********* ********************** DSV Blog: 05/05/19

Πέμπτη, Μαΐου 09, 2019

Μωρέ καλά κάνουν και σας στέλνουν με την πρώτη Π@ύτσους ... Καλά Κάνουν τέτοια Π@υτανάκια που είστε, και ακόμα και στην Ευγένεια ...


Γιατί μετά από αυτό ... ( μετά το Ευχαρηστήριο μνμ ) με Μπλόκαρε ...???

Είχε κάτι το Αγενές ??? Το Προσβλητικό ??? Ήταν Ενοχλητικό ???

Μωρέ καλά κάνουν και σας στέλνουν με την πρώτη Π@ύτσους ...

Καλά Κάνουν τέτοια Π@υτανάκια που είστε, και ακόμα και στην Ευγένεια .. Μπλοκάρετε ...

Καλά σας Κάνουν !!!


Beatrice Archimandriti

Έχετε πλέον συνδεθεί στο Messenger.
Dimitris
Ευχαριστώ Beatrice !

Dimitris
Για την Αποδοχή εννοώ.
Beatrice Archimandriti
Σας ευχαριστώ πολύ
Dimitris
Να είστε Καλά !
Που είναι αυτό το Πέτρινο που είναι Πανέμορφα Διακοσμημένο ??? Εσείς το έχετε Διακοσμήσει ???

Τρίτη, Μαΐου 07, 2019

... Πολλές μαμάδες όμως εξαιτίας των δικών τους κενών εμποδίζουν την υγιή ανάπτυξη των παιδιών τους ... !!!






Μιλούσα σήμερα με μια Φίλη για τον Ρόλο της Μάνας και πόσο Χιεριστικός ... Ζηλόφθων και Καταστροφικός μπορεί να ναι ...

Η Ίδια ως Μητέρα ... αρνούνταν να παραδεχτεί ότι μια Μάνα μπορεί να φερθεί έτσι στα Παιδιά της ...

Ευτυχώς λοιπόν που βρήκα ένα από τα Χιλιάδες ωραία και ολοκληρωμένα Άρθρα για τους Ανίκανους Γονείς ... και έτσι δεν θα μου πονέσουν τα Δάχτυλα μου από το πολύ Γράψιμο ...

Εγώ Αρκέστηκα στο να κάνω μερικά Bold για να "Εκφράσω" με την Σειρά μου την Επιβεβαίωση των γραφομένων !!!

Διάβασε Νάντια !!!


Απόσπασμα από athenspsychotherapy.gr


Πολύ συχνά ακούμε σε συζητήσεις να είναι στα χείλη όλων ερωτήσεις όπως: «τι έχει πάει τόσο στραβά;», «πως φτάσαμε εδώ που είμαστε;» κ.λ.π.

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από τα προβλήματα που είναι κοινά σε παγκόσμια κλίμακα, στην Ελλάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε κι ένα σημαντικό τοπικό ζήτημα: την ανωριμότητα!

Δυστυχώς ακόμη και σε συνέδρια, γίνεται συχνά ειδική μνεία σε σχέση με το ότι ο μέσος Έλληνας αργεί να ωριμάσει. Η κρίση μάλιστα που περνάμε, ενισχύεται πάρα πολύ απ’ τον παραπάνω παράγοντα. Τα αίτια αυτής της ανωριμότητας θα τα βρούμε στη δομή της ελληνικής οικογένειας.

Ανεξάρτητα από το πώς και πότε ξεκίνησε να υφίσταται αυτό πρόβλημα (γιατί δεν ήταν ανέκαθεν έτσι), στην παρούσα φάση θα πρέπει να το διαπραγματευτούμε.

Κάθε οικογένεια στήνεται αρχικά γύρω από τους δύο γεννήτορες. Οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να ανήκουν πλήρως σε μια ομάδα και μέσα στα όριά της να εξασφαλίζουν στενές, αυθεντικές σχέσεις. Ο κάθε σύντροφος λοιπόν μέσα από τη στενή ψυχο-σεξουαλική σχέση που αναπτύσσει με τον άλλον, προσδοκά να καλύψει τις ανάγκες ΤΟΥ για στοργή, μοίρασμα και αληθινή ένωση.

Όμως καθώς μεγαλώναμε, πολλούς από εμάς δεν μας προετοίμασαν επαρκώς ώστε να είμαστε ικανοί να δομήσουμε μια τέτοια αυθεντική σχέση. Έτσι ο πατέρας και η μητέρα συχνά δεν μπορούν να βρουν αναμεταξύ τους αυτό που αναζητούν. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα παιδιά «πληρώνουν τα σπασμένα»…

Ο γονιός μετατρέπει (ασυνείδητα) τον μπλοκαρισμένο ερωτισμό του προς το σύντροφο, σε υπερβολική στοργή προς το παιδί. Οδηγεί έτσι τον απόγονό του να δεθεί κυριολεκτικά μαζί του. Γονιός και τέκνο, σχηματίζουν έναν αδιάρρηκτο προσωπικό δεσμό.

Είναι σα να ορκίστηκαν σιωπηλά να σχηματίσουν οι δυο τους μια ομάδα που δεν χωρά κανέναν άλλο! Ακόμη κι ο άλλος γονιός μένει απέξω. Αυτό βέβαια στην ουσία τον βολεύει. Γιατί πατέρας και μητέρα έχουν ταιριάξει μεταξύ τους στα νευρωτικά τους χαρακτηριστικά.

Ο καθένας δηλαδή έχει βρει στον άλλον, το άρρωστο (πλην όμως γνώριμο!) κομμάτι του από την παλιά δική του οικογένεια. Όταν λοιπόν ο ένας παίρνει το συμβιωτικό με το παιδί ρόλο, ο άλλος αναλαμβάνει το ρόλο του «συναισθηματικού ζητιάνου». Με αυτό τον τρόπο στήνεται μια δυναμική (νοσηρή) ισορροπία και η οικογένεια δένει σφικτά.

Το βρέφος, εάν του επιτρέπαμε να αναπτυχθεί φυσιολογικά, θα έπρεπε να ολοκληρώσει σταδιακά μέσα στα τέσσερα πρώτα χρόνια της ζωής του τη διαδικασία της εξατομίκευσης. Αυτό σημαίνει να περάσει «αναίμακτα» και με φυσικό τρόπο τη φάση του αποχωρισμού από τη μητέρα και να αρχίσει να σχηματοποιεί τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Πολλές μαμάδες όμως εξαιτίας των δικών τους κενών εμποδίζουν την υγιή ανάπτυξη των παιδιών τους. Τους μεταδίδουν (με μη λεκτικούς τρόπους συνήθως) τα δικά τους μπλοκαρίσματα. Όπως ένα παιδί φοβάται να μην το εγκαταλείψουν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο φοβάται και η μητέρα (που έχει μείνει ουσιαστικά ανώριμη) να μην εγκαταλειφθεί από το παιδί της.

Η συμβιωτική σχέση έχει στηθεί. Ο ομφάλιος λώρος είναι ξανά άθικτος και ενώνει αδυσώπητα τις δύο πλευρές, οι οποίες θα τραβούν η μια την άλλη εις αεί. Τo παιδί έχει πλέον μάθει να αξιολογεί τον (από)χωρισμό ως εγκατάλειψη και καταστροφή.

Ο πατέρας δεν είναι βέβαια άμοιρος ευθυνών σε όλη αυτή τη διαδικασία. Δέχεται αδιαμαρτύρητα την όλη κατάσταση και αντί να επέμβει διαχωρίζει συνήθως τη θέση του. Αποτραβιέται στην άκρη και αφήνει τη γυναίκα να λάβει τις δύσκολες αποφάσεις.

Η κατάσταση του είναι άλλωστε γνώριμη, αφού σε μια ίδιας δομής οικογένεια μεγάλωσε κι ο ίδιος. Ούτε αυτός έχει ενηλικιωθεί. Η βρεφική πλευρά της προσωπικότητας και των δύο συζύγων ζητά επιτακτική ικανοποίηση. Δεν υπάρχει μια ώριμη σχέση ικανή για βάθος συναισθημάτων και αληθινή κατανόηση.

Στο γάμο πλέον, δεν διαπραγματεύονται δύο ενήλικες. Είναι δύο μικρά παιδιά που ζουν μαζί και διεκδικούν το ένα από το άλλο υποχρεωτική ευχαρίστηση. Το αποτέλεσμα είναι οι οικονομικές διαφορές, οι τσακωμοί και η απιστία (το 92% των αντρών απατά. Και στις γυναίκες τα ποσοστά έχουν αυξηθεί, μιλάμε σήμερα για 70%).

Θεωρητικά μιλώντας, οι γονείς αποκτούν παιδιά με αρχική πρόθεση να τους προσφέρουν επαρκή κάλυψη των υλικών και συναισθηματικών τους αναγκών. Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν όμως, χρειάζεται να μειώνεται η φροντίδα και η προστασία τους προς αυτά, έτσι ώστε να δοκιμάσουν τα ίδια να φροντίσουν τον εαυτό τους.

Για να το θέσουμε με ψυχαναλυτικούς όρους, πρέπει να αντικατασταθεί η αρχής της ηδονής (ευχαρίστησης) από την αρχή της πραγματικότητας. Δυστυχώς, ωριμότητα και προσκόλληση δεν ταιριάζουν. Τι γίνεται όμως στ’ αλήθεια;

Οι γονείς περνούν στα παιδιά τους τα περίφημα «διπλά μηνύματα». Τους δίνουν δηλαδή ταυτόχρονα δύο αντικρουόμενες οδηγίες! Μπορεί για παράδειγμα να παροτρύνουν από τη μια το παιδί να παντρευτεί και να τεκνοποιήσει και από την άλλη να σαμποτάρουν με κάθε μέσο όλες τις ερωτικές επιλογές του παιδιού.

Θυμηθείτε τις ελληνικές ταινίες: «Εγώ πότε θα κρατήσω στα χέρια μου εγγονάκι;» και ταυτόχρονα «Δεν μπορώ να καταλάβω που πας και τις βρίσκεις όλες… η μια χειρότερη απ’ την άλλη!».

Όταν επίσης ακούμε κάποιον να ξεστομίζει περήφανα τη φράση: «Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια», θα μπορούσαμε να διακρίνουμε κι ένα δεύτερο μήνυμα πίσω από αυτή. Ίσως μια διευκρίνιση του τύπου: «Κανένας μας από αυτή την οικογένεια δεν είναι έτοιμος (ώριμος) να αποχωριστεί κανέναν».

Η διευκρίνιση αυτή υποκρύπτει ταυτόχρονα και την απειλή ότι αν κάποιος τολμήσει να απομακρυνθεί από την οικογένεια, τότε θα στερηθεί την αγάπη και τη στοργή των υπολοίπων. Άρα κανείς δεν έχει στην ουσία την *άδεια* να οδεύσει προς την εξατομίκευση. Το οικογενειακό «δέσιμο» γίνεται αυτοσκοπός.

Με ένα σχεδόν ιδεοψυχαναγκαστικό τρόπο, το «Εγώ» της οικογένειας αφιερώνεται στη διαιώνιση αυτής της σχέσης εξάρτησης. Δυστυχώς ένας σημαντικός αριθμός από αυτά τα άτομα έχει ή αποκτά τα στοιχεία της προσωπικότητας ενός καταθλιπτικά οργανωμένου ανθρώπου.

