********* ********************** DSV Blog: Προσφέρω Χωρίς Χρήματα, Μαθήματα Υπολογιστών σε όποιον τα έχει Ανάγκη !

Τετάρτη, Οκτωβρίου 24, 2018

Προσφέρω Χωρίς Χρήματα, Μαθήματα Υπολογιστών σε όποιον τα έχει Ανάγκη !



Λογικά έπρεπε να το έχω κάνει εδώ και καιρό ... αλλά ποτέ δεν είναι Αργά ...

Προσφέρω Χωρίς Χρήματα, Μαθήματα Υπολογιστών σε όποιον τα έχει Ανάγκη ... είτε Παιδιά από 8 χρόνων και μετά .. είτε σε Ενήλικες .. είτε σε Γονείς ...

Δέχομαι Αντάλλαγμα ... σε ότι Είδος έχει ( μην πάει το Μυαλό σας εκεί που πάει ε .. )  Π.χ. Βάψιμο .. Καθάρισμα Σπιτιού ... Σοβάτισμα ,... και τέτοιες Υπηρεσίες .. ή ακόμα για Μηχανολογικά Μοτοσυκλέτας και Αυτοκινήτου ... Ιδιαίτερα με Κοπέλες ή και Άντρες που φτιάχνουν Χειροποίητα Κοσμήματα για κάποια μεγάλη εφαρμογή που Σχεδιάζω, ή και Εκδοτικούς Οίκους για Κάποια Βιβλία που έχω γράψει και θέλω να Εκδώσω ...  Δόξα τω Θεώ έχουμε Πολλές Ανάγκες στα Πάντα ... Μετρητά δεν έχουμε αλλά έχουμε πολύ Υλικό, Έργο και Υπηρεσίες !!! 

Προσφέρεται Χώρος με Υπολογιστές .. και για τμήματα Group ... !!!


Επισήμανση : Όποιος τα έχει πολύ Ανάγκη ... π.χ. για να μπει σε μια Σχολή ή να Περάσει κάπου αλλά ΔΕΝ έχει κάτι ως Αντάλλαγμα .. τότε δεν Θέλω Τίποτα ... Αρκεί και Μόνο να είναι Καλός Άνθρωπος και όχι Συμφεροντολόγος που θέλει μόνο να Αρπάζει.

( Μου έτυχε πρόσφατα μία ... και το Σκυλομετάνιωσα ... και τρέχω σε Δικηγόρους για να πάρω πίσω ότι μου Φαγε !!! Αλλά θα τα πάρω ... όσο και καιρό να μου πάρει και όσο Κόπο Χρειαστεί !!! )


Σκοπός : ΜΟΝΟ , η Προσφορά και η Αλληλεγγύη !!! 


Πληροφορίες στα Παρακάτω ... Inbox .. Messenger ... !









Σας Ευχαριστώ !!! 



( Και μην Ντρέπεστε .. Όλοι έχουμε Ανάγκες για να Ξεπεράσουμε την Κρίση ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: