********* ********************** DSV Blog: 09/17/23

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2023

Ψάξτε κ. Υπεύθυνε του ΣΔΟΕ να δείτε ότι όταν με ρωτούσαν τι παίρνω δεν έλεγα ποτέ ... Έλεγα ... Προσωπικά Δεδομένα ... και τα Μαλακισμένα γελούσαν γιατί είχαν γίνει όλα Βαποράκια του Fb. ΚΡΟΥΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ... ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ !!!

  Katerina Gaki ... 

Ιδιοκτήτης Σελίδας για την Διπολική διαταραχή που ανταλλάσσουν Πληροφορίες για Παράνομα Φάρμακα και ναρκωτικά .. λες και είναι καραμέλες ... Μπήκα και σε 2 μέρες βγήκα γιατί θα μπουκάρει κανα ΣΔΟΕ !!!

Δλδ για να μην γίνει Παρεξήγηση ... Ανταλλάσουν πληροφορίες για Φάρμακα με κόκκινη γραμμή που μόνο παράνομα μπορείς να τα πάρεις ... Π.χ. Πάρε αυτό το Αντικαταθλιπτικό ... 

Το κιοτ... κάνει κατακράτηση ούρων ( και μου έδωσε το τηλέφωνο αυτού του ηλιθίου που γράφει για φάρμακα και το βλέπουν 5.000 μέλη ) ... επειδή λέει ήταν Βολιώτης και ήθελε Παρέα ... Ε πως να μην θέλει αφού είναι Αντίκτιντ !!! 

Όλοι εκεί μέσα είναι για Αποτοξίνωση ... ΟΛΟΙ ... Ψάξτε κ. Υπεύθυνε του ΣΔΟΕ να δείτε ότι όταν με ρωτούσαν τι παίρνω δεν έλεγα ποτέ ... Έλεγα ... Προσωπικά Δεδομένα ... και τα Μαλακισμένα γελούσαν γιατί είχαν γίνει όλα Βαποράκια του Fb.

Έτσι πεθαίνουν και αυτοκτονούν ... Από τέτοια Παραπληροφόρηση ... 

ΚΡΟΥΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ... ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ !!!

Πλέον το είπα ... και στα γουναράδικα ... !!! 




 Ακόμα εδώ γυροφέρνεις ρε Ύπουλε Δίπολε Δοσίλογε ???

Με τα γυαλιά έτσι μας κατασκοπεύεις όλους και σπέρνεις Διχόνιες .. ??? 

Το γράφω εδώ καθαρά γιατί μάλλον θα τα πούμε στα Δικαστήρια ... Και αν θες .. κατάδωσέ με όπως κάνεις πάντα ... για την εμφάνιση των εικόνων μου από το Κρυφή Γιάφκα ... που μόνο Όπλα δεν είδα ... Αλλά ανταλλαγή Ψυχοφαρμάκων είδα γι αυτό και έφυγα σε μια μέρα ... Ναι Ναι .. παρορμητισμός τι να σου πω ... Αλλά όπως λένε ΠΑΝΤΑ η πρώτη εντύπωση είναι η Σωστή ! και την πάτησα ο Μαλάκας και ξαναπόσταρα και πάλι ... Μέχρι που με Βρίσατε ... Επειδή οι Αναρτήσεις μου είχα μεγάλη αποδοχή και οι άλλοι δεν μπορούσαν να πάρουν ούτε ένα Λάικ .. μου την πέσατε καριόλια για να με κατεβάσετε ... 

Σε μία μέρα είχα 1000 επιθέσεις Κράκερ ... 2 μέρες τους πολεμάω και τους έχω στείλει στο ΣΔΟΕ. Μήπως ξέρεις από που με βρήκανε εντελώς τυχαία την μέρα που η άλλη έλεγε για θεματάκι ???... Αλλά στον Εισαγγελέα θα δείξω όλα τα Analytics που δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτοί με την ίδια IP που ήταν σε σένα ... μετά ήρθαν σε μένα ... Πωωωω Συμπτωσις ! 

Έχω κάνει 10 αναφορές και θα πέσουν και άλλες ... Αν δεν στην κατεβάσω την Γαμοσελίδα σου ... να μην με λένε έτσι όπως με λένε .. Χίπυ γκερλ και αρχίδια τούμπανα ... Αν κάθε Άσχημη σαν και σένα έλεγε ότι τάχα μου δεν βάφεται .. δεν ξυρίζεται ... και δεν περιποιείται το 70 των Μαλακισμένων Γυναικών θα ήταν χειρότερες και από τις ξεδοντιασμένες τουρκάλες ... 

Αλήθεια ... εσύ με τα δόντια σου πως τα πας ... Σε είδα να σου λείπουν 2 - 3 πάντως ... Ψυχολογία ε ? Βάλτο στο Ορθόν σου το πτυχίο γιατί κάνεις τα Αντίθετα από τα δέοντα ... Και γιατί ? Γιατί είσαι τέτοιο γαμημένο εγωιστάκι ... που θες η σελίδα σου να μην πέσει και να πάει και παραπάνω .. 

¨Ειδα τις άλλες σελίδες .. Πλέον θα ταγκάρω εκεί ... Καλά καμία σχέση ... Είσαι μία τρίχα από το αξύριστο Μουστάκι σου ... Δεν τους φτάνεις με τίποτα ... Εκείνες είναι Σελίδες και εσένα είναι Τριμπούρδελο ... Χαμετοιπίο ... φυγα .. μου γκρίνιαξες ... Ξανάλθα .. και πίσω από την Πλάτη μου με έβριζες ... Τι άλλο δλδ πρέπει να αναχθώ .. για να μην έρθω φάντης Μπαστούνης σε μία συνάντηση με ντρόουν ... για να σας κάνω ρόμπα ???

Νομίζεις δεν θα το κάνω "?Από Αέρα θα με περιμένεις ... μπορεί να έρθω και ως βαντρχάνθρωπος ... Εϊμαι Καλύτερος Χάκερ από σένα Κωλόγρια ΆΣχημη ... Άντεξα την Ασχήμια σου και έκανα ένα σωρό κλικ ... Αλλά όλοι επειδή σε φοβόντουσαν .. δεν έκαναν λάικ ... αλλά έκαναν όμως αρκετοί ... 

Ευχαριστώ για τα περίπου 5.000 κλικς που κατάφερα με πολύ κόπο να πάρω επειδή σας άνοιξα τα μάτια ... όχι τα πόδια .. Όχι ... Ζέχνουν ... Θα τα πούμε στα Γουναράδικα ( Δικαστήρια ) !

Στάλθηκε

Μήνυμα στους Katerina Gaki





 


 


Προχθές τα είπα με τον Φίλο μου και Μέντορά μου και λύσαμε μία Μικρή διαφωνία που είχαμε. Τελικά,το ίδιο λέγαμε, απλά τα μηνύματα τα γραπτά έχουν καταστρέψει πολλές Αληθινές Σχέσεις και Φιλίες !!!


Από προχτές λοιπόν, και ενώ ήμουν ταραγμένος με αυτά που γίνονται, παρόλα αυτά Πετάω.  Μου δωσε Τέτοιο Μπουστ αυτή η 2,5ωρη κουβέντα, που είμαι πραγματικά για μετά από πολύ καιρόανακουφισμένος και νιώθω Δυνατός, 

Επειδή όμως δεν ξέρω πότε θα ξαναρρωστήσω και ΑΝ, έχω πάρει σβάρνα ότι Βρωμόλυμα έχω στην ζωή μου, και το Ξερνάω.

Αυτή η Μάνα μου μου κανε μία πολύ πολύ μεγάλη Ζημιά, που τώρα την αναπληρώνω που έφυγε, ο μεγάλο ΚΑΚΟ. Και άλλωστε Γι αυτό και Έφυγε ... Μου το χε πει ... Θα σε αφήσω να ζήσεις κι Εσύ. Τόσα χρόνια μου στάθηκες, με Πρόσεχες, ήσουν η Αποκλειστική σχεδόν ΟΛΟΝ το χρόνο, η Καθαρίστρια όταν εγώ δεν μπορούσα. Τώρα πρέπει να ζήσεις κι ΕΣΥ ... Μου το λεγε από τα 30 μου και έφτασα 52 και ακόμα ...  Λίγο Αργά το σκέφτηκες Μανούλα μου και έκανα την γροθιά μου και έσπρωξα το πηγούνι της σαν να της έλεγα "Σου δώσω μία ... Σι Σακατάψω". Τώρα μωρέ της λέω ? Στα 53 μου ? Πάνε τα Νιάτα μου Μάνα. Από τα 30 και μετά δεν έζησα. Δεν έχω πάει σε Ταβέρνα ( που δεν μ αρέσει ... αλλά ταξίδια που λάτρευα, Μηχανή που ήθελα να πάω γιατι εχω 15 χρόνια να οδηγήσω και μου λείπει τρελλά.) 

Όταν της το κανα αυτό, δεν μπορούσε να σταθεί όρθια από τα γέλια, Γελούσε τρελά μαζί μου γιατί έκανα και πολλές εφευρέσεις λέξεων. Δημήτρη, λες να με πιάσει πάλι Κατάθλιψη επειδή ΔΕΝ παίρνω 2 λίθια αλλά 1 ? Αν δεν έχεις πολύ καιρό που μου το πες .. και το προλάβαμε ... μπορεί και όχι ... Αλλά και να μην πάθεις Κατάθλιψη, θα πάθεις κάτι άλλο. Τι ??? με ρωτούσε ... ΒΛΑΚΑΘΛΙΨΗ της έλεγα. Και αν τύχαινε να τρώμε τις έφευγε η Σούπα από την Μύτη, Ε αυτό ήταν, δεν μπορούσε να φάει μετά, και έπρεπε να περάσει Μισάωρο για να ξαναφάει.

Για να μην την στενοχωρώ λοιπόν, μάζευα μέσα μου όλα τα Σκατόψυχα Σόγια, και Γειτόνισσες, και Φίλες της ( Φίδιαααα ), και και και, που χάρη σε αυτούς έφυγε πολύ νωρίτερα. Όλο έκλαιγε. Πρώτα από τον μικρό της Γιο που την Απαρνήθηκε 25 χρόνια πλέον  μετά από την Κόρη του Μπαμπ, που με έβριζε από το πρωί μέχρι το βράδυ και την έκανα κομμάτια, και μετά από το ΠΑΤΡΙΚΟ της στο Χωριό ( Άνω Δασόλοφος Φαρσάλων ) που ούτε καν Ενδιαφερόταν και ΔΕΝ έπαιρναν τηλέφωνο παρά μόνο σε γιορτές, Αρε Χωριατίλα γμτ, Άρε Ταλιμπανοκρατία, στην Λάρισα, και συνέχεια αρρώσταινε,

Από την άλλη, η Κόρη του Μπαμπ, έτσι θα τον λέω, η Μπαμπούλα, μέχρι και σε νοσοκομεία ρώταγε για γιατρούς γνωστούς να μάθει το Πως είναι η Υγεία μου, και αν Πεθαίνω, ή αν είμαι καλά και πως είμαι, Αν ήμουνα καλά, πλερέζα με δαντέλα, και αν είχα π.χ πίεση, όλο χαρά έλεγε στην Μάνα μου, "Τι λες καλά μωρέ, με 17 πίεση??? Γιατί τον Καλύπτεις". Είχε Σκυλιάσει με μένα γιατί είχε 2 παιδιά στην Ηλικία μου κοντά, και είχε φαγωθεί να είναι σε όλα Πρώτοι, Ε έλα ντε που στα περισσότερα και σχεδόν σε όλα ήμουν εγώ, Αλλά ας το αφήσω, Τι μου φταίνε τα Παιδιά της Φίλοι μου, που ήμασταν μαζί από τα 8 μας, 

ΝΑΙ, ήθελε να πεθάνω, από μικρό παιδί ήθελα νε με φάει, Τι βουντού ( καλά και στον Γιο της έκανε για να χωρίσει κάποια που δεν ενέκρινε ), τι, τι να σας πω έχω φάει, και η Μάνα μου τι Αναθέματα και Κατηγορίες γιατί με στηρίζει και με καλύπτει τάχα μου. 

Μμμμμ θα τον άφηνα εγώ Τεμπέλη να μη δουλεύει και να τον ταίζω με την Σύνταξη μου, Θα τον Έσφαζα,,, Χωρίς να ξέρει ότι εγώ με το επίδομα, και τα ιδιαίτερα με Remote και κάτι Μεταπτυχιακές που έχω κάνει ότι ΕΒΓΑΖΑ λεφτά, Αλλά επειδή δεν έβγαινα από το σπίτι να πάω να χτυπήσω Κάρτα, ε, δεν Δούλευα, Και ήμουνα Ρεμάλι του Κερατά, Όταν κάποια στιγμή έγινα Καθηγητής Πληροφορικής σε μία Σχολή, ααα όλη η Γειτονιά, έσκυβε το κεφάλι για να με χαιρετήσει, 

Είχα βλέπετε γίνει ένας από τους ΓαμωΆριστους Φασίστες Κωλοδεξιούς, που είναι γεμάτη και η γειτονιά μου και όλη η Ταλιμπανοχώρα μας !!!


 ( Μετά από αυτή την αναφορά στο 80 - 90 και την πολύ ωραία ανάμνηση να αναφέρω τον Δάσκαλο και Μέντορα και Αγαπητό από όλους τους Μαθητές, μη εξαιρουμένου, κ. Αθανάσιο Ταλιαδούρο, https://www.facebook.com/thanasis.taliadouros.3  !!! Ταγκάρετε τον, Θα συγκινηθεί, Μπορεί να μην σας κάνει Accept ( ούτε εμένα μου έκανε, αλλά τι πειράζει, Του μιλάω κανονικά και βλέπω νέα του και μιλάμε πολύ Συχνά, Πριν κανα χρόνο μου στειλε φωτό από το Χορευτικό που ήταν ο Δάσκαλός μας, να χορεύω μαζί με τον Γιό του Τσάμικο, ως ο Πρώτος και ο Τελευταίος του Χορού, Πολύ με συγκίνησε η Πράξη του, Ήταν και πολύ καλοί φίλοι και με τον Πατέρα μου και με την Μάνα μου, και κατάλαβα ότι στεναχωρήθηκε πολύ όταν του το είπα !

Του ετοιμάζω Διθυραμβική Ανάρτηση, αλλά επειδή θα μου πάρει ώρες, την αφήνω λίγο καιρό ακόμα,!!! ). Και όταν τον πρωτοσυνάντησαστο Fb, του είπα. Αρε Δάσκαλεκαι να ξερες, να δεις πόσο έχω πληρώσει και Πληρώνω ακόμα αυτή την Πρώτη θέση που Πάντα με έβαζες να σέρνω τον Χορό, δεν μπορείς να καταλάβεις. Πραγματικά, έφαγα ΤΟΣΗ Κακία και Ζήλια και, μην τα θυμάμαι και με πονέσει το στομάχι.

Σε άλλο Κεφάλαιο ... 

Συνέχεια, στην επόμενη ...

Τελικά μόλις πήρα χαμπάρι ότι το βιβλίο που θέλω να γράψω που θα έχει ΟΛΗ μου την Ζωή ... και των Γονιών μου και ιδίως της Μάνας μου ( λόγω ΔΔ ) ... και Κληρονομικότητας ... το γράφω Ανάρτηση Ανάρτηση ε ?

Ε οκ ... Ένα καλό Κόπι Πάστε θα ειναι τα Χριστούγεννα που θα το Εκδώσω ...

Ήδη το μισό το χω γράψει ... Ε ... οκ ... ουπυπυυ υ... 

Να δω τα άλλα 10 που έχω στα "Συρτάρια - Συννεφα - και Web" ... πότε θα τα εκδώσω ... 

Μάλλον ΠΟΤΕ ... Εγώ πήρα τις Ανμάσες μου όταν το γραψα ... Ε ας τα βρούνε οι επόμενοι ... και ... 

Ούτως ή Άλλως ... είναι γραμμένα Διάσπαρτα ... ΟΛΑ Εδώ ! 

Είμαι ένας Πουθενάς που χακάρω κάτι Διπολάκια Τσουλάκια ... που με βρίζουν ... Έτσι με είπανε ... Πουθενά γιατί δεν έχω Λάικς .... Μα έχω ένα σωρό Κλικς ... Γιατί με διαβάζετε Κρυφά .. ε Μπανιστηρτζίδια ??? Δεν ξέρετε ότι σας βλέπω Όλους ?

 



Τα χαπάκια σας ... γιατί δεν τα παίρνετε ??? 

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2023

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΝ Γ@ΜΑΜΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ... ΣΕ "ΦΙΛΟΥΣ" ΣΕ "ΞΑΔΕΡΦΕΣ" ΣΕ "ΑΔΕΡΦΟΥΣ" ... ΜΠΑΜΠΑΔΕ ΚΑΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΕΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΕΣ ΚΑΙ ΙΑΣΩΝΕΣ ... ΣΕ ΜΑΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΕΚΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ... ΠΑΝΤΟΥ !!!


FUCK OFF NAZI BASTARDSSS !!! 


Αν και με αυτές τις φωτό δεν μασήσετε και συνεχίζετε να προσπαθείτε ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ... τότε το ΣΔΟΕ σας περιμενει ... 

ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ Καριολάκια Μπάνερς ... 


ALL THE AUNTS TOGETHER GOT SICK AND WANT TO GIVE ME 500,000 EUROS FOR FREE...

IF THEY HAD THE MASSES ... TO GIVE ME A PIPE ... IT WOULD BE FINE ... BUT DISGUSTING ..

YOU WHO ARE PLAYING IT YOU GUYS AND PUTANITCHES SNAPPERS BECAUSE I KNOW YOU ARE MUSTACHEED PEDOPHILIES WHO WANT TO SELL ME JUVENILE ...

SO THAT YOU DON'T ANGRY ME ANYMORE ... ARRANGE ... BECAUSE I WILL SEND YOU SUBMITHS TO SDOE ...

LET ME PREPARE A POST ... BUT YOU ARE ALREADY 1000 AND ... AND YOU DON'T SAY TO DELETE ME ... Psofimi ... ILLITERATE PEOPLE ...

QUIET, DON'T KNOW WHAT IS AI PI ... AND THE PI ... AND CLUSTER ... AND BAND SECTOR ... AND ASKII ... AND SKI ... AND ZESKEIII !!!

ASTADIALA .... A-FUCK THE HORN

F U C K  O F F 

N A Z I 

B  A  S  T  A  A  A  A  R  R  D  D  S  S  S 




ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ .. ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΕΙΚ ΠΡΟΦΙΛΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΧΑΚΑΡΟΥΝ ! ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ WHATSUP ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ lINKS ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ... ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΑΜΕ ...

ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΜΕ ... 















ALL THE AUNTS TOGETHER GOT SICK AND WANT TO GIVE ME 500,000 EUROS FOR FREE...

IF THEY HAD THE MASSES ... TO GIVE ME A PIPE ... IT WOULD BE FINE ... BUT DISGUSTING ..

YOU WHO ARE PLAYING IT YOU GUYS AND PUTANITCHES SNAPPERS BECAUSE I KNOW YOU ARE MUSTACHEED PEDOPHILIES WHO WANT TO SELL ME JUVENILE ...

SO THAT YOU DON'T ANGRY ME ANYMORE ... ARRANGE ... BECAUSE I WILL SEND YOU SUBMITHS TO SDOE ...

LET ME PREPARE A POST ... BUT YOU ARE ALREADY 1000 AND ... AND YOU DON'T SAY TO DELETE ME ... Psofimi ... ILLITERATE PEOPLE ...

QUIET, DON'T KNOW WHAT IS AI PI ... AND THE PI ... AND CLUSTER ... AND BAND SECTOR ... AND ASKII ... AND SKI ... AND ZESKEIII !!!

ASTADIALA .... A-FUCK THE HORN

F U C K  O F F 

N A Z I 

B  A  S  T  A  A  A  A  R  R  D  D  S  S  S 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ 500.000 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ... ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΣΕΛΑ ... ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΜΙΆ ΠΊΠΑ ... ΘΑ ΤΑΝ ΚΑΛΑ ... ΑΛΛΆ ΑΗΔΙΑ ..

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΦΕΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΣΑΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΔΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΤΕ ΑΛΛΟ ... ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΟΥΜΠΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΔΟΕ ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ... ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ 1000 ΚΑΙ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ... ΨΟΦΙΜΙΑ ... ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙ΄ΝΑΙ ΑΙ ΠΙ ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΙ ... ΚΑΙ ΚΛΆΣΤΕΡ ... ΚΑΙ ΜΠΑΝΤ ΣΕΚΤΟΡ ... ΚΑΙ ΑΣΚΙ ... ΚΑΙ ΣΚΙ ... ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΙΙΙ !!! ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ .... Α-ΓΑΜΗΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! 

ANTE KAI GAMH8. MPASTARDIA ... ΝΑΖΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !! 








Δεν έχουμε Ταλιμπαν και χωριά σαν Αφγανιστάν με Μπούργκες στην Ελλάδα ? Όχι ??? .... Γιααα ... Κοπιάστε ... Προσοχή ... Σκληρές Εικόνες και Βίντεο ... ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Θυμάστε το Κωσταλέξι που την θάψανε ζωνανή ? Πόσες κοπέλες από Χωριά Θανατώθηκαν Βιάστηκαν ... Θαύτηκαν ... Κρεμάστικαν ? Και την Μάνα μου ... Ταλιμπάν την Σκότωσε ... αλλά ΌΧΙ άντρας. 2 Γυναίλκες Ταλιμπάν από Ταλιμπάν Πατέρες ... Υπάρχουν και Γυναίκες Ταλιμπαν, και η Μία ζει ακόμα ... και είναι και Γειτόνισα ... Κάνει Βουντού ... "Χτυπάει" τα παιδιά της ακόμα και ας 50ρίσανε ... Τον Άντρα τον έχιε στο Κρεββάτι και δεν τον αφήνει να μιλήσει στο τηλέφωνο μαζί μου ( Εποειδή τηνπήγα στην Αστυνομία ) 

Αλλά σιγά ... Μία Ταλιμπάν έχει η Γειτονιά μας ? Διάσπαρτες στην Ελλάδα πόσες είναι ? θα σας πω ... 


Γυναίκες που ωήφισαν Χ.Α _ αυτές που Ψήφισαν Σπαρτιάτες ... Συν αυτές που ψήφισαν με κεραλοιφές ... πολλές ΝΔ ... μερικές Συριζα ... ακόμα και Βαρουφάκη ... ακόμα και ακραία αριστερά κόμματα ... Καλά ΚΚΕ πολλές ... Κόρες μανάδων που κάνανε Αντάρτικο στο Βουνό και είναι ακόμα Φανατικές Ταλιμπάν ... 

Η θεία μου που ήταν στο βουνό ( αυτές λένε τις παίρνανε για να ξεκαυλώνουν τους Άντρες ... Δενε είδα ... δεν .... αλλά άκουσα .. διάβασα και είδα ταινίες και πολλά που το λέγανε ... Θυμάστε την Ταινία του ΤΣΕ και του Κάστρο ? Παρόλο που δεν έδειχνα την Αλήθεια γιατί τους Ηρωποιούσανε ... θυμάστε ... 

Θα σας θυμίσω εγώ ... 



















 ... Προσοχή ...


ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ !!! 


The Observers: A young Afghan woman wrongly accused beaten to death  FRANCE 24 English 2.79M subscribers  Subscribe





Σε αυτό το Αραχνιασμένο και Βρωμερό ΑιδιοΠλασμα ... χρωσταω από πρόπεσι τον Οχετό και την Βρώμα που μου ξέρασε πάνω μου ... Σήμερα ήρθε η Ώραν Της !!!

 


Πηγή Φωτογραφίας ... 


ΟΣΟ-ΝΟΥ-ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ... !!! 


Ξέρω ... δεν θα την νοιάξει γιατί είναι μαζόχα και θα την Ηδονίσει ... 

Μόνο έτσι καυλώνει Αυτή ... όταν Μαλώνει με Άντρες ... ( ε οκ .. εγώ τι να ... πφφφ ... Άντρας ...) Αυτή θέλει από ... και πάνωω ... για να Σκουιρτάρει ... Γιατί είπαμε ... Αράχνη και Δυσοδία ... 

Αντε στον Τατσόπουλο κοριτσάκι μου να κλάψεις ... Αντε και αυτός ... το χει ... αλλά θα έρει και η Δική του η ώρα ... Τι μόνο Διθύραμβους ?


https://dsvsval.blogspot.com/2010/08/touch.html 



Mplejsate me Poiht;h kai Syggraf;ea Kal;ytero apo ton Tats;opoylo ( Οπως μου λέγανε πολλές ... το 2-10 ) 

Ammm den p;hueiw pl;eon Tats ... O;yte Tap Taop den soy k;anoyn ... 

