********* ********************** DSV Blog: Μία Συμμαθήτρια Έφυγε από την Ζωή .. και μία αντιμετωπίζει με Γενναιότητα την Αναπηρία της !!!

Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2018

Μία Συμμαθήτρια Έφυγε από την Ζωή .. και μία αντιμετωπίζει με Γενναιότητα την Αναπηρία της !!!





Πάντως .. η μόνη Κουλ που βλέπω από την Φωτό .. είναι η Νόρα ... Χμμμ ίσως και η Βιολέτα ... αλλά πολύ Σύρσιμο τα πόδια ρε παιδί μου ... Η Καφάση ήταν πιο ... Και οκ .. η Βίκυ .. που ήταν πάντα μέσα στα πράγματα ... και είχε καλές Σχέσεις με όλα τα Αγόρια ... Η Βίκυ η Βερβέρα !!! 


Πρόσφατα την είδα στο Καροτσάκι με κομμένα τα 2 πόδια της πάνω από το γόνατο ... και Έφριξα ... Δεν είχα το Κουράγιο να την Πλησιάσω στο ΣΜ .. και να της μιλήσω .., Κώλωσα .. Ενώ αυτή ήταν πιο Κουλ από Μένα .. Όπως τότε .. Αντιμετώπιζε την Αναπηρία της με Γενναιότητα και Τσαμπουκά ... Δεν κρύφτηκε στο σπίτι της .. Βγήκε στο ΣΜ .. και περίμενε στον Κισέ την Σειρά της όπως κάθε Άνθρωπος !!! Και χωρίς την Κατάθλιψη στα Μάτια της ... Χωρίς να Αναζητά την Λύπηση ... Με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ... Όπως Πάντα !!! Κι εγώ ... Κότα !!! 

Ίσως όταν την δω Μόνη της .. να την Μιλήσω ... ΝΑΙ .. τότε θα της μιλήσω .. Μπροστά στον Κόσμο δεν ήθελα να έρθουμε και οι 2 σε Αμηχανία ... Αλλά ότι αυτή ήταν Παλικάρι .. κι εγώ ο Φοβισμένος ... ΝΑΙ .. Ίσχυε .. και όχι μόνο τότε .. Πάντα !!! Ακόμα και όταν ήμουν Πρόεδρος στην Τρίτη Δημοτικού και αυτή έκανε σχεδόν τα πάντα και ας ήταν Γραμματέας ... Ή σε κάποιο Πάρτυ της Παιδικής Χαράς .. που κάποιος που τα είχε .. Ζήλεψε .. και ήρθε και μου κανε Σκηνή. Τον Έιδε ... Με ρώτησε τι Παίχτηκε ... Και τον Έστειλα κανονικά στο Σπίτι του με μια Χυλόπιτα ΝΑ ... Και ήταν Μόλις Δευτέρα Γυμνασίου ... Πάντα την Θαύμαζα και Συνεχίζω και την Θαυμάζω την Βίκυ !!! 


Οι Άλλες .. Ζμπόινγκ ... Τις έχω ξανασυνατήσει σχεδόν όλες .. και είναι Στόουκς όπως τότε .. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια .. αλλά παραμείνανε όπως στο Γυμνάσιο .. Καμία Εξέλιξη ... Απλά Παντρεύτηκαν γρήγορα .. Έκαναν παιδίά ... και καμία Εξέλιξη !!! Μα Καμία ... 


Κάλεσα κανα 2 στην Μάζωξη ... αλλά μάλλον θα φοβόταν μην τις βιάσουμε ... χαχαχχα !!! Ναι Ξέρω ... Μπορεί να το διαβάσουν ... Ε .. Πάντα δεν τα λεγα έξω από τα δόντια ? Ας με Διαψεύσουν μπορούν ??? Ας είναι Κουλ αυτές και ας βγω εγώ ο Μαλάκας που τις Έθαβα ... Εγώ θα βγω ο Μαλάκας αν είναι Φούμαρα ... Αλλά Δυστυχώς .. ΔΕΝ θα βγω !!! 


Και Πάντα έχω το Θάρρος να τα Λέω Φωναχτά !!!!!! 




Βολιώτισες ... Βολίωτισες ... Βολίτισες ... Μια Ζωή !!! 



----------------------------------------------------------

Παίδες .. Μόλις το μαθα από τον Θανάσης Γκόντας 

Η Γυαλίδου .. Πέθανε πριν μερικές μέρες ε !

Πάντως μόνο μία-ενας λιγότερος και φτάσαμε 48 ???

Και με την Κρίση ??? Καλά το πάμε ... 

Θα ήταν 2 οι Εκλιπόντες ... αλλά στο Τσακ την Γλύτωσα ... 

Την Γλύτωσα .. γιατί ποιος θα σας ξαναμάζευε ρε ρεμάλια ???

Ο Μητσάρας !!! ή Μύξας .. ή Ζέβας .. ή Χύτρας ( Ρε Θανάσης Γκόντας ... πως βγήκε το Χύτρα γμτ ??? )

Δεν υπάρχουν σχόλια: