********* ********************** DSV Blog: Πολύ το φχαριστήθηκα .. αυτό το ΟΥΣΤ ... !!!

Σάββατο, Φεβρουαρίου 03, 2018

Πολύ το φχαριστήθηκα .. αυτό το ΟΥΣΤ ... !!!


Δεν θυμάμαι πόσο καιρό είχα να βουρκώσω σε ταινία ...

Πολλά μεσημέρια και βράδυα ... για να χαλαρώσω πριν με πάρει ο ύπνος ... βάζω μερικές φορές Ελληνικές Ταινίες για να ακούω μόνο με κλειστή την οθόνη του υπολογιστή.

Σήμερα έβαλα τον Φανούρη και το Σόι του ... και δάκρυσα όταν έκανε μίλησε με το παλιό γιειτονόπουλο που ήθελε να παντρευτεί την αδερφή του, για την Προίκα, και του Απάντησε " Ποια Προίκα μωρέ ... Εμείς είμαστε Αδέρφια ... και τώρα που πάμε να γίνουμε κάτι παραπάνω ... μιλάς για προίκα ???" Αλλά Καταφχαριστήθηκα και τις Εξηγήσεις με τον παραλίγο Γαμπρό του και τον "Αδερφό" του ...

Ο Πρώτος ο Έμπορος που έβλεπε την αδερφή του μόνο σαν εμπόρευμα δεν έκανε πίσω με 10 λίρες μόλις λιγότερες στην προίκα ... Τις πήρε όμως Κολλητές .. σε Μούτζα και ένα ΆιΣτοΔιάλο !!! .. παχύ παχύ .. που ακούγοντάς το και μόνο πολύ το φχαριστήθηκα.

Ο Αδερφός ... που το μόνο και μόνο που έκανε στις Υποχρέσεις τις Οικογένειας ήταν να την Κάνει για το Εξωτερικό όπως και ο ίδιος Εφθαρσώς Ομολόγησε ... και δεν είχε την παραμικρή Ιδέα αν παντρευόταν η Αδερφή του η Μεσαία ... Ποιον Παντρευόταν ... τι Προίκα θα χρειαζόταν για το γάμο ... και γενικά για τα Έξοδα ...

Δεν είχε ΙΔΕΑ ... Δεν ρώταγε ποτέ τι γίνεται στο σπίτι του.  Ούτε τηλέφωνο δεν έπαιρνε από την Αμερική και δεν είχε Ιδέα τι γινόταν στο Πατρικό του και τι Ανάγκες υπήρχανε με τις Ανύπαντρες Αδερφάδες του αλλά και γενιώς ... Δεν είχε ΙΔΕΑ αν ακόμα υπήρχε το παλιό Πηγάδι που παλιά το είχανε για ψυγείο !!!

Χαζός ήταν για να είχε Ιδέα και να ρωτάει να Μαθαίνει ??? Αν ρώταγε και Μάθαινε .. θα έπρεπε κανονικά και Τίμια .. να αναλάβει και τις ευθύνες του όπως κάθε Ευσυνείδητος Αδερφός. Το Μόνο που Αναφέρθηκε ήταν στο Μερίδιο ενός Κτήματος και του Πατρικού τους Σπιτιού !!! 

"Η Μόνη περιουσία που μας άφησε ο Πατέρας μας" του είπε ο Φωτόπουλος ήταν "ένα παλιό Πατρικό που ήθελε ένα σωρό λεφτά για να συντηρηθεί ... ένα ξερό κτηματάκι για να παντρευτούν οι κόρες". Και "'Ολα αυτά τα χρόνια που εσύ την περνούσες κοτσάνι... εγώ έχυνα αίμα κάθε μέρα ένα γι αυτές τις Αδερφές... Εσύ Γιάννη τι Έκανες για τις Αδερφές σου Γιάννη???" ... "Εγώω ... Έφυγααα .."  είπε μόνο ο Γιάννης με σκυμένο το κεφάλι και βαριά την Συνείδηση. Και Άρον Άρον ... παίρνει τις Βαλίτσες και την κοπανάει ( ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑΑΑ ) ... παρέα με την γυναίκα του .. που ήθελε επίμονως χωρίς υποχώρηση το μερίδιο της Πατρικής του Περιουσίας για σπίτι με όλα τα Κομφόρ για τα Σκυλιά ... Η Αδερφή ... ααα δεν ήξερε και ούτε την ένοιαζε ... Και ο Γιάννης ... απλά Υποχώρησε ... ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑΑΑ !!!

Έτσι λοιπόν όπως έφευγε με την γυναίκα του ... τα δύο σερβίτσια στο τραπέζι περισεύανε ... Τα παίρνει λοιπόν ο Φανούρης και τα πετάει στο Τσιμέντο της Αυλής .. μπροστά στα πόδια των Φυγάδων - Λαμόγιων ... σαν να τους λέει ... ΟΥΣΤ !!! ...

Πολύ το φχαριστήθηκα .. αυτό το ΟΥΣΤ ... !!! Ευτυχώς ... συνήλθα και από την Συγκίνηση !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: