοράκια !!!

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2015

Καρδιά μου μόνη, ξένη... τί με κοιτάς καημένη ...




Ναι ... Ντρέπομαι που αυτή την Κομματάρα από την Φωνάρα της Κατερίνα Σιαπάντα ... την Ανακάλυψα μόλις πριν λίγων ωρών ...


Και όταν λέω Ανακάλυψα ... μιλάω μέσα βαθιά ... σε στίχο και μουσική ... να με Ακουμπήσει .. να το νιώσω .. και όχι απλά να το ακούσω ...

Γιατί σαν Άκουσμα ... το είχε πάρει το αυτί μου ... αλλά δεν το ήξερα πόσο Τραγουδάρα ήτανε ...


Τα λόγια είναι Περιττά ...



Ακούστε το ... Εμπιστευτείτε με !!!







Ηλεκτρικό μεθύσι      
 
Στίχοι:  ?????????
Μουσική:   Ευγένιος Δερμιτάσογλου
1. Κατερίνα Σιάπαντα

Στο καφενείο παίζουν χαρτιά, 
ρίχνω κι εγώ τα ζάρια
μήπως και πιάσω την καλή
και σ’ έχω εδώ τα βράδια.
Κάτι που λες ψυχορραγεί
είν’ ανοιχτή αυτή η πληγή, 
στα νύχια σου έχω πέσει.
Κι είν’ η καρδούλα μου η τρελή
γεμάτη πόνο και οργή, 
χαϊβάνι απ’ το φέσι.

Καρδιά μου μόνη, ξένη...
ποιος έρωτας σε δένει.

Δεν έχω ανταπόκριση
κι ο έρωτας με σβήνει.
Μπρος στη δική σου απόκριση
ανάβω σαν καμίνι.
Τα ντόρτια θάνατος αργός
και οι εξάρες πια καπνός
κι ακόμα περιμένω.
Θέλω να πιάσω την καλή
και με το μαγικό ραβδί
κοντά μου να σε φέρω.

Καρδιά μου μόνη, ξένη...
ποιος έρωτας σε δένει.

Βάλτε παιδιά ούζο, κρασί
πως τα κατάφερε η τρελή;
Βάλτε και ουισκάκι.

Είν’ η βασίλισσα αυτή
κι εγώ στρατιώτης με στολή
σε μια παρτίδα σκάκι.

Καρδιά μου μόνη, ξένη...
τί με κοιτάς καημένη
ποιος έρωτας σε δένει...
για δες, τραγούδι βγαίνει.

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015

Don't let negative & toxic "People" rent space in your head !!!





Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι με ρωτάνε ... γιατί τόσο Θυμός ... τόσο Φωνή ... τόσο Απομάκρυνση ... ???

Για να διώξω τους Τοξικούς "Ανθρώπους" ... που πάνε να με Μολύνουν ...

Τα Τελευταία 10 χρόνια ( πολύ αργότερα βέβαια από ότι έπρεπε ... Έκανα πολλές προσπάθειες ... ) απαλλάχτηκα και τότε και μόνο τότε ... Ησύχασα ...

Κάντε το ... Θα Ελευθερωθείτε !!!





- Άρθρο - 

Παντού γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που ρουφάνε όλη τη θετική μας ενέργεια προκειμένου να τροφοδοτήσουν την ακόρεστη πείνα τους για απαισιοδοξία, αρνητισμό και καταστροφή.


Το αποτέλεσμα είναι να νιώθουμε μονίμως συναισθηματικά εξαντλημένοι.

Αυτά τα «ψυχολογικά βαμπίρ» χαρακτηρίζονται συχνά από διαταραχές και έχουν την τάση να είναι:

- Άτομα αδιάκριτα, χωρίς όρια

- Άτομα με τάσεις υπερβολής που παρουσιάζουν κάτι ασήμαντο ως τραγικό

- Άτομα επικριτικά που βρίσκουν ελαττώματα στους πάντες και τα πάντα

- Άτομα που γκρινιάζουν συνεχώς που δεν ικανοποιούνται με τίποτα

- Άτομα αδιάλλακτα που δε συμφωνούν ποτέ με τους άλλους

- Άτομα απαιτητικά και επίμονα

- Άτομα αρνητικά και απαισιόδοξα

- Άτομα που δεν αποδέχονται τις ευθύνες τους και κατηγορούν πάντα τους άλλους για τις πράξεις και τα προβλήματά τους

Δείτε τρεις χρήσιμες στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε ένα τέτοιο άτομο που υπάρχει στη ζωή σας.





1. Αναγνωρίστε τα σημάδια νωρίς

Η αρνητική φύση αυτών των ανθρώπων δεν είναι πάντοτε προφανής εκ πρώτης όψεως. Οι ιδιοτροπίες τους μοιάζουν αρχικά ασήμαντες, οι ιστορίες τους μοιάζουν ενδιαφέρουσες και ο δραματικός τόνος στη φωνή τους μοιάζει θεατρικός. Σιγά-σιγά όμως αποκαλύπτεται το πραγματικό τους πρόσωπο και εσείς δεν πρέπει να αγνοήσετε τις ανησυχητικές ενδείξεις.

2. Περιορίστε τις επαφές

Από τη στιγμή που θα εντοπίσετε το «βαμπίρ», προσπαθήστε να περιορίσετε το χρόνο που περνάτε μαζί. Εάν πρόκειται για ένα άτομο που βλέπετε συχνά, βάλτε τα όριά σας. Επειδή τα άτομα αυτά χώνουν τη μύτη τους παντού και παίρνουν την πρωτοβουλία να ανοίγουν συζήτηση, μην ξεχνάτε να τονίζετε ότι βιάζεστε τρομερά ή ότι έχετε πολλή δουλειά και πολλές υποχρεώσεις.

3. Μην πέσετε στην παγίδα τους

Όσο κι αν θέλετε να πιστέψετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε αυτά τα άτομα, το πιο πιθανό είναι ότι δεν μπορείτε. Οι χρόνια αρνητικοί άνθρωποι είτε αντιστέκονται στην εξωτερική βοήθεια είτε «δημιουργούν» μονίμως νέα προβλήματα στη ζωή τους. Η λύση στο πρόβλημά τους είναι θέμα ειδικού κι έτσι πρέπει να κάνετε το παν για να προστατεύσετε τον εαυτό σας.
Η ενέργεια – και συγκεκριμένα η θετική ενέργεια – αποτελεί πολυτέλεια τη σύγχρονη εποχή. Μην τη σπαταλάτε λοιπόν σε άτομα που δε θα την εκτιμήσουν και αφιερώστε το χρόνο σας σε θετικούς ανθρώπους που θα σας γεμίσουν χαρά και ζωντάνια.

Πηγή: http://www.onmed.gr/ygeia-psyhikh/item/313196-pos-na-vgalete-apo-ti-zoi-sas-tous-toksikoys-anthropous#ixzz3kZGohiaH 





Μυξοπαρθένα της Δεκάρας της σάρας και της μάρας, εμένα δε με κοροϊδεύεις ... !!!



Αφιερωμένο σε Όλες τις Μυξοπαρθένες του Φβ ... που τα βγάζουν όλα ... κα κάνουν τις Καλόγριες στην Συμπεριφορά ... και το παίζουν Παρθένες ...





Μυξοπαρθένα


Ψηλή ξανθιά, δηλώνεις παπαδιά
φοράς φαρδιά και φούστα μακριά
η μπούργκα σου λείπει απ’ το κεφάλι
κι από μέσα η ζαρτιέρα προκαλεί τη ζάλη.

Μυξοπαρθένα της σοβαροφάνειας
με ηθική που λείπει περηφάνιας
σπιτώνεις άντρες μες στο σπίτι
κυκλοφορείς παντού και με ψηλά τη μύτη.

Ρεφρέν:

Μυξοπαρθένα της δεκάρας
της σάρας και της μάρας
εμένα δε με κοροϊδεύεις
τον οίκτο μου μη τον γυρεύεις.


Πηγή : http://sophielyssari.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3587.html