********* ********************** DSV Blog: Ελευθερία... σημαίνει Έρωτας. Χωρίς Έρωτα όλα είναι ασήμαντα!!!

Παρασκευή, Απριλίου 10, 2009

Ελευθερία... σημαίνει Έρωτας. Χωρίς Έρωτα όλα είναι ασήμαντα!!!

Από εδώ και πέρα, δεν θα σας ξαναστείλω άλλο μήνυμα για το Blog μου.

Άλλωστε έχει γίνει πλέον γνωστό και έχω καταλάβει αυτούς που μπαίνουν φανατικά, αυτούς που απλώς που και που πατάνε ένα κλικ για να δούνε "Τι λέει ο Μαλάκας ο Βαλατσός? Πάλι καμιά Αριστερή και Ψευτοπροοδευτική Μαλακία για την Ελευθερία, τον Έρωτα, τα Στερεότυπα, τα Ταμπού, ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΟΥΡΗ (Που μας έχει πρίξει τα @ρχιδι@) ή για καμιά άλλη Παπαριά που αυτός την θεωρεί Σημαντική.

Έλα μωρέ τώρα ποιος Ασχολείται;;; Αυτός Νομίζει ότι θα σώσει την Ελλάδα. Ποια Ελλάδα, τον ΚΟΣΜΟ!!!! Καλά την ψώνισε ο Βαλατσός. Ήταν που ήταν, που νόμιζε ότι έχει Ιδέες Μεγαλόπνοες και Διορατικές, τώρα με το Blog νομίζει ότι έγινε και Δημοσιογραφάρα.


Α, ρε Βαλατσέ Μαλάκα. .............Μ Α Λ Α Κ Α ......... Β Α Λ Α Τ Σ Ε !!!

(Είδατε που σας καταλαβαίνω πως νιώθετε; (ορισμένοι από εσάς)) .

Και τι να κάνουμε να μην μπούμε να διαβάσουμε τις Μαλακίες του;;; Μετά θα λέει ότι δεν είμαστε και φίλοι του.

Επειδή θέλω να σας ελευθερώσω από αυτά τα "Δεσμά", δεν θα σας ξαναστείλω Mail!!!!

Στο FB θα συνεχίσω τις Ανακοινώσεις, γιατί εκεί νομίζω ότι όλοι (τουλάχιστον αυτοί που είμαστε FB Friends) είμαστε μια Ομάδα με κοινούς στόχους και μάλλον αυτά που γράφω μπορεί να ενδιαφέρουν. Αλλά και εκεί μπορεί όποιος θέλει να το ΑΓΝΟΗΣΕΙ!!!

Γιατί υπάρχουν και αυτοί που με δεξί κλικ, κάνουν κατευθείαν διαγραφή σκεπτόμενοι,

<<< "Δεν μας Μαμάς ρε Βαλατσέ με τις Μαλακίες σου και τα Blog σου!!!......."

......."ΟΡΕΞΗ ΕΙΧΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΓΡΑΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΩ!!!! "........

......."ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΑΣΕ ΜΩΡΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ." >>>

ΑΡΑ, ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!!... Και δεν παρεξηγούμαι ποτέ!!! Έχω καταλάβει εδώ και χρόνια πως νιώθετε!!! Άλλωστε δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε ή έχουμε υπάρξει κάποτε """"Φίλοι"""" ότι πιστεύετε τα ίδια με εμένα. Γνωρίζω πολύ καλά, ότι πολλά από αυτά, που για μένα είναι η ανάσα που με κρατάει ζωντανό, για εσάς είναι απλές ΠΑΠΑΡΕΣ! Οπότε, και να το διαβάζετε, ΑΧΡΗΣΤΟ είναι!!!!

Όποιος θέλει, θα μπαίνει, όποτε θέλει, να βλέπει. Άλλωστε έτσι όπως το πάω οι αναρτήσει που ήταν 1 κάθε 2 μέρες, έχουν γίνει 3 με 5 καθημερινά. Οπότε, δεν θα μπορώ να σας στέλνω συνέχεια E-mail. Θα ξέρετε ότι αν μπείτε κάποια στιγμή, όλο και κάτι καινούριο θα δείτε.Και το βλέπω να τρέχω και να μην φτάνω.

Όσο Αντέξω!!!!

Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΗ (ΑΕ πρώην Terror X Crue - TXC), ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΑΒΛΥΖΟΥΣΑ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ "ΠΑΡΕΑΣ" ΜΑΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: