********* ********************** DSV Blog: 07/11/21

Σάββατο, Ιουλίου 17, 2021

Κι ένα φλώρο ξαφνικά έχεις για τύρρανο. Μια Πρωθυπουργάντζα, που έχει στην καβάτζα κάθε ορντινάντζα, δευτεράντζα για μπροστάντζα !!!

 


Οι Selfies είναι μία πράξη Ναρκισισμού και Κραυγή για Βοήθεια ... ( Τίτλος από Άρθρο ). Και μία Παλιότερη Ανάρτηση ... που ( άραγε για ποιο Λόγο ) την Θυμήθηκα ... !!!

 



Να Βάλω και Κάτι όχι Δικό μου ... για να δούνε οι ...... τι γίνεται με τις φωτό ... και μας βάζουν χέρι κιόλας γιατί δεν έχουμε δικές μας.


Με ολοένα και περισσότερους να διαμαρτύρονται για την χρήση προσωπικών δεδομένων στο Facebook, το ζήτημα του απορρήτου στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται όλο και πιο αμφιλεγόμενο.

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που κινδύνεψαν να χάσουν την ηρεμία τους, την δουλειά τους, το σπίτι τους, ακόμα και την ίδια τους την ζωή από δεδομένα που δημοσιεύτηκαν στο κοινωνικό δίκτυο. Αρκετές φορές όμως τα δεδομένα αυτά δεν διέρρευσαν από κάποιο κενό ασφαλείας, ούτε από κάποιον hacker.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, τα δημοσίευσαν οι ίδιοι οι χρήστες, πιστεύοντας λανθασμένα ότι θα τα έβλεπαν μόνο οι φίλοι τους.

Δείτε πέντε στοιχεία που δεν θα πρέπει ποτέ να δημοσιεύετε στα κοινωνικά δίκτυα ασχέτως με τις ρυθμίσεις ασφαλείας σας:


1) Την ημερομηνία γενεθλίων σας

Ξέρουμε όλοι πόσο ωραίο είναι το να διαβάζουμε δεκάδες ή εκατοντάδες ευχετήρια μηνύματα την ημέρα των γενεθλίων μας στο Facebook, έστω και μέσα από μια «ψυχρή» οθόνη.

Το πρόβλημα όμως είναι πως η ημερομηνία γενεθλίων είναι ένα από τα λίγα στοιχεία που χρειάζεται κάποιος προκειμένου να υποκλέψει τον κωδικό σας ή την ταυτότητα σας. Αν είναι εφικτό, μην καταχωρήσετε καθόλου την ημερομηνία ή τουλάχιστον παραλείψτε το έτος γέννησης. Οι πραγματικοί σας φίλοι ήδη θα το γνωρίζουν άλλωστε.


2) Την κατάσταση της σχέσης σας

Είτε είστε σε σχέση, είτε όχι, δεν είναι πάντα η καλύτερη ιδέα να το δημοσιεύετε. Ο λόγος δεν είναι τόσο η ίδια η κατάσταση της σχέσης σας, όσο η πιθανή αλλαγή της σε «Ελεύθερος/η». Κάτι τέτοιο μπορεί να δώσει το έναυσμα σε ενοχλητικούς χρήστες, ακόμα και επιτήδειους να σας βομβαρδίσουν με μηνύματα.


Τέτοιου είδους ενόχληση συνήθως μπορεί να αντιμετωπιστεί με block ή αναφορά του χρήστη, στην περίπτωση όμως που αυτός γνωρίζει αρκετά για εσάς τα πράγματα περιπλέκονται.


Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου stalker, «κυνηγοί» δηλαδή, έχουν φτάσει στα άκρα προκειμένου να πλησιάσουν χρήστες κοινωνικών δικτύων ακόμα και πρόσωπο με πρόσωπο.


Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αγνοήσετε τελείως την κατάσταση σχέσης, ή ακόμα και να την έχετε μονίμως «σε σχέση» προκειμένου να αποτρέψετε κάθε είδους ενόχληση.


3) Την τοποθεσία σας

Πολλοί χρήστες του Facebook χρησιμοποιούν αρκετά συχνά την υπηρεσία geotagging του κοινωνικού δικτύου προκειμένου να δημοσιεύσουν την τοποθεσία τους στα status και τα μηνύματα τους, τις φωτογραφίες τους και βέβαια μέσω των check-in. Κάποιοι μάλιστα το κάνουν συνέχεια.


Το πρόβλημα εδώ είναι πως αποδέκτης των πληροφοριών αυτών δεν είναι μόνο οι φίλοι σας, αλλά ενδεχομένως και επιτήδειοι, οι οποίοι δεν πρόκειται να ζηλέψουν. Γνωρίζοντας την τοποθεσία σας και πιθανώς το για πόσο χρόνο θα βρίσκεστε εκεί και πόσο θα σας πάρει να επιστρέψετε, υπάρχει πιθανότητα κάποιοι να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Αρκετές φορές στο παρελθόν χρήστες οι οποίοι δημοσίευαν συνέχεια από τις διακοπές τους έπεσαν θύμα διαρρήξεων.


