********* ********************** DSV Blog: 03/24/19

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2019

Για μένα οι Prodigy έκλεισαν ως Συγκρότημα από τότε που ο Καταπληκτικός Keith, Έφυγε για τον Παράδεισο !!!


@Η πόλη Southend-on-Sea αποφάσισε να τιμήσει τον frontman των «The Prodigy», Keith Flint, ο οποίος αυτοκτόνησε στις 4 Μαρτίου στο σπίτι του στο Έσσεξ.
Ο καλλιτέχνης της περιοχής, John Bulley, δημιούργησε μία τοιχογραφία προς τιμήν του τραγουδιστή, με τίτλο «Twisted Animator» (αναφορά στους στίχους του «Firestarter»), η οπoία απεικονίζει τον Flint να τραγουδά".

Πηγή :  https://www.altsantiri.gr/kosmos/to-southend-on-sea-tima-ton-keith-flint-toichografia-sti-mnimi-toy-frontman-ton-the-prodigy/


Για μένα οι Prodigy έκλεισαν ως Συγκρότημα από τότε που ο Καταπληκτικός  Keith, Έφυγε για τον Παράδεισο !!!

Τον Λάτρευα ... Έχουμε την ίδια Τρέλλα .. μόνο που εγώ δεν είμαι έτσι και δεν κυκλοφορώ και κάνω αυτά που κάνει αυτός γιατί εγώ δεν ανεβαίνω στην Σκηνή ... Αν με δουν στον Δρόμο έτσι .. θα έρθει το Ασθενοφόρο και θα με Μπουζουριάσει !!!

Αλλά αν κι εγώ έκανα Live ... κάπως έτσι θα Χοροπηδούσα ...

Ναι το ξέρω ... ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ !!!

Ελπίζω μόνο όταν πάω κι εγώ πάνω ... να με μπουζουριάσουν στο ίδιο Ψυχιατρείο με τον Kieth ...

Σίγουρα θα γίνουμε Κολλητάρια !!!

Καλό Παράδεισο ... Φανταστικέ - Τρελάρα - Σάικοπαθ  !!! 





Αν νομίζεις ότι αυτός που έχει πάνω από ένα Προφίλ είναι Χάκερ ... τότε Σίγουρα είσαι Άσχετη(ος) !!!




Πόσες φορές το έχω ακούσει ... " Α ... έχεις πάνω από ένα Προφίλ??? Γιατί ??? Είσαι Χάκερ ??? Γιατί δεν έχεις Μόνο Ένα"


Σε κάποια λοιπόν πρόσφατα την ρώτησα " Πόσους Browsers έχεις ???". Ε και όπως ήταν Φυσικό με ρωτάει ... "Τι είναι αυτό το Μπράουζερς ??? Καμιά Ράτσα Σκύλου???" Ήμουν Σίγουρος ότι δεν θα ήξερες τι είναι όπως ήμουν και Σίγουρος ότι με το θέμα Υπολογιστές ... δεν το χεις ε ??? Όχι δεν το χω ... "Είμαι Εντελώς Άσχετη" λέει ... "Μπαίνω μόνο Fb@. Τότε την ρωτάω "Πως λοιπόν βγάζεις το Συμπέρασμα ότι κάποιος που έχει πάνω από ένα Προφίλ είναι Επικίνδυνος ή Χάκερ ή Ανώμαλος ???" Εεε .. έτσι έχω Ακούσει" μου Ανταπαντάει.

Να Ακούς τότε μόνο τους Γνώστες και όχι κάθε Άσχετη Νοικοκυρούλα που μπαίνει μόνο στο Fb για να περνάει η ώρα ενώ περιμένει να βράσει το φαγητό ... και για να σκοτώσει την Πλήξη της.

"Ωραία"...  μου λέει "θα μου πεις τι είναι μπράουζερς" με ξανα;ρωτάει. Είναι το Πρόγραμμα που έχεις για να μπαίνεις στο Ιντερνετ και στο φβ ... Αααα μου λέει Αυτό λες ? Ε το Chrome. Μου το βαλε μια φίλη μου ... Υπάρχει και κάποιο άλλο ??? Και της λέω " Εγώ έχω 5 ... και παλιά είχα παραπάνω". Άλλες εργασίες κάνω με τον Καθένα από αυτούς. Άλλος είναι καλός για τα κανάλια ... άλλος για το Internet Banking ... και άλλο για το FB. Γενικά πρέπει να περνάνε τους 20 !!!

Μάλλον θα είχε μείνει με Ανοιχτό το Στόμα ! Και αν δεν έμεινε απ' αυτό σίγουρα θα έμεινε όταν της είπα ότι έχω Μόνο 4 Profiles στο FB !!!


Καλό θα ήταν να έχει δει τουλάχιστον το παρακάτω βίντεο Πριν...... !!!!!!