********* ********************** DSV Blog: Οι Πρόσφυγες ( "Έβαλαν" την Βόμβα στο Μετρό στις Βρυξέλλες ??? ) ... ή οι Ευρωπαικές Φασιστικές Κυβερνήσεις ??? ... Αναρωτιέμαι εγώ !!!

Τρίτη, Μαρτίου 22, 2016

Οι Πρόσφυγες ( "Έβαλαν" την Βόμβα στο Μετρό στις Βρυξέλλες ??? ) ... ή οι Ευρωπαικές Φασιστικές Κυβερνήσεις ??? ... Αναρωτιέμαι εγώ !!!



Ευτυχώς που υπάρχουμε κι εμείς οι μη Συνομοσιολόγοι, που μπορούμε να δούμε τα πράγματα πιο καθαρά ... πιο νηφάλια ... χωρίς εμμονές και ιδεοληψίες ...

Σήμερα 22/3/2016. Βόμβα στο Μετρό των Βρυξελλών. Με το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό στην Κορύφωσή του ... Με την Ακροδεξιά στην Έξαρσή της ... Με όλη την Ευρώπη να κλείνει τα Σύνορα και να πετάει τον Κακόμοιρο τον Πρόσφυγα και Μετανάστη στα Παγωμένα Νερά του Αιγαίου ή της Μεσοιγείου ... Και ΜΠΑΜΜΜΜ ... Σήμερα Εντελώς τυχαία Βόμβα στο Μετρό των Βρυξελλών ... Στο Κέντρο της Ευρώπης !!!

Μερικά χρόνια Πριν ... Στην Σειρά Homeland ... Τοποθέτηση Βόμβας στο Μετρό του Βερολίνου ... με όλη την CIA και την Γερμανική Κυβέρνηση να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την Ύπαρξή της ... και μάλιστα να την βοηθούν και να την Καλύπτουν ... Ο Λόγος ??? Γιατί πρέπει το "Τρομοκρατικό" Κατεστημένο να Θανατωθεί από την Ρίζα του ... Και απλά ζητάνε μια Μεγάλη Αφορμή ... για να το Πράξουν ... Για να Επιτεθούν ... Για να κάνουν ένα σωρό Πολέμους και Βομβαρδισμούς ...


Πόσες Ομοιότητες αυτών των 2 ???

Πολλές δεν νομίζετε ???

Και Ολοφάνερες ...

Κάνουμε πως δεν το περιμέναμε ??? Πως δεν γνωρίζαμε ???

Και λένε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση ... πρέπει να κάνει ΑΛΛΑΓΕΣ στο προσφυγικό - μεταναστευτικό ... να γίνει πιο Σκληρή ... πιο Προσεκτική ... και να ΜΗΝ ΒΟΗΘΑΕΙ τους πρόσφυγες έτσι όπως σήμερα ... γιατί ... να τι γίνεται ... Να τι Κάνουν οι Πρόσφυγες !!!

Οι Πρόσφυγες ... ή οι Ευρωπαικές Φασιστικές Κυβερνήσεις ??? ... Αναρωτιέμαι εγώ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: