********* ********************** DSV Blog: 11/12/23

Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2023

ΔΕΠΥ, ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | Μικρή Ολλανδέζα - Δεν παίζει άγχος

 


Δείτε το από την αρχή για να καταλάβετε πως ο Αυτισμός και η ΔΕΠΥ ξεχώρισαν την Μικρή Ολανδέζα και έκανε ότι έκανε ... και εκτός από Αναγνωρίσιμη ΠΑΝΤΟΥ σε YOUTUBE χρήστες ... είναι στα 25 της μια πολύ Επιτυχημένη Επιχειρηματίας που έκανε το Χόμπυ της Επάγγελμα για ένα πολύ Ευχάριστο Εισόδημα !

Μετά το μισό μπαίνει στον Αυτισμό και την ΔΕΠΥ κανονικά .. ψυχιατρικά ... επιστημονικά ... και είναι μια πολύ Ενδιαφέρουσα Συνέντευξη που Διώχνει τα Ταμπού και τα Στερεότυπα.

Πολύ χαίρομαι που βαδίζουμε σε μία περίοδο που οι """"Ψυχιατρικες"""" Παθήσεις δείχνουν ότι τα άτομα που τις """"Έχουν"""" είναι πραγματικά με Ειδικές Ικανότητες !

Οπότε Μη Μασάτε ... Απλά οι άλλοι οι """"""""ΝΟΡΜΑΛ"""""""" δεν σας καταλαβαίνουν... 

Τόσο φτάνει το Μυαλό ... Τόσο Καταλαβαίνουν !!! 

ΚΑΙ εδώ φαίνεται αυτό που ως DSV και Bipolar ... Ανακάλυψα και είπα ότι σε Μερικά χρόνια θα βρούνε ότι Άνθρωποι με Ειδικές Ικανότητες έχουν Ευαίσθητο Στομάχι ... και Ζαλίζονται πολύ εύκολα όπως η Μ.Ο. ακόμα και στο Call of Duty ... όπως ΚΑΙ εγώ χρόνια τώρα.

Ακόμα και τώρα που είναι πρωί και γράφω και Μπραουζάρω και και και .. ζαλίζομαι. Γι αυτό έχω πάντα έναν Ανεμιστήρα κοντά μου ... Χειμώνα Καλοκαίρι ... που με φυσάει και έτσι συνέρχομαι !

Ναι ... Έχουμε Θεματάρες εμείς οι Παλαβοί ! 


Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2023

Πάρτε τηλέφωνο .. Ενημερωθείτε ... ΔΕΝ θα το μάθει ΚΑΝΕΝΑΣ ... Εγώ ήμουν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή στις Φωτό. Ήμουν με το Πιστόλι στον Κρόταφο ... και Σώθηκα.

Επειδή πολλοί το θέλουν λίγοι το λένε και ακόμα πιο λίγοι το αναζητούν ... και έρχονται Χριστούγεννα ( Μην Ακούτε Κανέναν ... Οι πιο πολλοί το Παίζουν Χαρούμενοι και είναι έτοιμοι να Κρασάρουν από την Επιτηδευμένη Χαρά. Αράξτε ... Ξεκουραστείτε και γράψτε τους στ @@ σας !!! )  που είναι η ΠΙΟ Καταθλιπτική περίοδο όλου του χρόνου με τις Περισσότερες Αυτοκτονίες ... βάζω μία διαφήμιση που είχα στο Blog Μου ! 




http://psychiatrylarisa.gr/dt_procedure/atomiki-psyxodynamiki-psychotherapeia/?gclid=EAIaIQobChMI_pLKl_nKggMVWlTCCh3PtwbyEAEYASAAEgKt4_D_BwE 

Και μην Διστάζετε ... Εγώ έχω κάνει τα Πάντα ... ακόμα και όταν ήμουν Καλά ... γι αυτό παρόλο που έχω μία Πάθηση Συναισθηματικής Διαταραχής δια Βίου ... δόξα το θεώ ... είμαι Καλά ... και Πολύ Καλά θα έλεγα ... 

ΑΛΛΑ είπαμε ... Τα δοκίμασα όλα όταν χρειάστηκε ... 

ΚΑΙ Φάρμακα ... και πολλά ... όταν ερευνούσα και δοκίμαζα και δεν ήξερα τι με πιάνει ... 

Τώρα ... ΜΟΝΟ ένα χάπι την Μέρα ... Μόνο !

Όπως οι πάνω των 40 παίρνουν Μία Ασπριρίνη την Μέρα για να αποφύγουν το Εγκεφαλικό ... 

ΜΟΝΟ ΕΝΑ Λέμεε !!!

Και είπαμε ... Κανένας δεν θα το μάθει ... και κανένας δεν μπορεί να σας καταλάβει όσο κάποιος Ειδικός. Και στο Κανένας ... εξαιρείται ο Καλός φίλος που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τις Σωστές Κινήσεις.

Διανύουμε μια εποχή ακραίας Κατάθλιψης και Άγχους ... Όσοι μείνουν έξω από το Τραίνο της Αντιμετώπισης ... θα μείνουν στάσιμοι στο Άγχος και στην Κατάθλιψη ... και ίσως για μια Ζωή Ολόκληρη.

Για το υπόλοιπο της Ζωής τους.

Κι εγώ είμαι εδώ ... για όποιον θέλει βοήθεια εμπειρίας 53 χρόνων !

Υπάρχουν στο Blog παντού τα πάντα για να με βρείτε.

Μην Διστάσετε ... Βοηθάω πάντα ... τους Ανθρώπους ! 

Αυτό δεν θέλουμε όλοι ? Μια Απλή ... Όμορφη ... Χαλαρή Ζωή χωρίς άγχος και έννοιες ???

 




Από τότε που Πέθανε ο Πατέρας της και έμεινε Μόνη η ΤΒ ... Ωρίμασε ... μου είπε μια Φουλ Ανώριμη "Φίλη" της ( Φίδι της ... όπως έχω ξαναπεί ... σε μιά άλλη και πάλι Ανάρτηση )  που είναι και μαμά ... μέσα στις χιλιάδες άλλες Ανώριμες Μάνες-Πουτάνες ( Ναι .. γι αυτό κάνει και φουλ ομοιοκταληξία ... για να ταιριάζει όπως έχω γράψει σε μια άλλη Ανάρτηση ) 

Προσπαθώ ... με χιλιάδες και μυριάδες επαναλήψεις να μπορώ να κρατηθώ να αντέξω σε αυτόν τον κόσμο της Υποκρισίας ... της Φαυλότητας ... και της Ανεγκεφαλιάς ... Έγινε ένα τέτοιο μεγάλο Κοσμοιστορικό γεγονός που 100 χρόνια άνθρωποι έχουν πει ότι δεν έχουν ξαναματαζήσει ... και χάσαμε ζωές ... τρομάξαμε ... φοβηθήκαμε ... μαλώσαμε ... τσακωθήκαμε ... και συνεχίζουμε στο ίδιο και χειρότερο Μοτίβο ... 

Πήγα χθες στην Εφορία και στον Δήμο να κάνω τα χαρτιά μου για τις Αποζημιώσεις και συνάντησα Άραγμα σε Καρέκλες ... Ααα νταξ μωρέ ναι ... και τα ίδια και χειρότερα τεκτενόμενα με αυτά του πρόσφατου Παρελθόντος ... Δεν έχουν περάσει ούτε καν 2 μήνες ... και ήδη αντί να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι ... έχουμε γίνει Τρεισχειρότεροι και πιο Απάνθρωποι ... γιατί Άνθρωποι Ποτέ δεν ήμασταν. Αποζημίωση δεν πρόκειται να πάρω το βλέπω ... Πήραν οι Ημέτεροι και οι άνθρωποι που έχουν πάθει πραγματική ζημιά ... δεν θα πάρουν τίποτα... Μόνο Κοροιδία ... Τάξιμο ... και Ψέμματα.





Αααχχ να μ τα πει εμένα ο Αυγουλωμάτης να δει ... Να πάρω το Πολυβόλο ... να κατεβώ κάτω και να μην μείνει Ρουθούνι όπως λέει αυτή η Πολύπαθη Συμπαθητική Γιαγιά ... που Αναγκάζεται και πάει στο Βουνό να κόψει ξύλα ... γιατί η 400 ευρώ σύνταξή της δεν φτάνει ούτε για να φάει.

Αρε Μάνα έφυγες και ησύχασες ... και έλεγες πάντα σε άλλους ... 
'Θα πεθάνω και που θα τ Αφήσω αυτό". Πάντα με έβλεπες σαν μικρό παιδί ... όπως πάντα βλέπουν οι γονείς το παιδί τους ... Αλλά εδώ είναι άσε ... Ρε Κοιμάτε το Παιδί μου λέει ο άλλος 7 η ώρα το απογευματοβραδάκι ... 7 η ώρα το απόγευμα λέμε ... όχι το πρωί... και το παιδί ... είναι μια 2μετρη κακομαθημένη Φοιτήτρια που κοιμάται όποτε να ναι ( ναι κι εγώ το κάνω αλλά δεν έχω απαίτηση να σταματήσει το σύμπαν να κάνει κιχ ) ... 

Έφυγες Μάνα .. Ησύχασες ... δεν είδες τι βρωμιά ξέπλυνε η βροχή. ΝΑΙ βρωμιά ... γιατί αν ήμασταν σωστοί ... δεν θα γινόταν τόσες ζημιές ... Θα γινόταν γιατί ήταν Θεομηνία ... αλλά όχι τόσες και όχι τόσο Καταστροφικές.

Κακοτεχνίες ... Χτίσματα μέσα σε κοίτες χειμάρρων και ποταμών ... Και πως να μην πλημμυρίσει μετά ο Κραυσίδωνας και μας πνίξει.

Τι να κάνω ? Θα με σώσει η Αλάσκα που θέλω να πάω ? Θα κάνω τόσο μεγάλο ταξίδι αλλά θα εξιλεωθώ ή και εκεί θα βρω την Ανάλογη Κακοψυχιά και λαμογιά και απανθρωπιά? Παντού δεν είναι τα Ίδια αλλά Ανάλογα ? Ναι ... αλλά Ελπίζω απλά να με ανταμείψει η Φύση και οι Ενασχολήσεις. Ο άλλος, προγραμματιστής σαν και μένα και κάθε μέρα ( αφού έχει κάνει την ανάλογη Καβάτζα από την Πληροφορική που του επιτρέπει την Επιβίωση και την Καλής Ποιότητας ζωής ... ) βγάζει Χρυσό ... Αργά ... και σταθερά λέει ... βγάζει 50 δολάρια την μέρα με 70. Δεν είναι πολλά λέει ... αλλά το κάνει μέσα στην Φύση με τον ήλιο από πάνω που δεν καίει ... μέσα στα δροσερά και κατακάθαρα ποτάμια ... και περνάει μια ζωή χαλαρή όμορφη και ήσυχη. 

Αυτό δεν θέλουμε όλοι ? Μια Απλή ... Όμορφη ... Χαλαρή Ζωή χωρίς άγχος και έννοιες ??? Και ΑΝ θέλουμε βάζουμε όση Περιπέτεια και Σασπένς θέλουμε. Παίρνουμε την Μηχανή και κάνουμε χιλιάδες χιλιόμετρα ταξίδι με 3 κάμερες και καταγράφουμε ... Και μετά τα γράφουμε στο Μπλογκ ... Αλλά όσοι δεν ξέρουν ... για να γράψεις ... πρέπει πρώτα να κατά-γράψεις ... αλλιώς δεν βγαίνει λέξη στο χαρτί. Και έχω φτιάξει πλέον Έτσι την ζωή μου ... που συνεχώς από εδώ και πέρα θα Κατα-Γράφω και θα Γράφω ... και από αυτό θα Ζω ... όπως και ζω τα τελευταία χρόνια. Και ας μην τα εκτυπώσω σε βιβλία ... Θα τα εκτυπώσει ο Επόμενος που θα τα λάβει. Γι αυτό και έχω μια Ανησυχία να βρω τον Επόμενο. Μέχρι πριν χρόνια ήλπιζα μία από τις 2 Ανιψιές μου να είναι η Επόμενη ... αλλά που ... ΧωρικήΝοοτροπία ... Μια δουλίτσα για να παίρνουμε τα Ενσημάκια ... Έναν Μαλάκα Ταλιμπάν Σύζυγο για να μας κάνει την ζωή Μαρτύριο γιατί έτσι έμαθαν από τον Ταλιμπάν Πατέρα ... και ο Αργός Μόνιμος Βασανιστικός Θάνατος ... με γάμους και κηδείες ώς κοινωνικό τετριμμένο ψυχαγωγικό Δράμα.

Οκ ... και να μην βρεθεί ... θα μείνει. Γι αυτό το κάνω Ηλεκτρονικά για να μείνει στο Κλάουντ ... Εκεί ΔΕΝ χάνεται ... Πάντα θα υπάρχει ... και θα το διαβάζουν οι Επόμενοι ... και οι Επόμενοι ... 

Εμείς ... όπως λέει ο Δάσκαλος ... μελετάμε τους Πεθαμένους ... για να γράψουμε για τους Αγέννητους. Άρα μπορεί να είναι ο Επόμενος ακόμα Αγέννητος ... και καλύτερα. Και να το σκεφτεί πολύ καλά να γεννηθεί ... σε αυτόν τον Κωλόκοσμο ... 

Ναι ... 12 και κάτι ξεκίνησα να γράφω ( τα ξημερώματα γιατί σηκώθηκα από έναν 2ωρο ύπνο που με πήρε όταν ξάπλωσα ... ) και κάπου εδώ 1:22 ... λέω να τελειώσω γιατί όσο και να γράφω θα πονέσουν και ΜΟΝΟ τα δάχτυλά μου γιατί άντε να το Διαβάσει ένας - δύο. Στατιστικά πόσοι θα το αφουγκραστούν? Βασικά θα το διαβάσουν περισσότεροι, απλά απλώς ... θα το κοιτάξουν ... Ελάχιστοι θα το Δούνε.

Αλλά οκ ... Αρκετά ... Το Στίγμα μου το έδωσα ... και πολύ Αναλυτικά Μάλιστα.

Δεν ξέρω τι βίντεο θα βάλω ... ή μάλλον ξέρω .. Πριν από λίγο το έψαξα και θα το βάλω ... και θα καταλάβετε το γιατί ...






Πέμπτη, Νοεμβρίου 16, 2023

Βγήκαν γυμνές στους δρόμους επειδή δεν βρίσκουν Άντρες ... Μήπως πρέπει να Αναρωτηθείτε ... επειδή τους Ευνουχίζετε με τις Ηλίθιες Απαιτήσεις σας και το Life Style σας ???

 

Χριστούγεννα που αλλού?! Στον Βόλο...στην πόλη, που τα τελευταία χρόνια, είναι ο απόλυτος Χριστουγεννιάτικος προορισμός της Χώρας Δήμος Βόλου

 


Εγώ πουθενά δεν επιβεβαίωσα ότι είσαι Χαζή ! Εσύ το είπες για τον Εαυτό σου ! Εγώ απλά το Αποδέχτηκα ... Για να λες εσύ ρε Χαζοκαριολάκι ότι είσαι χαζή ... κάτι θα ξέρεις ! Ποιος είμαι εγώ να σε Αμφισβητήσω ???

 Βάζω λοιπόν καταγράμμα ... τα μηνύματά μας για να δούμε ΠΟΙΟΣ σε είπε Χαζή ( εσύ Μόνη σου ) ... και ποιος στο Επιβεβαίωσε και πως ? Και ποιος με είπε Ειρωνικά Πανέξυπνο και πως ? Και ποιος είναι Αγάμητος ( Ουσιαστικά ) και πως ???

ΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΣΧΗΜΗ ... ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ ... ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ! 

Armpits Up !!! 

Είδατε όλη την Θεά να το κάνει ακόμα και Αξύριστες ... και νομίζετε ότι είστε και Όμορφες ... Ανεγκέφαλα Γύναια. 

( Ναι το ξέρω .. Τρομάζω τις γυναίκες ... Όχι όμως αρκετά ώστε να μην με πρίζουν ... Πάντως τις Γυναίκες ... Δεν τις τρομάζω !!! ) 





Δε κοιμασαι ποτε εσυ?

Στείλατε

Σχεδόν όχι ... Ή μάλλον ... κοιμάμαι όποτε νυστάζω .. Χωρίς Πρόγραμμα ... 


Όταν δούλευα με Ωράριο ... κοιμόμουν 11 - 12 ... Με έπαιρνε ο ύπνος κατά τις 1 - 2 γιατί πάντα ακούω τηλεόραση ... και είχα κανονικό πρόγραμμα.

Στείλατε

Αλλά η Κανονικότητα ... πολύ με κουράζει.

Στείλατε

Και πόσο μ άρεσε που μου έγραψες χωρίς .. "Καλημέρα".

Στείλατε

Δεν είσαι του Πολότικαλ Κορέκτ ... και πολύ μ Αρέσει.

Στείλατε

Φτου Φτου ... γιατί είσαι και Δίδυμος.

Στείλατε

Κοιμήθηκα πάντως από τότε που σταματήσαμε να μιλάμε ... μέχρι και τις 6.

Στείλατε

7 παρά δλδ.

Δεν απαντάει για πολύ ώρα ... Δεν ξέρω που είναι ... Και ρωτάω αν δουλεύει για να ξέρω να σταματήσω ... Μην περιμένω σαν μαλάκας που από ευγένεια θέλω να απαντήσω ... Αλλά Ευγένεια που ? Στα Τσουλάκια του Φβ με τις 1000 σέλφι ? Αλλά καλά να πάθω αφού δεν βάζω μυαλό και μόλις βλέπω όλο Φωτό Προξενήτρας ... να την κάνω προτού Αναλωθώ ... !

Είσαι στο Σχολείο ?

Αν κάνεις παύσεις ... ενημέρωσέ με σε παρακαλώ.

Στείλατε

ν

Margarita

Οριστε?

Στείλατε

ΑΝ δεν το κατάλαβες ... άστο.

Αλλά ήταν κατανοητό πιστεύω ... 

Αν μιλάμε ... και μετά ξαφνικά σταματάς ... καλό είναι να λες ... όπως χθες που θα πήγαινες τουαλέτα ... 

Τίποτα παραπάνω ... 

Εμείς π.χ. λέμε FFK.

Στείλατε

Αλλά νιώθω κάτι σαν ευερεθιστότητα ... 

Προφανώς είναι από την Κούραση και το Χθεσινό Ξενύχτι.

Στείλατε

( Μάλλον θα έγραψα και κάτι που θα σε πείραξε έστω και λίγο ... και δεν πήρα χαμπάρι )

Margarita

Ναι ειμαι κ χαζη ( Το παραδέχτηκε .. Ποιος είμαι Εγώ που θα την Αμφισβητήσω ??? )

Στείλατε

Α Οκ .. Πάσο !

Δεν γράφω τίποτα άλλο.

Προφανώς για κάποιο λόγο τα χεις πάρει και δεν θέλω να το συνεχίσω σε τέτοιο τόνο.

Αν είσαι χαζή και το λες ... κάτι θα ξέρεις... 

Εγώ πάντως δεν σε είπα έτσι.

Στείλατε

...

9:10 π.μ.

Margarita

Συγγνωμη το προβλημα ποιο ειναι?Οτι δεν καθομαι πανω απο το τηλ ν απαντω σε ο,τι γραφεις ανα πασα στιγμη κ οφειλω να δικαιολογηθω κιολας?

Margarita

Κ πρεπει να ενημερωνω κ για τις παυσεις για να μιλάμε?Αν ειναι να παραιτηθω κ απο τη δουλεια μη τυχον κ στειλεις τιποτα κ δεν προλαβω να ειμαι αμεση γιατι κανω κ 100 ωρες να γραφω η δόλια

Margarita


Ευγε εισαι κ πανεξυπνος κ επιβεβαιωσες οτι εγω ειμαι χαζη...κ ελεγα οτι εγω δεν εχω ζωη...

( Εμ δεν έχεις ρε βούρλο .. Δεν έχεις ... γιατί που να σου μείνει ώρα από την στιγμή που βγάζεις όλη την μέρα Σέλφι μήπως και Παντρευτείς ??? ΘυληκοΓκμοχ ! 

Στείλατε

Εύγε κι εσύ !

Φτάνει αυτό

Στείλατε

Έχεις Δίκιο !

Στείλατε

Απόλυτο !

Αλλά δεν άντεξα να αρκεστώ .. Δεν είμαι και τόσο Λάρτζ ???

Δεν είσαι Χαζή ... Ηλίθια Φιλολόγα είσαι που έχασα τον Χρόνο μου .. 

Χθες μου είπες πάω τουαλέτα .. τώρα όποτε θες μιλάς ... 

¨ΟΧΙ .. Φύγε και Βούλωστο το Καπάνι σου ... αλλά να Σέβεσαι τον Συνομιλητή σου Καριόλα !

Στάλθηκε πριν από 11 λ.

Έχετε μπλοκάρει τα μηνύματα

Όταν έχεις μεγαλώσει με τέτοια Γυναικεία πρότυπα ... τι να κάνει και η άλλη η καημένη με τις Χιλιάδες Σέλφι ...




 Ότι και να πω .. Λίγο θα ναι ...

Γι αυτό δεν βρίσκουμε Γυναίκες ... Γι αυτό δεν βρίσκουνε και Άντρες ... 

Γιατί όταν έχεις μεγαλώσει με τέτοια Γυναικεία πρότυπα ... τι να κάνει και η άλλη η καημένη με τις Χιλιάδες Σέλφι ... 

Μία και μόνο φωτό τις σβήνει ... 

Και δεν μιλάω για την Ομορφιά ... αλλά για την Υφή της φωτό !

Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2023

Δοκιμή ... Collin McRally 2005 ... Μετά από 25 χρόνια που είχα να παίξω ... Και χωρίς την Τιμονιέρα ... Με τα κουμπιά ... Φανταστικό παιχνίδι ... για το DSV BLOG Games που θα τρέξει τον Δεκέμβριο με πολλά παιχνίδια και Δώρα.

 



Παρόλο που ξήλωσα όλες τις Πινακίδες και τις κορδέλες ... και τα δέντρα και τους θάμνους ... το Καταφχαριστήθηκα ... 


Που πας ρε Βουρλάκι να με Ακολουθήσεις με Φέικ Προφίλ ... με Κρυφή φωτό και Επώνυμο Παππα .. που μπορεί να είναι από Παπατσιφρίγκος μέχρι Παππάρας και Παππαδόπουλος Φασίστας ... ??? Που Πας ???



Και μόλις την Έπιασα ... αμέσως Μπλογκ και Ουστ ... γαμημένο τρολλ που νομίζεις ότι γεννήθηκε Γύναιο που θα με Παγιδεύσει με την Κάμερα του φβ ... 

Κωλοπεδαράδες Μπανιστηρτζίδες ... στον Πάγκο σας και Γρήγορα ... μην σας Φυτέψω εγώ εκεί !! 

Elena Pappa

Elena Pappa

Στείλατε

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πατάμε "Ακολουθώ" κάποιον από την στιγμή που υπάρχει το Αίτημα ? Νομίζεις ότι αν δω ότι είσαι κάτι σαν τρολ ή φέικ ... και το αφήσω ? Γι αυτό σου στειλα αίτημα ... ΑΝ δεν το δεχτείς ... καλύτερα να το απορρίψεις ... αλλιώς θα αναγκαστώ να μπλοκάρω για να φύγει το "Ακολουθώ" ... Κάπως σαν σε Παρακολουθώ μου ακούγεται ... και δεν μ αρέσει καθόλου ... και από προφίλ χωρίς φωτό !
Στάλθηκε πριν από 1 ώ.
Εισαγωγή
Αυτό το άτομο δεν είναι διαθέσιμο στο Messenger.