Αντί να «ανεβάζετε» φωτογραφίες από το κινητό σας και να λέτε σε όλο το Facebook πόσο ωραία περνάτε στις διακοπές σας, το ασφαλέστερο θα ήταν να χρησιμοποιήσετε γραπτά μηνύματα για το δεύτερο και να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες σας αφού γυρίσετε σπίτι.


4) Το γεγονός ότι είστε μόνοι στο σπίτι

Ιδίως για μικρά παιδιά, τα οποία έχουν την τάση να «διαφημίζουν» τέτοιου είδους γεγονότα στους φίλους στους (και ταυτόχρονα σε όλο το Facebook) μια τέτοια τακτική μπορεί να αποβεί επικίνδυνη. Οι λόγοι είναι προφανείς και πάνω κάτω οι ίδιοι με τα δυο προηγούμενα στοιχεία.


Το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα ένας από τους κυριότερους λόγους που θα πρέπει οι γονείς να ελέγχουν προληπτικά τις αναρτήσεις των παιδιών τους στο διαδίκτυο, αλλά και να φροντίσουν να τα ενημερώσουν για τους πιθανούς κινδύνους.


Το ίδιο βέβαια μπορεί να ισχύει και για εφήβους ή ακόμα και για ενήλικες. Όπως πάντα, ειδοποιήστε τους φίλους σας μέσω τηλεφώνου ή γραπτού μηνύματος, όχι μέσω του Facebook.


5) Φωτογραφίες και ονόματα παιδιών, συγγενών και φίλων

Η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων δημοσιεύει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες των παιδιών τους μαζί με το όνομα και την ημερομηνία γέννησης. Πολλές φορές μάλιστα αυτό γίνεται προτού καλά καλά γυρίσουν από το μαιευτήριο. Ταυτόχρονα δημοσιεύουν φωτογραφίες συγγενών και φίλων κάνοντας «tag» τα ονόματα τους χωρίς προηγουμένως να λάβουν την συγκατάθεση τους.


Αυτό μπορεί να προξενήσει δυο ειδών προβλήματα. Αρχικά, χρησιμοποιώντας αυτά τα στοιχεία, ακόμα και αν πρόκειται απλά για ένα όνομα, οι stackers μπορούν πιο εύκολα να πλησιάσουν εσάς ή ακόμα και τα παιδιά σας, προσποιούμενοι πως είναι γνωστοί κάποιων φίλων ή συγγενών.


Εκτός αυτού, τίθεται και το θέμα της χρήσης των φωτογραφιών αυτών αφού τα άτομα που εμφανίζονται μπορεί να μην θέλουν να δημοσιευτούν στο διαδίκτυο, ειδικά αν οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν το όνομα τους.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο αποφεύγετε να δημοσιεύετε . Σε περίπτωση που θέλετε μπορείτε να πάρετε την άδεια των συγγενών ή φίλων σας για την δημοσίευση, χωρίς βέβαια να τους κάνετε «tag» με το όνομα τους.


Σε γενικές γραμμές, οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες ασφαλείας και απόρρητου του Facebook βέβαια μπορεί να σας δώσουν την δυνατότητα να μοιράζεστε όλα τα παραπάνω μόνο με αυτούς που θέλετε. Το θέμα όμως είναι πως δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζετε ποιος πραγματικά τα διαβάζει στον λογαριασμό τους.


Πέρα από την πιθανότητα κάποιος τρίτος να τα διαβάσει ενώ ο φίλος σας έχει το Facebook ανοιχτό στον υπολογιστή του, κάλλιστα θα μπορούσε το προφίλ του να έχει πέσει θύμα κλοπής ή hacking, με αποτέλεσμα οι πληροφορίες σας να πέσουν σε λάθος χέρια.


 ΠΗΓΗ: techit.gr

Ακόμα και με τις πιο αυστηρές ρυθμίσεις λοιπόν, η πιθανότητα κινδύνου από τέτοιου είδους δημοσιεύσεις είναι μεν μικρή, αλλά υπαρκτή.

Όλοι οι χρήστες του Facebook, αλλά και του διαδικτύου γενικότερα, θα πρέπει να λειτουργούν με τον εξής βασικό κανόνα: αφού δεν θα αποκαλύπτατε κάτι προσωπικό σε μια ομάδα αγνώστων, γιατί να το δημοσιεύσετε στο Facebook;

Ευχαρίστως να κάνω το Εμβόλιο ... ΑΝ και μόνο ΑΝ σε περίπτωση ... ( Η Συνέχεια στην Ανάρτηση )

... Θανάτου μου ή Βαριάς Νοσηλείας από Παρενέργεια ... η Φασιστική Κυβέρνησιν των Αθηνών παρέχει όπως Οφείλει, όλα τα έξοδα Νοσηλείας ή Κηδείας στην οικογένειά μου. Καθώς και την Ανάλογη Ηθική  και Χρηματική Αποζημίωση, για ΟΛΟ τον Ψυχολογικό Γολγοθά  που θα Υποβληθεί !!! 






Ένας φίλος μου  (Ναι, έτσι τον νιώθω, παρόλο που είναι Στρατιωτικός ... και ξέρετε ότι δεν τα πάω καλά με τα σώματα, αλλά αυτόν τον Εκτιμώ πολύ γιατί ως Άνρθωπος είναι τι να πω ... Διαμαντάκι  ) ... έγραψε το παρακάτω  

" Πάντως από την στιγμή που όλοι οι ενήλικες έχουν πλέον πρόσβαση στο εμβόλιο, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να πίνω καφέ δίπλα με οποιονδήποτε ανεμβολίαστο υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι θέτει εαυτόν εκτός εθνικού συστήματος υγείας σε περίπτωση που προσβληθεί από covid." 


Επειδή όμως είμαι Μπλοκαρισμένος και δεν μπορώ να σχολιάσω ... του έστειλα το εξής μνμ ...

"Επειδή δεν μπορώ να σχολιάσω στην Ανάρτησή σου ... κάνε μια Μαγκιά ... 


θα σου γράψω εδώ το σχόλιό μου ... και αντέγραψέ το εκ μέρους μου στο .... πόστ σου ... 


" Ευχαρίστως να μπω εκτός Συστήματος Υγείας αν κολλήσω κόβιντ ... όπως και θα λάβω Δωρεάν και την καλύτερη δυνατή προσφορά υγείας και Αποζιμιώσεως ... ΑΝ πάθω κάποια Παρενέργεια από το Εμβόλιο ... Π.χ. αν πληρώσουν στην Οικογένειά μου τα έξοδα Κηδείας και της Απαραιτήτου Ηθικής Αποζημίωσης ... αν π..χ. πάθω θρόμβση και περάσει καλοκαιριάτικα μαζί μου στις Εντατικές και στα Νεκροταφεία ... Μόνο και Μόνο το φέρετρο κοστίζει 1000 ευρώ ... Αν αυτά η Κυβέρνηση τα δώσει ... ευχαρίστως κι εγώ να Υπογράψω ότι δεν θέλω καμία παροχή από το Βρωμοσύστημα Υγείας τους "


Θα το Βάλεις ???

Πάντως μέχρι στιγμής .. δεν είδα να το βάζει ... 

Όχι τίποτε άλλο ... αλλά ο Εμφύλιος που μας έχουν καταδικάσει να ζήσουμε έχει αρχίσει για τα καλά ... 

Τουλάχιστον να τον παίξουμε σωστά και Ελληνικά ... αυτή την φορά... 



Παρασκευή, Ιουλίου 16, 2021

Έχουν κάνει τον κόσμο πειραματόζωα με το εμβόλιο... !!!

Μεγάλη κινητοποίηση υπήρξε από την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ σήμερα το μεσημέρι για ηλικιωμένο που απείλησε ότι θα θέσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 80χρονος άνδρας πήγε με τη σύζυγό του που πάσχει από άνοια σε ιδιωτική κλινική του Βόλου, την άφησε εκεί, δήλωσε στους νοσηλευτές ότι θα επιστρέψει στο σπίτι του και θα αυτοκτονήσει «γιατί δεν αντέχει άλλο» και αποχώρησε.

Αμεσα από τους υπευθύνους της Κλινικής ενημερώθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του ηλικιωμένου, στην οδό Κανάρη στον Βόλο και τον βρήκαν στο χώρο της πυλωτής.

Ο 80χρονος φώναζε ότι θέλει να αυτοκτονήσει, και στη διάρκεια των προσπαθειών των αστυνομικών και των διασωστών του ΕΚΑΒ να τον μεταπείσουν και να τον ηρεμήσουν, ο ηλικιωμένος τους έλεγε ότι δεν αντέχει άλλο τα προβλήματα,


και δείτε και το καλύτερο στην Συνέχεια ...

ότι έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου και δεν νοιώθει καλά, ότι έχουν κάνει τον κόσμο πειραματόζωα με το εμβόλιο, ότι έχει έναν σκύλο και δεν μπορεί να τον συντηρήσει και άλλα πολλά.

Οι επίμονες προσπάθειες αστυνομικών και διασωστών είχαν μετά από ώρα αίσια κατάληξη και ο 80χρονος πείστηκε να μπει στο ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.



Οι Ναυαγοσώστες έσωσαν Λουόμενο ... Ενώ θα έπρεπε να παίζουν τάβλι και να γκομενίζουν ??? Γιατί εκεί που πάω για μπάνιο ... μόνο μιλάνε στο κντ και αν τους φωνάξεις δεν απαντάνε !!!

 



Οι ναυαγοσώστες έσωσαν την ζωή λουόμενου στις Αλυκές


Πέντε λεπτά λένε .. πριν Σχολάσει ... 

Δλδ οι Άνθρωποι πνίγονται από τις 10 έως τις 6 ???

Μια χαρά ... 

Νερό ... έχουν μαζί τους τα βλαμμένα που γελάνε λες και είναι Χαζοχαρούμενα ???

Και ο Άλλος στην μέση που κορδόνεται ... τι είναι και βγαίνει φωτό ? Της εταιρείας που δεν δίνει Νερό για το κοινό ???Δλδ αφήνει να παίρνει παγωμένο νερό για τον φραπέ ... και δεν αφήνει να έχουν ούτε μια σταγόνα νερό για το κοινό ???


Θα το λέω ... μέχρι να υπάρχει και Νερό σε όλους τους Ναυαγοσώστες !!! 



Ήθελα να ξέρω .. τους Ναυαγοσώστες γιατί τους Πληρώνουμε ? Για να μιλάνε όλη την ώρα στο Κινητό .. να κάνουν Καμάκι και να βγάζουν Σέλφις ???

https://dsvsval.blogspot.com/2021/06/blog-post_28.html 


Γ@μημένε Ιέ ... Μας κατάντησες ... Χειρονάκτες !!! Ίσως η μόνη περίοδος στην Ζωή μου που ζηλεύεω τους Παντρεμένους !!!


 

Πέμπτη, Ιουλίου 15, 2021

Όποιος κοινοποίησε Ποστ μου από Σουηδία ... ας μου στείλει παρακαλώ ένα μνμ ... 615 Κλικ ? Τον Ευχαριστώ πάρα πολύ και ας μην τον Ξέρω.

 


Συνέρθετε ε ... Έχετε Ξεφύγει ... ΤΟΥΒΛΑ ... ε ΤΟΥΒΛΑ !!!

 






Μπράβο στο Καρβελάκι που "Ανάγκασε" ακόμα και τον Σάλιαγκα να παιχτεί στην Εκπομπή του. Κανέλο ... το Αντίθετο Αποτέλεσμα Κατάφερες με τον Κολλημένο τρόπο σου !

 



Δημήτρη ΔΕΝ είδα αυτά που μου στειλες γιατί δεν είχα καθόλου Χρόνο ... Το είδα ... Για να βγάλεις 100 φωτό τον Κώλο σου ... την επίπεδη κοιλιά σου ... το Μουνάκι σου να διαγράφετε στο βρεγμένο μαγιό ... και τις ρόγες να είναι σκληρές ώστε να φαίνονται τούμπανο ... ΕΙΧΕΣ ΤΣΟΥΛΑΚΙ Ε ???
















FlashBack to 80's - 90's ...


 





Μια μέρα μετά ... μου είπαν ότι έχω Κορωνοιό ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ !!! Δεν με εξέτασαν γιατί Έβηχα ... !!!

 



Τετάρτη, Ιουλίου 14, 2021

Νέκρωσε το δεξί μου πόδι. Που είναι οι επιδημιολόγοι και οι διάφοροι ειδικοί? Που είναι τώρα ο πολύξεροι που υποφέρω?

 

Ο χρήστης George Christodoulides βρίσκεται στην τοποθεσία Dasoupoli.

11 Ιουλίου στις 11:24 π.μ.  · Λευκωσία, Κύπρος  · 

Δεν είμαι ούτε αρνητής ούτε τζαμπατζής κατά τον Μητσοτάκη. Πολέμησα για να κλείσω ραντεβού για το εμβόλιο. Τα κατάφερα και με την ευχή του γιατρού μου έκανα και τα δύο. Μετά την δεύτερη μέρα οι παρενέργειες εμφανίστηκαν. 


Νέκρωσε το δεξί μου πόδι. Η φωτογραφία του ποδιού μου που βλέπετε είναι (τώρα) 16 μέρες μετά. Μιλούσαν για τυχόν παρενέργειες αλλά κανένας δεν ήξερε την τύφλα του. Γιατί δεν υπάρχει διαφάνεια? Που είναι οι επιδημιολόγοι και οι διάφοροι ειδικοί? Που παρουσιάζονται από τηλεοράσεως?

Όταν έκανα το πρώτο posting στο FACEBOOK με είπαν ως και IDIOT ένας πανεπιστημιακός πρώην μαθητής μου γιατί έδωσα μια συμβουλή στους νέους να μην κάνουν το εμβόλιο. Που είναι τώρα ο πολύξερος που υποφέρω?

Το έγραψα σήμερα για να ενημερώσω το τι εγώ έπαθα.

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ με υγεία πάνω απ'όλα. 

Κάντε αυτό που νομίζετε ότι είναι το σωστό για ΣΑΣ.

Κι εγώ γιατί ρε Παπάρες της ΠαπαραNet πληρώνω για να έχω 100 Mbps ταχύτητα ??? Αύριο σας Γ@μάω και σας Κατουράω !!!

 


Τρίτη, Ιουλίου 13, 2021

Όποια κάνη στην αλήθεια και να στρέφεται, πάντα φτάνει έστω κι αργά εκεί που πρέπει, να Γαμήσει τα μυαλά τα καθώς πρέπει.


     

 

Blah-blasphemy (code 11)

Active Member


Πρώτα απ' όλα η σιωπή δεν προβλέπεται.

Όποια κάνη στην αλήθεια και να στρέφεται

πάντα φτάνει έστω κι αργά εκεί που πρέπει

να γαμήσει τα μυαλά τα καθώς πρέπει.

Σε 'σας μιλάω με τις πολλές αμφιβολίες

κι ένα βουνό σέρνω μαζί μου αυθαιρεσίες·


χωρίς ικεσίες απευθύνομαι σ' όσους τολμούν

να σηκώσουν το χέρι και να πουν (πως)

ορκίζομαι τη ζωή να μην προδώσω·

ορκίζομαι ό, τι μπορώ θα γλιτώσω· ορκίζομαι ποτέ να μην το βουλώσω

κι άνθρωπος κι εγώ κάποτε ελεύθερος να νιώσω.

Κι εμπρός βλάσφημος να μείνω κι εχθρός,

η αξιοπρέπεια είναι ο μόνος μου οδηγός,

μα όχι προς το φως – το καπηλεύονται οι άδειοι –

ούτε προς το σκοτάδι το ξεραμένο πηγάδι,


Μα προς εκείνο το κρυφό το μονοπάτι πέρα

κι αν είμαι άξιος να το περάσω σαν σφαίρα

που θα κεράσει το τίποτα λαβωματιά θανάσιμη

– Code 11, blah blasphemy.


Ματώθηκες απ' όλα τ' ανιστόρητα

και στάθηκες κοντά σ' όλα τα απαρηγόρητα,

πύρινη γλώσσα γίνε τώρα και λαβωματιά θανάσιμη

– Code 11, blah blasphemy


Στα συγκαλά σου, έλα, έχεις γερή κράση.

Τους τα 'χωνες στη φέξη, τώρα χώσ' τα και στη χάση·

σε καρτερούν οι αποκλεισμένοι οι προδομένοι κι οι άσημοι

– Code 11, blah blasphemy.


Πριν ορκίστηκα, με το χώμα ταυτίστηκα

ήπια τον ουρανό και δε γκρεμίστηκα.

Κι απλά είμαι ένας αλήτης μόνο από το Πέραμα,

σκέψου τι θα κάνεις εσύ αν βρεις το πέρασμα.Ξεκόλλα· τα όμορφα σου ανήκουνε όλα

και μίλα κι απόψε κάπου ξεγεννάει η ξεφτίλα.

Διαλέγουνε κομμάτια σου και κάνουνε μοντάζ,

βούτα ένα σπρέι και κάνε στη ψυχή τους σαμποτάζ.

Γίνε με στίχους η φωνή του αποκλεισμένου, με ήχους

η οργή του κουρασμένου στους τοίχους,

η ντροπή του ξεπεσμένου, ελπίδα στα μάτια κάθε φοβισμένου.

Προκειμένου να σ' ακούσουν, βλαστήμα –

έτσι κι αλλιώς για όλους μας έπεσε σύρμα

να μαντρωθούμε, με κάθε τρόπο να διασυρθούμε

και με κάθε μέσο να διαλυθούμε.

Εγώ αρνούμαι, εμείς κερδίσαμε ό, τι ζούμε.

Kι ας μας κλέβουν τα μισά, δεν υπακούμε.

Ό, τι είναι θα το πούμε· τρέμετε ξεπουλημένοι κι άτιμοι –

θα επιβιώσουν κι οι βλάσφημοι.

Από τις Νότες θα το βρεις ... Πανίβλακα !!!


Κούλη ... πάμε στοίχημα ότι οι Τραγουδιστές και γενικά Καλιτέχνες ... θα την βρεις ... 

Πετράκος ... Active Member ... Μιθριδατης ... Δάντης ... Σαμίου ... Δρούλιας ... και πολλοί πολλοί άλλοι ... 

Αυτοί θα σε κατεβάσουν Πανίβλακα !!! 

Όσο και να θέλουν τα Κανάλια να το παρουσιάζουν Ψεύτικα ... τόσο θα την Τρώνε στην Μάπα !!! 

Κωνσταντίνος Δρου.... Έκανα και τις 2 Δόσεις εμβολίων ... και Αρρώστησα ... με 38 Πυρετό και Πόνους στα κόκκαλα !!!


 



Δευτέρα, Ιουλίου 12, 2021

Αν κάνετε το Εμβόλιο ... θα γίνετε τύφλα να χει ο Ρόνι Κόλεμαν ... Γατάκια !!!

 


Ε ναι το Παραδέχομαι ... Τόσο καιρό που έχω να ... θα μάθω και Ρώσικα !!!

 


Δεν έκανα το Εμβόλιο γιατί έτσι μου είπε ο Πνευματικός μου ... Δι ευχών των Αγίων .... και ... και ... και ... !!!


 Μόλις άκουσα ότι μία στην ΝΔ ... είπε ως δικαιολογία για τον Εμβόλιο που δεν έκανε ότι έτσι της είπε ο Πνευματικός της ...

Θα είναι από αυτούς που λένε ότι σου βάζουν τον Σατανά μέσα σου και 666 ... και Τσιπάκια ... και θα πας στο Πυρ το Εξώτερον και τέτοια ... 





Ναι αλλά για σκεφτείτε το ως Δικαολογία σε κάθε Όργανο της Τάξης ή Κυβερνητικό που όλα αυτά τα Γκαβάκια ακούνε Ράσο και χέζονται ... Θα πεις δεν με αφήνει ο Πνευματικός μου ... θα σκύβουν θα κάνουν τον Σταυρό τους ... και δεν θα σε κοιτάνε τουλάχιστον Πεςρίεργα ...

Εγώ λοιπόν που όχι δεν είχα ποτέ Πνευματικό Ρασοφόρο στην Ζωή μου .. γιατί Πνευματικούς είχα Πολλούς ... Αγνώστους και μη ... θα λέω " Δεν με Αφήνει ο Πατέρας Πανγαμάτωρ " και έτσι θα με σέβονται ως βαθιά Πιστό ...

Σκεφτείτε το ... 

Είναι και Γαμώ τις Δικαιολογίες !!! 



Fuck off τώρα ... ΠαλιοΜαλάκα Conor McGregor !!!

 Fuck off τώρα ... ΠαλιοΜαλάκα ΜακΓκρέκορ  !!! 

Αν δει κάποιος την φωτό τι συμπέρασμα βγάζει ??? Πως κάποια Μαλακισμένη Χαζογκόμενα Χέιτερ ... δεν σέβεται καν το σπασμένο πόδι του αθλητή ... και παρόλο που είναι Πεσμένος στο Καναβάτσο αυτή του κάνει το Δαχτυλάκι ... !!!

Αν όμως ξέρεις ποιο Τσογλάνι είναι κάτω και τι έχει κάνει μέχρι την ώρα που σπάει το γαμημένο πόδι του και πέφτει κάτω ... τότε θα πεις ... "Καλά του Κάνει του Μπάσταρδου"

Ο Αθλητής που είναι κάτω είναι το πιο μεγάλο τσογλάνι του Αθλήματος ... ο Ιρλανδός Κόνορ Μακγρέγκορ ... και συνέχεια λέει ότι είναι ο Καλύτερος ... χτυπάει με Αγκώνες και Γόνατα τους Αντιπάλους του ... και έχει ρίξει πολλούς κάτω .. .έτοιμοι να πεθάνουν ... 

Δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο πέρα από την Νίκη του και να είναι Πρωταθλητής ... Μπροστά σ αυτό μπορεί να σκοτώσει ακόμα κάποιον ... δίνοντας π.χ. γονατιά στο Στέρνο ...

Η Γυναίκα λοιπόν αυτή είναι η Σύζηγος του Αντιπάλου του ΜακΓκρέγκορ ... Ποιριέρ, η Τζολί Ποιριερ ... που όταν σπάει το πόδι και πέφτει κάτω ... τότε αγανακτησμένη από τις βρόμικα χτυπήματα του του λέει ... Αι Φακ Γιορσέλφ Μαλάκα Ιρλανδέ !!! Είναι και από το νησί που Λατρεύω ... Μάι Άιλαντ ... 

Το βίντεο θα σας πείσει !!! 


Κάτι αλήτες ψευτόμαγκες γιατροί εκβίασαν ασθενείς οτιι δεν θα τους ξαναδεχτούν αν δεν κάνουν το eμβόλιο !!!


Θάνος Κόκκαλης - Δημοσιογράφος πριν από 8 ώρες

Κάτι αλήτες ψευτόμαγκες γιατροί που εκβίασαν ασθενείς τους ότι δεν θα τους ξαναδεχτούν αν δεν κάνουν το eμβόλιο, τώρα πληροφορούμαι ότι δεν τους δέχονται για παρενέργειες που παρουσιάζουν ορισμένοι από αυτούς


Μόλις ακούνε ότι πρόκειται για παρενέργειες μετά από eμβολιασμό κάνουν τους Κινέζους και εξαφανίζονται! 


Αν ζούσε ο Ιπποκράτης θα τους έφτυνε από το πρωί ως το βράδυ!


Τι ? Όχι ? 

Δεν ξέρετε κανέναν Γιατρό που αν σου λείπε Ένα Ευρώ ... δεν σου κάνει Συνεδρία ???

Εμένα ένας μου είπε ότι αν θέλω 10  λεπτά παραπάνω να τον πληρώσω για 2  ώρες και όχι για 1  ώρα και 10 λεπτά.

Δλδ 40  ευρώ το 45 λεπτο ... Δεν δέχτηκε 1 ώρα με 50 ευρώ ... Αλλά 80 !!! 

Και ο Πατέρας της .. γιατρός κι αυτός ... δεν σου παιρνε σεντ ... αν ήσουν φτωχός και είχες Ανάγκη ... Αλλά ο Άνθρωπος ήταν Γιατρός του ΕΣΥ του 80 ... που πραγματικά .. υπήρχαν γιατροί σαν τους Κουβανούς !!! 

Κυριακή, Ιουλίου 11, 2021

Συμφωνώ ότι θα πρεπε να Συγκρατηθεί ... Αλλά αυτά Συμβαίνουν ... Πάντως θα θελα να είμαι το 14χρονο ... !!!

Διεστραμμένη καθηγήτρια βίαζε 14χρονο μαθητή της υποστηρίζοντας πως η φυλακή "άξιζε τον κόπο"

Η Monica Elizabeth Young - Sputnik Ελλάδα, 1920, 09.07.2021


Διεστραμένη θα ήταν η Καθηγήτρια όταν θα το είχε κάνει αυτό σε 10 παιδιά και όχι μόνο σε ένα ... Ναι 14 χρόνων αλλά έχω δει 14χρονα να είναι πιο Ανεπτυγμένα και από 25χρονα ...Δεν βλέπετε το Καρβελάκι που είναι 13 ... ότι Κολυμπάει και Γαμάει ??? Το λέει .. Γαμάει ... Άρα τα Παλιά 18 που ήταν για εμάς που οι περισσότερες χάνανε την παρθενιά τους αφού έφυγαν για σπουδές ... τώρα έγινε 14 ... !!!

Και από ότι φαίνεται το Ερωτεύτηκε ... Ναι ... λάθος η ηλικία ... Ναι ... αλλά το ερωτεύθηκε ... Και ξέρουμε ότι όταν Ερωτεύεσαι ... χάνεις τα λογικά σου ... 

Αφήστε κάτω τις Πουτάνες Καθηγήτριες ... Με αυτές Μαλακίζονται τα παιδιά σας και ξεχαρμανιάζουν ...

Τι θέλουμε ? Πάγκαλους να μετράνε τις φούστες και να τις μπουζουριάζουν αν δεν είναι λιγότερα 30 εκατοστά από το Έδαφος ... 

Αφήστε τον Έρωτα και το Σεξ Ελεύθερο ρε ... Γι αυτό πάει κατά Διαόλου ο Κόσμος ... Γιατί είναι Αντιερωτικός ... Κακογαμημένος και Άκαυλος !!!

Και η Ψυχολογία του 14χρονου είναι κακή επειδή του την πέσαν συμμαθητές και γονείς γιατί Ζήλευαν ... και όχι επειδή δεν του άρεσε ... Αν δεν του άρεσε .. δεν θα του σηκωνόταν για να πηδήξει την Καθηγήτρια !!! 







Κύριο Άρθρο Sputnik 

Η 24χρονη τού έστελνε φωτογραφίες με το στήθος και τον κόλπο της,προκειμένου να τον τυλίξει στον σεξουαλικό ιστό της, ενώ απαθανατίστηκε σε βίντεο να τον χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα.

Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσε η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός 14χρονου μαθητή από την καθηγήτριά του που είδε το φως της δημοσιότητας στην Αυστραλία.
Η 24χρονη Monica Elizabeth Young αναμένεται να περάσει τα υπόλοιπα δύο χρόνια στη φυλακή, ωστόσο όπως ισχυρίστηκε, επιτείνοντας την αίσθηση της φρίκης, «άξιζε τον κόπο».
Χωρίς το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας, η καθηγήτρια με τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις, παραδέχθηκε την ενοχή της για τρεις κατηγορίες που αφορούν τη σεξουαλική επαφή με ανήλικο.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στο δικαστήριο ο μαθητής, η κακοποίηση που υπέστη «έβλαψε σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής του», καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο όταν οι συμμαθητές του έμαθαν τι είχε συμβεί.
Παράλληλα, επιδεινώθηκαν οι σχέσεις του με τους γονείς του, τους οποίους δεν μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια.
«Υποστηρίζει ότι κατέστρεψε τα όνειρά του και τη σχέση του με την οικογένεια και τους φίλους του, την εμπιστοσύνη του στους άλλους και όλη του τη ζωή», δήλωσε η δικαστής Kate Traill, συμπληρώνοντας πως «πλέον παλεύει να χαμογελάσει για κάτι».
Η Sophie Moss - Sputnik Ελλάδα, 1920, 09.07.2021

Η δικαστής περιέγραψε επίσης τις ειδεχθείς πράξεις της Young ως «απαίσια παραβίαση της εμπιστοσύνης του μαθητή», υποστηρίζοντας πως «έπρεπε να γνώριζε ότι ήταν ανήλικος όταν ξεκίνησε σεξουαλική σχέση μαζί του αμέσως μόλις έπιασε δουλειά στο σχολείο».
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η διεστραμμένη καθηγήτρια «βομβάρδιζε» τον έφηβο με μηνύματα στο Snapchat, στα οποία έγραφε ότι «τον περίμενε», ενώ τον παρακαλούσε να της στείλει ακατάλληλες φωτογραφίες.
Παράλληλα, η ίδια του έστειλε φωτογραφίες του στήθους και του κόλπου της, προκειμένου να τον τυλίξει στον σεξουαλικό ιστό της κατά τη διάρκεια ενός μεσημεριανού διαλείμματος στο σχολείο.
Σε μια άλλη ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, γράφοντάς του «σε περιμένω».
Η Young κακοποίησε σεξουαλικά το αγόρι τουλάχιστον πέντε φορές μέσα στο σχολείο, αλλά και στο αυτοκίνητό της.
Μια φορά μάλιστα, πριν συναντήσει τον 14χρονο για να κάνουν σεξ, του έστειλε μήνυμα στο οποίο έγραφε: «Είναι επικίνδυνο αν μας πιάσουμε, αλλά αν το κάνεις θα αξίζει τον κόπο».
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο προβλήθηκε και ένα βίντεο στο οποίο απαθανατίζεται η Young να έχει τα χέρια της στα γεννητικά όργανα του μαθητή, αλλά και μέσα στο καλσόν της.
Η μητέρα του 14χρονου ήταν πάντως αυτή που ανακάλυψε την ανάρμοστη «σχέση» του γιου της με την καθηγήτριά, ενημερώνοντας στη συνέχεια τον διευθυντή του σχολείου, με αποτέλεσμα τη διεξαγωγή έρευνας.
«Όχι μόνο ενθάρρυνε το θύμα να την αγγίζει σεξουαλικά, αλλά τον προέτρεπε», ανέφερε επίσης η δικαστής Traill, προσθέτοντας: «Το έκανε ενώ ήταν δασκάλα του και πρέπει να γνωρίζει για τη σεξουαλική του ανωριμότητα. Η εμπιστοσύνη που έχουν οι γονείς στους δασκάλους για την προστασία των παιδιών τους παραβιάστηκε κατάφωρα σε πολλές περιπτώσεις».

Αυτή είναι Σέξυ Φωτό ρε Γατάκια ... Αυτή ...!!!

 


Οκ ... το στήθος που είναι φτιαγμένο ... είναι τουρλωτό ... αλλά κατά τα άλλα δεν είναι Προκλητική η στάση της ... αλλά η φωτό είναι Άκρως Σέξυ ... αφού προαγματικά δεν φοράει από κάτω τίποτα ( Το τσέκαρα ) ... Άλλωστε η Κοπέλα είναι Fitness Model ... και βγάζει τέτοιες φωτό ... 

Για να βλέπουν τα χαζοσελφάκια ... και να μαθαίνουν ... 

Ειδικές μονάδες Μπατσικών με Κουκούλες και Αυτόματα ΟΠΛΑ... μπαίνουν σε μαγαζί και ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Ιδιοκτήτη αλλά ΚΑΙ Πελάτες !!!

 



Εγώ το είδα και έπαθα ΣΟΚ ... 

Καταρχάς γιατί δεν ήξερα ότι ισχύει κάποιο Απαγορευτικό .. μάλλον γιατί είχε Μουσική και μπορεί κανα 2 να ρίξανε καμιά Στροφή ... Αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν είδα τίποτα τέτοιο ...

Δείτε ... Αν ξεκινήσαμε έτσι ... σε λίγο θα έχουμε πολλά Ανέκδοτα και θα το Δούμε.

Δεν θα καθίσουμε με τα χέρια Σταυρωμένα ... Στο Ηράκλειο έγινε ... Έχουν κι εκεί ΟΠΛΑ και όχι μόνο οι Μπάτσοι !!!