********* ********************** DSV Blog: 01/08/23

Δευτέρα, Ιανουαρίου 09, 2023

Αυτή την Ταινία έβλεπα αυτές τις μέρες... Και για να δω αυτή την ταινία ... κάτι θα με τράβηξε !

 


Ποιος δεν έχει δει αυτή την πολύ ωραία κωμωδία.

Το βίντεο που είναι παρακάτω δείχνει το 2ο μισό μέρος της ταινίας όπου ο ήρωας μαθαίνει την Αλήθεια της Κοροιδίας και της Λαίλαπας, όπου οι Άριστοι της τότε Κοινωνίας ήταν όπως είναι αναμενώμενο μέσα στην Λίγδα και την Σκουριά της διαπλοκής. Ο Ιδιαίτερος του Υπουργού ... ο Φίλος του Ιδιαιτέρου του Υπουργού ... που με ένα Άγαλμα για Δώλομα ... φτιάχναν την Υπόλοιπη ζωή τους. Σας θυμίζει τίποτα από τα ψάρια που έπιασε ο Πολάκης ??? Άντε μην γράψω ονόματα !

Βέβαια αν κάποιος έβλεπε ανάποδα την ταινία και ξεκινούσε από το 2ο μισό ... θα έλεγε τον Λογοθετίδη ως ένα ξεμοραμένο γεροντάκι που τα βάζει με όλους και τους βρίζει αναίτια και χωρίς να του κάνουν τίποτα. Και οι Κάργιες του πολεμικού μουσείου ακόμα τον χαρακτήρισαν Βαρκάρη.

Αλλά φάγανε όλοι τους μια σπρωξιά ... που κατευθείαν πετάχτηκαν στο πεζοδρόμιο. "Άσε το σπαθί μου κάτω μωρή. Μην το πάρω και σας κόψω Φέτες Φέτες σαν Συναγρίδες". 

Έτσι είναι ... Όλοι βλέπουν ΜΟΝΟ την μία πλευρά. Ή το χειρότερο κόβουν και ράβουν ΜΟΝΟ την μία πλευρά για να σε παρουσιάσουν για Τρελό - Γκρινιάρη - Ξεμοραμένο και Ψυχασθενή ... Επειδή έτσι και ΜΟΝΟ τους βολεύει. Για να κρύψουν τις δικές τους Π@υστιές ... Λοβιτούρες και Παγαποντιές ... που συνεχώς βρίσκεις μπροστά σου σε αυτή την Γ@μημένη Κοινωνία που ζούμε ... 

Αυτή την Ταινία έβλεπα αυτές τις μέρες... Και για να δω αυτή την ταινία ... κάτι θα με τράβηξε !