********* ********************** DSV Blog: 05/29/22

Πέμπτη, Ιουνίου 02, 2022

Στην Πυρά ... στην Πυρά και ο Αλέκος ... είπε το τηλεοπτικό ον, που πάντα στην αρχή στα διαλείμματα και στο τέλος επιδυκνύει μόνο το Κορμί της.

 


Η φύση της γυναίκας είναι να προκαλεί ... είπε ο μεγάλος και έμπειρος τηλεοπτικός πολλών ετών και εκπομπών γιατί ο άντρας είναι κυνηγός και πρέπει να έλκεται από την πρόκληση. Μετά από αυτό η τηλεπερσόνα που δείχνει τα Σιλικονάτα μπαλκόνια της το αλλάζει κάπως και λέει .. Ναι οκ ... αλλά τι σημαίνει ότι όποια φοράει μίνι και είναι καλοστημένη πρέπει να πει ότι προκαλεί και ότι ο βιαστής δεν φταίει. Και βέβαια φταίει ο Βιαστής ... αλλά άλλο φταίξιμο δεν υπάρχει καθόλου και από πουθενά ?

Θα φτάσουμε στο σημείο να μην κοιτάμε, να μην αρεσκόμαστε, να μην προκαλούμαστε από ότι και όπως συμπεριφέρεται κάποιος. Και τα αισθήματα και τα συναισθήματα πως βγαίνουν. Από τις προκλήσεις του Αντικειμένου που ως οπτικό ... μπαίνει στα μάτια μας. Βρε καλά λέω εγώ στο μοναστήρι, και να τυφλωθούμε αλλά και να κόψουμε κάθε γενετήσιο αισθητήριο και να γίνουμε Ρομπότ. Να βλέπει ο άντρας γυμνό και θελκτικό γυναικείο κορμί και να μην αισθάνεται τίποτα ... Μα τίποτα ... 

Θα το θέλουν αυτό οι γυναίκες ? Θα αρέσκονται αν αισθάνονται θελκτικές και οι άντρες ούτε που να ενδιαφέρονται ? Αν περάσουμε εντελώς στην Αντίπερα όχθη ... θα έχουμε μια όμορφη και "νορμάλ"  ζωή και καλές Ανθρώπινες σχέσεις ?  Ήδη από τότε που βγήκε το Me too, οι άντρες έχουν τραβηχτεί πολύ φοβούμενοι τον στιγματισμό και την συκοφάντηση ... και όσο περνάει ο καιρός θα γίνουμε μια απόξενη ανθρώπινη φύση, που τότε θα Αυξηθούν οι κακοποιήσεις και οι βιασμοί γιατί όσο οι άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι και φοβισμένοι αντιδρούν πάντα πιο βίαια και σπασμοδικά. Πάμε λοιπόν Ντουγρού για μια Κοινωνία της Μπούργκας. Και ξέρουμε όλοι ότι όπου υπάρχει Μπούργκα πως είναι οι σχέσεις αντρών και γυναικών. 

Όλοι το ξέρουμε ... και ας σφυρίζουμε όλοι κλεφτικα. Προσωπικά πολύ τον φοβάμαι αυτό τον Τυφώνα που έρχεται !  Και αυτόν που ήδη έχει Έρθει ! 

Veritas numquam perit. "Η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ". Ο ηθοποιός «υποστηρίζει και πιστεύει στο κίνημα #MeToo, που καταγγέλλει την βία κατά των γυναικών» !

 

Ευτυχώς ... βγαίνουν και τέτοιες αποφάσεις όπου θύματα μπορεί να είναι και άντρες σε ενδοοικογενειακή βία. Γιατί ας το παραδεχτούμε όταν υπάρχει η λέξη "Βία" σχεδόν πάντα βάζει στην θέση του θύματος την γυναίκα και στην θέση του Θύτη τον άντρα.  Και δεν παίρνω την θέση αυτή επειδή είμαι άντρας, αλλά είμαι πάντα με τον αδύναμο και με αυτόν που η κοινή γνώμη είναι προδιαθετημένη και κατά κάποιου, και πριν Αλέκτωρ λαλήσει 3 ... βγαίνουν με άγριες διαθέσεις όχλου να κρεμάσουν τον "Κατηγορούμενο". Χαίρομαι που βλέπω τέτοιες αποφάσεις και συμπεριφορές, γιατί πρόσφατα ήμουν κι εγώ θύμα μιας αριβίστριας γυναίκας που τα βάζει συνέχεια με άντρες μιλώντας για Γυναικοκτονίες, Έμφυλη Βία, Πατροκτονία και ότι μπορεί να σκαρφιστεί για να εναντιώνεται στον "Άντρα Θύτη", και αρχικά λόγω της δύσκολης κατάστασης που περνάω είχα πάρει την απόφαση να μην ασχοληθώ, αλλά λίγο μετά αποφάσισα να το πάω μέχρι τέλους και να Αντικαταγγείλω εγώ την ίδια για Συκοφαντική Δυσφήμιση και Ψυχολογική Φθορά. 

Τα υπόλοιπα Έπονται ... !!! 


Το Άρθρο για την δικαίωση του Τζόνυ Ντεπ. 

Μετά από έξι εβδομάδες, η πολύκροτη δίκη έφτασε στο τέλος, με τους ενόρκους να καταλήγουν σε ετυμηγορία και να τάσσονται κατά της 36χρονης. Ποιο το ύψος της αποζημίωσης. Πληρώνει και η πλευρά του Ντεπ. LIVE ΕΙΚΟΝΑ.

news24701 Ιουνίου 2022 22:30

Δικαίωση για τον Τζόνι Ντεπ καθώς την Τρίτη (31/05) το δικαστήριο της Βιρτζίνια τάχθηκε κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στην ετυμηγορία τους, οι ένορκοι έκριναν ότι η 36χρονη δυσφήμισε τον 58χρονο στο άρθρο που είχε γράψει του 2018 και το οποίο είχε δημοσιευτεί στην Washington Post, όπου έλεγε πως έχει επιζήσει από ενδοοικογενειακή βία, "φωτογραφίζοντα΅" τον ηθοποιό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης, ο Ντεπ παρουσίαζε την πρώην σύζυγό του ως μια ασταθή γυναίκα που τον κακοποίησε και τον εξευτέλισε. Υποστήριξε ότι η Χερντ είχε συχνά μια «σαρκαστική, ταπεινωτική, επιθετική, βίαιη, τοξική στάση» και περιστασιακά κατέφευγε στη βία. «Είχε ανάγκη για σύγκρουση. Ανάγκη για βία», τόνισε.

Οι ένορκοι κατέληξαν στο ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο.

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο Ντεπ επικράτησε και στις τρεις κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση, επιδικάζοντας υπέρ του Ντεπ 15 εκατομμύρια δολάρια. Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός είχε αξιώσει 50 εκ. δολάρια.

Από την άλλη, οι ένορκοι διαπίστωσαν ότι και ο ηθοποιός, μέσω του δικηγόρου του, Άνταμ Γουόλντμαν, δυσφήμισε τη Χερντ, επιδικάζοντάς της 2 εκατομμύρια δολάρια. Η ηθοποιός είχε κάνει αγωγή ζητώντας 100 εκ. δολάρια. ( Ε υπάρχουν και Μπιπ Δικηγόροι ) 

Η πολύκροτη δίκη διήρκεσε 6 εβδομάδες και μεταδόθηκε live σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, με ουκ ολίγες λεπτομέρειες της κοινής ζωής του πρώην ζευγαριού να βγαίνουν στη φόρα. Ναρκωτικά, σεξουαλικές επιθέσεις, ιδιωτικά νησιά και τζετ, κομμένα δάχτυλα από την μία πλευρά, σωματική, ψυχολογική, λεκτική και σεξουαλική κακοποίηση από την άλλη.

Βίντεο, ηχητικά ντοκουμέντα και sms παρουσιάστηκαν, αποτελώντας το "αλατοπίπερο" στη διαδικασία, καθώς πολλές φορές η δίκη έμοιαζε με παράσταση με κοινό τα social media, χάνοντας την ουσία της υπόθεσης.

Ο Ντεπ δεν έδωσε το "παρών" στο δικαστήριο για την ετυμηγορία λόγω "προγραμματισμένων εργασιακών υποχρεώσεων", όπως μετέφερε στο CNN πηγή από το περιβάλλον του, προσθέτοντας ότι "θα παρακολουθεί από το Ηνωμένο Βασίλειο".

Ντεπ: "Veritas numquam perit!"

Ο ηθοποιός χρησιμοποίησε, μεταξύ άλλων, μία λατινική φράση για να πανηγυρίσει τη δικαίωσή του: "Η αλήθεια δεν πεθαίνει ποτέ"!

Παράλληλα, είπε: "Ελπίζω ότι η προσπάθειά μου να ειπωθεί η αλήθεια έχει βοηθήσει πολλούς, άνδρες ή γυναίκες, που έχουν βρεθεί στην κατάστασή μου. Ελπίζω επίσης ότι θα επιστρέψει ξανά στο "αθώα έως ότου αποδειχθεί η ενοχή", τόσο στα δικαστήρια όσο και στα μίντια.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η δίκη ξεκίνησε στις 12 Απριλίου και ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 27 Μαΐου, με τις τελικές αγορεύσεις των δικηγόρων.

Ο 58χρονος Ντεπ υποστηρίζει ότι η 36χρονη Χερντ τον συκοφάντησε, όταν έγραψε τον Δεκέμβριο του 2018 ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post, όπου έλεγε πως έχει επιζήσει από ενδοοικογενειακή βία. Εκείνος κατέθεσε μια μήνυση σε βάρος της Χερντ το 2018, αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παρά το γεγονός ότι το όνομα του Ντεπ δεν αναφερόταν στο άρθρο, ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι προκάλεσε ανεπανόρθωτη βλάβη στην καριέρα του, κοστίζοντάς τους προσοδοφόρους ρόλους.

Από την πλευρά της, η Χερντ, απάντησε με αγωγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων, ζητώντας αποζημίωση για τις δηλώσεις του Άνταμ Γουόλντμαν, του δικηγόρου του ηθοποιού, που την είχε κατηγορήσει πως ψεύδεται. Υποστήριξε μάλιστα ότι οι δηλώσεις του δικηγόρου, τής προκάλεσαν συναισθηματική δυσφορία και ταπείνωση.

Κατά τη διάρκεια της δίκης οι ένορκοι άκουσαν συνολικά περισσότερες από 100 ώρες κατάθεσης, από δεκάδες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων και των καταθέσεων από τον Ντεπ και τη Χερντ.

Πηγή :  https://www.news247.gr/kosmos/diki-amper-chernt-oi-enorkoi-dikaiosan-tzoni-ntep-apofasi-gia-dysfimisi-etymigoria-johnny-depp-amber-heard.9650418.html ( Αποσπάσματα ) 

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022

Στο δεύτερο μισό της ζωής αποκτούμε χαρίσματα εσωτερικά, ψυχικά που είναι πολύ σημαντικότερα από αυτά της νεότητας.

 



"Είμαι 89. Η ζωή μου έχει τελειώσει. Θα ζήσω 1,2,3 χρόνια ακόμη.Το δεύτερο μισό της ζωής ήταν πιο σημαντικό. Κανείς δεν με είπε χαρισματικό στο πρώτο μισό. Με λένε τώρα.

Υπάρχει μια αντίληψη ότι η νεότητα είναι σημαντική για τον άνθρωπο και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανέλθουμε σε αυτήν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία να θέλουμε να μοιάσουμε στην εποχή που ήμασταν ανώριμοι. Στο δεύτερο μισό της ζωής αποκτούμε χαρίσματα εσωτερικά, ψυχικά που είναι πολύ σημαντικότερα από αυτά της νεότητας.

Έχω κι εγώ καρκίνο. Τα τελευταία 6-7 χρόνια έχω καρκίνο του προστάτη.Ξέρω ότι δεν θα πεθάνω από αυτό. Ο καρκίνος μάλλον μ έχει ξεχάσει. Στον ψυχολόγο που πήγα είπα πως νομίζω ότι οφείλεται σε μια απώλεια. Με κοίταξε σα να με πέρασε για βλάκα. Τα συναισθήματα που δεν εκφράστηκαν αποθηκεύονται στο σώμα.

Έχουμε ψυχοσωματικές αρρώστιες γιατί είμαστε ψυχοσωματικοί. Η αιτία του καρκίνου οφείλεται σε μια απώλεια. Το ξέρουμε από τον Ιπποκράτη. Ένας άνθρωπος θα νοσήσει επειδή είναι εχέμυθος, εσωστρεφής, πολύ κτητικός, έχει πολύ μεγάλη ανάγκη για έλεγχο, φόβο μην χάσει, μην χάσει ό,τι κατέχει. Όσοι δεν αφήνουν να εκδηλωθεί η θλίψη για μια απώλεια απειλούνται πολύ σοβαρά. Το υγιές πένθος αποκλιμακώνεται. Ένα πένθος δεν τελειώνει και δεν μπορεί να τελειώσει ποτέ. Μπορεί όμως να είναι υγιές, όχι παθολογικό.

Πρέπει να μιλήσετε πολύ σε ανθρώπους που σας ακούν με τα σωθικά τους."

-Πατήρ Φιλόθεος Φάρος

-----------------------------

www.fractalart.gr || Επιμ:Δ.Ντζαδήμα



Δευτέρα, Μαΐου 30, 2022

Δημόσιο For Evah...

 

Πριν λίγη ώρα είδα το εβδομαδιαίο βίντεο της Μουτίδου ( σχεδόν όλα τα βλέπω ), που περιέγραφε την ταλαιπωρία της στο Δημόσιο για ένα Διαβατήριο και τον αισχρό τρόπο που της συμπεριβέρθηκαν στην ΔΕΗ όταν της κόψανε το ρεύμα!   https://www.youtube.com/watch?v=J9XRLtGkeNc&t=783s&ab_channel=SofiaMoutidou . Την συμπόνεσα πολύ γιατί έχω την μεγάλη Ατυχία αυτόν τον καιρό μετά τον χαμό της Μάνας μου να τρέχω σε Δημόσιες Υπηρεσίες με Παράβολα και Μεγαρόσημα και Πρωτόκολα ... και και και ... ΕΛΕΟΟΣΣ !!!

Σήμερα λοιπόν το πρωί, πήρα τηλέφωνο στα δικαστήρια για κάτι διαδικαστικά και μου απαντάει μία λες και την πήρα στο σπίτι την ώρα που καθαρίζει τα φασολάκια. Αφού ρώτησα αν πήρα σωστά για να κάνω επιβεβαίωση γιατί νόμιζα ότι πάτησα λάθος νούμερο στο τηλέφωνο. Απάντησε Κατευθείαν στο Ενικό ενώ εγώ της απευθήνθηκα ( και συνέχισα ) στον Πληθυντικό. Στον Ενικό και με το ζόρι λες και με ήξερε από παλιά ή ήμουνα κανένας Συνάδερφος. Σου λέει ... "Μαλάκα με έχεις ανάγκη και θα ανεχτείς και Ενικούς και Αγένεια. Τι θες ? να σε γράψω και να ψάχνεις για μέρες για να βρεις άκρη ? ". Ναι γι' αυτό το κάνουνε. Σου λέει εγώ είμαι υπάλληλος στα δικαστήρια και είμαι η Σούπερ Γαμάω που επειδή έχω κομβική σχέση ( και ας ήταν με μέσον ) μπορώ να σου μιλάω όπως θέλω και Αν γουστάρεις ... Αν δεν γουστάρεις πάνε αλλού. 

Θα φέρεις μια Αίτηση μου λέει ... και μετά ένα Μεγαρόσημο, και μετά ένα από το σύλλογο Δικηγόρων. Γουάτ ? τι αίτηση ? από που θα πάρω το μεγαρόσημο ? Που είναι ο Δικηγορικός Σύλλογος ? Προφανώς επειδή της φάνηκαν πολλές οι ερωτήσεις και θα κόπιαζε πολύ για να μου απαντήσει ξεκινάει με προσβολή και ειρωνία "Καλά δεν ξέρεις να κάνεις Αίτηση ? στο Δημοτικό το μαθαίναμε". Και της απαντάω με όση ευγένεια μου έμεινε ... "Ναι ξέρω έχω κάνει αρκετές, αλλά κάθε υπηρεσία έχει την δικιά της φόρμα. Μην φέρω μια απλή και μου την απορρίψεται." Όχι μου λέει .. μια απλή θέλουμε και για πιο εύκολο ψάξτε στο Ιντερνετ να δείτε. Και μεγαρόσημο θα το πάρετε εδώ ... και εδώ στα δικαστήρια είναι ο Σύλλογος Δικηγόρων. Και που να το ξέρω εγώ αυτό ρε γμτ ? Ο Ιατρικός Σύλλογος είναι στο Νοσοκομείο ? Όχι είναι σε ένα κτήριο άσχετο κάπου στην Σπυρίδη. Όλα αυτά ήθελα να τα πω με έντονη φωνή αλλά για να μην ταλαιπωρηθώ κι εγώ έβαλα την ουρά κάτω απ τα σκέλια και έκλεισα με ένα Ευχαριστώ. Αυτό εκμεταλεύονται ... Την Γ@μημένη Δημοσιουπαλληλική Εξουσία τους. Αλλά την Πέμπτη που έχω ραντεβού δεν θα το ανεχτώ άλλο. Αν μου ξαναμιλήσει έτσι θα φάει αναφορά που θα πάει καπνός.

Έχουμε που έχουμε όλα τα προβλήματα αυτόν τον καιρό, έχουμε και κάθε Αγενή Θεια να μας μιλάει απαξιωτικά και προσβλητικά επειδή έχει μία θέση σε υπηρεσία που έχεις ανάγκη. Τι αλληλεγγύη και π@π@ριές. Ο κάθε παπάρας Ελληναράς θα εκμεταλεύεται κάθε συνάνθρωπό του όπως γίνεται χρόνια τώρα. Όσο το Υπουργείο  Παιδείας έχει ποσοστό του ΑΕΠ μικρότερο του 5% η Ελλάδα θα είναι ένα Μπ@υρδελιστάν. Και το κακό είναι ότι σε Όλες τις υπηρεσίες υπάρχουν οι εξαιρέσεις και οι υπάλληλοι που δείχνουν σεβασμό και σου συμπεριφέρονται ευγενικά και Ανθρώπινα. Αλλά χάνονται μέσα στο σαθρό κατεστημένο.

ΕΛΕΟΣ. Πόσα χρόνια πια ... ! 

Κυριακή, Μαΐου 29, 2022

Ηρακλή Πουαρό της Αγκάθα Κρίστυ με τον David Suchet ! Ότι πιο όμορφο έχω δει τηλεοπτικά. Ένα πραγματικό Αριστούργημα !!!



Πολλοί Πουαρό έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς κινηματογραφικά και τηλεοπτικά αλλά σαν αυτό κανένα και με διαφορά. Πως μετέφεραν την βόρεια ευρώπη στα χρόνια του πολέμου τόσο μα τόσο ιδιαίτερα απεικονιστηκά δεν μπορώ να το καταλάβω. Λες και γυρίστηκε η σειρά εκείνο τον καιρό !

Έκανα αυτή την ανάρτηση σε μία ομάδα και πήρα τόσα εγκωμιαστικά σχόλια και λάικς που δεν έχω πάρει όλη μου την ζωή σε όλες μου τις αναρτήσεις. Άρα φαίνεται ότι έχει μαγέψει πολλούς, και συνιστώ όποιον δεν το έχει δει να το δει και είναι σίγουρο ότι θα τον καθηλώσει !!!
https://www.imdb.com/title/tt0094525/?fbclid=IwAR2Is4OlA0rlFtDCJu-1SjAhbdNGZP45n2XTivsWNtO4yHVuXc6Rl79tkZc&ref_=tt_mv_close

Έχει και επεισόδειο στην Ρόδο ... !!!

Όποιος έχει να μου προτείνει κάτι αντίστοιχο ... πολύ θα το θελα ... γιατί είναι ίσως η 5η φορά που το ξαναβλέπω ...