Σκεφτείτε τώρα μέχρι πια ηλικία μένουν οι νεοέλληνες και οι νεοελληνίδες κάτω από την πατρική στέγη. Βλέπουμε νέους ανθρώπους στην ηλικία των είκοσι πέντε, τριάντα ή κι τριάντα πέντε ετών να είναι προσκολλημένοι στη γονική εστία. Στις ευρωπαϊκές χώρες, αν στα τριάντα σου μένεις με τους γονείς σου, αυτό θεωρείται αυτόματα ψυχοπαθολογία.

Στην Ελλάδα βέβαια το φαινόμενο αυτό είναι κοινωνικά αποδεκτό. Οι νέοι από τη μεριά τους υποστηρίζουν ότι είναι πρακτικοί οικονομικοί λόγοι αυτοί που τους εμποδίζουν να μετακομίσουν. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες ενός ενήλικα.

Οι γονείς πάλι αισθάνονται ασφάλεια που έχουν κοντά τους και υπό τον έλεγχό τους τα παιδιά τους. Δεν διακινδυνεύουν κανέναν αποχωρισμό και δεν συνταξιοδοτούνται από τον αρχικό τους ρόλο. Έτσι διατηρούν αυτή την κατάσταση όσο περισσότερο μπορούν.

Τι γίνεται τώρα όταν έρθει η ώρα για το παιδί να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια; Γιατί έρχεται κάποια στιγμή (σε μια φάση έντονης αμφιθυμίας συνήθως) για όλους αυτούς τους ανώριμους άντρες και γυναίκες, που αποφασίζουν να παντρευτούν. Ο γάμος αυτός βέβαια δεν έχει τις προϋποθέσεις για να στεριώσει σωστά.

Οι δύο σύζυγοι χαμένοι στα δικά τους προβλήματα είναι ανίκανοι να εδραιώσουν μια αληθινή και βαθιά συντροφική σχέση. Σύντομα αρχίζουν τα προβλήματα. Η μόνη διέξοδος που βρίσκουν τα ζευγάρια είναι η απόκτηση τέκνων.

Τα παιδιά σαν από μηχανής θεοί, έρχονται να δώσουν (παροδικά) τη λύση στη λιμνασμένη και άχαρη σχέση των γονιών τους. Συμβολικά, η γέννησή τους μειώνει το άγχος του θανάτου των γονιών.

Ο νέος πατέρας και η νέα μητέρα έχουν τώρα κάτι για να απασχολούνται (και μάλιστα full time) αντί να πρέπει να διαπραγματευτούν την προβληματική τους σχέση. Φυσικά τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί, αλλά έχουν μετατεθεί στο μακρινό μέλλον.

Με την απόκτηση των παιδιών φαίνεται πλέον σε όλη της την έκταση η κακή εκπαίδευση που έχουν λάβει οι γονείς από την πρώτη τους οικογένεια. Πρώτα απ’ όλα τους είναι αδύνατο να αποκολληθούν από αυτή και να δοθούν ψυχή τε και σώματι στη νέα δική τους οικογένεια. Πολλοί δεν μπορούν καν να ξεχωρίσουν σε ποια οικογένεια πραγματικά ανήκουν.

Συχνά ο/η σύντροφος φαντάζει σαν αντίπαλος (είναι ο «ξένος») και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη παρά μόνον για την παλιά καλή οικογένεια. Το δεμένο με την παλαιά οικογένεια μέλος αποδίδει τους «δαίμονες» στη νέα του οικογένεια.

Σαν τον κακοποιημένο που, μόλις βρει ευκαιρία, θα κακοποίηση και καραδοκεί να εφαρμόσει τη γνώριμη σε εκείνον συμπεριφορά. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες αγιοποιούνται. Επειδή αποπλανητικά τόσα χρόνια έχτιζαν εξαρτητική σχέση με το παιδί τους, αυτό νιώθει ότι με τον γάμο του τους πρόδωσε.

Αιτία της «προδοσίας» βαφτίζεται ο/ή σύζυγος. Έτσι προκύπτουν οι γνωστές εχθρικές διαθέσεις έναντι εκείνου που τους «έκλεψε» από τη μητρική/πατρική αγκαλιά (θυμηθείτε τη σχέση νύφης – πεθεράς).

Με τη σειρά τους λοιπόν οι νέοι γονείς θα αναπαράγουν το γνώριμο σε αυτούς πρότυπο. Θα φροντίσουν τα παιδιά τους να μην απελευθερωθούν ποτέ συναισθηματικά από αυτούς. Η νέα γενιά θα φοβάται με τη σειρά της οποιαδήποτε αποστασιοποίηση από τη γονική εστία.

Τα «δεμένα πρωταρχικά τρίγωνα» θα συνεχίσουν να υπάρχουν και τα παιδιά θα εκδηλώνουν θυμό για το δήθεν βίαιο απογαλακτισμό τους. Θα προτιμούσαν να παραμείνουν αιωνίως προσκολλημένα στους γονείς τους. Όταν έρθει η ώρα λοιπόν να αλλάξουν ρόλους και να γίνουν σύζυγοι, εραστές και γονείς οι ίδιοι, το σύστημα καταρρέει!

Το μοντέλο επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Ανώριμοι γονείς αναθρέφουν ανώριμα παιδιά. Γενεές ολόκληρες ταλαιπωρούνται και υποφέρουν σκληρά στην Ελλάδα από αυτή την πραγματικότητα. Τώρα όμως ξέρουμε τι μας συμβαίνει. Η επιλογή είναι πλέον δική μας.


Δευτέρα, Μαΐου 06, 2019

Πούστη Μαλάκα ... Μισείς τις Γυναίκες ... !!! Τις Γυναίκες ... Ποτέ !!!




Ουπς .. Τι Μάτια είναι Τούτα ???

Να τα Χαίρεστε !
Τώρα το Χεράκι με το Δαχτυλάκι τι σημαίνει ???

Μπορεί να σημαίνει και κρυφό Fuck Off ε ?

Οκ !

Μπορείτε τώρα να καλείτε ο ένας τον άλλο και να βλέπετε πληροφορίες, όπως η Ενεργή 
κατάσταση, και πότε διαβάσατε τα μηνύματα.

Οκ

Ξέρω να μεταφράζω καλά !
Ναι καλά...

Τι και σαν μου κανες Αποδοχή ???
Μπορεί από μέσα σου να με βρίζεις ...

Αχαχαχχααα
Ευχαριστώ !

Εγω ευχαριστω💐💐💐
Μου αρεσει η πλακιτσα

Μακάρι ...

Και μένα εκτός απ τα Μάτια σας μου Αρέσουν τα Δόντια σας ... Κα;ι δεν είναι Πλακίτσα ...

Λένε ότι τα Αραιά μπροστινά Δόντια δείχνουν Ευφυία ..

Ίσως γι αυτό να σας Αρέσει η Πλακίτσα !

Το Χιούμορ είναι Ιδίωμα των Έξυπνων !!!


Θα προτιμουσα τον ενικο αν σου ειναι ευκολο
 Βεβαίως ...
Γιατί δεν έχουμε και καμιά μεγάλη διαφορά Ηλικίας ...
Μην με νομίζετε για Πιτσιρικά ...

49 είμαι.

Ωχ ...
Μην με Νομίζεις !!!
Και εγω μεγαλοκοπελα ειμαι χαχαχα
Ε όχι !

Εντάξει ... μπορεί λίγο μεγαλύτερη από μένα αλλά μια χαρά !

Ακόμη Γοητευτική !

Αυτό Μετράει !
Ευχαριστω 🌺πολυ🌺
Και μόλις το είδα !

Και Υπέροχα Χείλη !
Θα σας ποιάσει Λόξυγκας με τόσα Κοπλιμέντα !
Απλά τα λέω Αβίαστα !
Χαχαχα να εισαι καλα

Χικ !

Ωχ

Όχι Όχι ...
Εσείς δεν μου κάνατε κοπλιμέντα για να με ποιάσει ... !
Αστειά το έκανα !

Εσεις;;;Ποσο πιο μεγαλη ειμαι τελος παντων απο σενα;
Ωχχ ...

Απλά μου βγαίνει Αυθόρμητα η Ευγένεια μωρέ ...
Για να μην κάνω άλλα κοπλιμέντα και δεν κρατιέμαι μετά !
Μην μου δίνετε .. και πολύ θάρρος.
Εεε μου δίνεις !

Πόσο πιο μεγάλη δεν το ξέρω.
Μόνο ΕΣΥ το Ξέρεις.

Και θα παραμεινει ετσι χαχαχα

Γυναίκες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για μένα δεν παίζεις κανέναν ρόλο ... Σχεδόν !

Πλακα κανω56 ειμαι
Παντρεμενη

Ωχχχχ ....
Πληθυντικός τότε !
Για το Παντρεμένη !

Χαχαχχα δεν χρειαζεται
Συντροφος δεν εισαι;

ήμουν !
Δλδ και τώρα είμαι ... αλλά διασπαστήκαμε.

Τι εννοεις;
Μη φαμε τα μουστακια μας😜😜😜

Μάλλον θα τα φάμε !
Εδώ και 20 μέρες είμαι Πλέον Μέλος του ΜΕΡΑ25 !
Τι ειν τουτο καλε;
Του Βαρουφακη;
Θιος φυλαξει

Δικό μας !
Απλά ο Βαρουφάκης είναι Γραμματέας !

Μπαναια μ
Γι αυτό είπα θα τα φάμε !
Δεν ήμουνα μέλος ποτέ πουθενά αλλού !
Χαχα πλακα κανω
Για να γίνω μέλος ... φαντάσου !
Ουτε εγω
Με τα Μπούνια !
Θα βάλω στις Βουλευτικές !
Στον Βόλο !
Με το καλο!
Θα δείξει !
Αν βάλω τελικά.
Με ποιον;
Ο Βαρουφακης απο οτι ξερω ειναι μονο για ευρωεκλογες
Ναι το ξέρω ... Δεν το χει διαφημίσει καθόλου !
Ο Βαρουφάκης κατεβαίνει στην Γερμανία στις Ευρωεκλογές.
Στις Βουλευτικές θα είναι Γραμματέας Εδώ.
Αυτο ξερω εγω
Ναι .. ΑΝ βγει θα παραιτηθεί αμέσως και θα αναλάβει τον Αγώνα εδώ.
Α δηλ θα εκπροσωπει και εδω το κομμα του στις βουλευτικες;
Εννοείται !
Α!Μαλιστα!
https://dsvsval.blogspot.com/2019/04/25-diem.html?fbclid=IwAR2INQPMCd1jHKB46Eh2LjFIbqR5Qp6sgsiOKRDtjJxlRr1r6AVNjaLCZfQ
Οκ εγω το Βαρουφακη τον πηγαινα πολυ και τον παω ακομη αλλα ψηφιζω Τσιπρα δαγκωτο
Καλά Κάνεις ...

Να μοιραστούμε !

Να μπει στην Βουλή ο Βαρουφάκης για να μην πάρει Αυτοδυναμία ο Κούλης !
Παντρεμένη και Μπροστά στον Καθρέφτη ε ?

Χμμμ ...

Η Αυταρέσκεια κάθε Γυναίκας δεν σταματά ούτε με τα Δεσμά του Γάμου ...

Γι αυτό δεν κατάλαβα κι εγώ ότι είστε Παντρεμένη !

Συγχωρέστε μου το Λάθος !

Τι λες μωρε;
Ασχετο
Δεν κάνω σε Παντρεμένες Αίτημα ... αν δεν γνωρίζω τον Σύζυγο !