Με σένα λόγω καρδιάς ... δεν θέλω να τσακωθώ .. Τα ξέχασα ήδη ... Περάσαν και πολλά χρόνια .. 13 ... αλλά δεν έχει παραγραφεί ακόμα το Αδίκημα ... οπότε ...

Ήταν τότε που πλακώθηκα με την Ακρίτα και ακόμα δεν μου μιλάει ... 



Και στην Αρχή είχαμε έρωτα αν Θυμάσαι ... Ήμουνα από τους λίγους που μου μιλούσες στο Ινμποχ... και ο Μοναδικός που πόσταρε το Βλογ μου και έτσι είχε και 3.000 κλικς ... ΚΑΙ σε Ευχαριστώ μέχρι τώρα Επειδή με Στήριξες όσο Κανένας άλλος Συγγραφέας ... Αλλά μετά ... φέρθηκες ... ¨Αδικα ... Όχι Άτιμα ... Όχι με πουστιά ... Πάντα ότι έκανες το έκανες με το στήθος μπροστά ... Αλλά λόγω ότι δεν ήξερες καλά Πληροφορική ... μου την είπες ... Σε μένα βρήκες να τα χώσεις για Πληροφορική ? Σε μένα ? 

Εγώ έβλεπα στην τηλεόραση Τατσόπουλο ... και έτσι του έκαν Αίτημα ... Γιατί για 2 χρόνια ήμασταν κολλητοί στο φβ ... Φοβήθηκες πέτρο τους Χρυσαυγίτες ... και μπήγα εγώ μπροστά και έφαγα Απειλές ... για Σκοτωμούς και για Χαντάκια ... Δεν μάσησα ... αλλά εσύ ... φοβήθηκες ... και όποιος φοβάται ... πάντα Αδικεί !





Κάστρα - 1999

Στίχοι: Ζωή Παναγιωτοπούλου
Μουσική: Γιώργος Τρανταλίδης
1. Βασίλης Λέκκας

Κάστρα ψηλά και βουνά,
κρατάτε γερά
ο κόσμος μη χαθεί!
Τ’ όνειρο ένας καπνός
κι εγώ ένα φως
ταγμένο να σβηστεί!

Μέρα χρυσή στα δάχτυλα γλιστράς,
μέρα σκληρή πάντα εσύ νικάς,
πάντα, πάντα ξεχνάς!

Κάστρα ψηλά και βουνά,
κρατάτε γερά
λυγίζει η ψυχή!
Τόσες κορφές, τόσο φως
σκιά και γκρεμός
η αγάπη σαν χαθεί!

Μέρα χρυσή στα δάχτυλα γλιστράς,
μέρα σκληρή πάντα εσύ νικάς,
πάντα, πάντα ξεχνάς!

Κάστρα ψηλά και βουνά,
κρατάτε γερά ο κόσμος μη χαθεί!

Αυτό το Σκατόψυχο ... Αραχνιασμένο Τσουλάκι ... που νομίζει ότι μπορεί να μας βρίζει και να κάνουμε τουμπεκί .. ξέρει πολύ καλά ποιος είμαι ... 12 χρόνια φίλοι από τον Τατσόπουλο ... και μόλις είπα κάτι διαφορετικό ...

 ... για τις Γυναικοκτονίες ... μου έγραψε ...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΑΛΑΤΣΕ ... ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ...


ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΕΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΆΤΣΙ ?


ΘΑ ΤΗΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΩ ΚΙ ΕΓΏ ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ... ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΘΕΙ ... 


ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΆΘΕΙ ΜΌΝΟ ΣΤΟ ΔΆΧΤΥΛΌ ΤΗΣ ΑΠΟ΄ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ... ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙνΑΒΑΡΟΝΕ ... 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΄... ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΔΘΚΑ ... ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙΘ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ... ΜΟΥ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΈΡΩΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ... ΔΕΙΤΕ ...  

ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ .. 220923. ΚΙΝΗΣΗ - ΕΡΓΑ - ΑΠΑΓΡΕΥΣΕΙΣ ΛΟΓ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ - ΦΑΝΑΡΙΑ .... ΚΑΙ ΟΛΑ ...