αυτό λέω !
Καλα θα στον γνωρισω αυριο
Χαχαχαχαχχαχααα
Καλό !
Τώρα είναι Αργά.
Ε!μα!
Έγινε η Αποδοχή !
Θα σου βρω γυναικα!
Γιατί Μία ?
Χαχαχα
Εγώ θέλω να έχω πολλές !
Πολλες!!!
Οκ
Ε γιατί νομίζεις είμαι Ελεύθερος ακόμα ?
Αυτες σε θελουν;
Όχι βέβαια ... Ποια να με θέλει Εμένα έτσι όπως είμαι ???
Ετσι το ειπα χαχα🤣🤣🤣
Και Απάντησα !
Μην Νομίζεις ... Δεν έχω Φιλαυτία !
Ουπς .. Ενικός Πάλι ...

Γμτ !!!
Δεν ξερω πως εισαιγω βλεπω ενα ξαφνιασμενο ανθρωπακι
Ε
Εγω
Γιατί είστε Επιφανιακή ή Άσχετη από Υπολογιστές ή Τεμπέλα !
Δεν έχω ΜΟΝΟ μία Φωτό !
Α ναι καλα δεν ηξερα παω να δω
Ε ΜΑ !!!
Αυτη με το μινι και αυτη στη μηχανη εσυ εισαι;
Σε όλες είμαι εγώ !
Μονο μια βλεπω παντως
Και νεαρος
ΕΛΕΟΣ !
ΕΛΕΟΣ !!!
ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ???
Καλα καλε μη με κανεις και ντα
Συμπαθητικος εισαι
Παντρεμενος;
Αν ήμουν Συμπαθητικός θα με ήθελε έστω μία και θα με είχε Παντρευτεί !
Πες γρηγορα εχω λογο
Δεν με διαβάζεις καθόλου Προσεκτικά.
Είμαι 49 !
Δεν με παντρεύεται καμία.
Ε και;
Εδώ δεν με παντρευόταν στα 30 μου !
Ποια παίρνει έναν Κουασιμόδο ?
Ούτε καν η Εσμεράλντα !
Εχω φιλη στο βολο
Ασε τα χαζια χαχαχα
Πες αληθεια
Αν είναι στον Βόλο και ΑΠΟ τον Βόλο Ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω !
Κουκλα
Δεν μ Ενδιαφέρει Καθόλου !
Καλα εσυ χανεις
Και αν είναι όντως είναι Μειονέκτημα για μένα γιατί θα ναι Ανασφαλάρα !
Εγώ χάνω !
Χρόνια τώρα.
Βρε δεν ειπα μοντελο
Νομίζεις ειμαι Ελεύθερος επειδή δεν βρίσκω ?

Αυτό Νομίζεις ?
Μια συμπαθητικη κοπελα
Ετών ?
Ωχου μωρε σπασικλας εισαι;
Σπασίκλας όχι .. Σπαστικός Ναι !
Τις θε μικρουλες μπγασακο ε;
Ότι να ναι !
Μικρουλες μπαγασακο
Κακα θα το σκεφτω
Και πρόσεχε ... Θα αρχίσεις να με εκνευρίζεις με τα πολλά αστεία σου !

Μερικά δεν δέχονται Αστεία !

Αν ήθελα μικρές θα σου κανα Κοπλιμέντα ???
Ελεος.
Μιλα μου κι αλλες φορες να δω τι καπνο φουμαρεις
Δώσε και λίγη Προσοχή !
Για ποιο λόγο ?
Πωπω ταματα να με μαλωνεις!Ειμαι ευαισθητη
Σταματα
Με Προκαλείτε !
Σχεδόν Άχρηστο Βλάκα και κανά Ραμολιμέντο που θέλει Μικρούλες με είπατε !
Καλα τι θες να κανω για να μη σε προκαλω;
Χαχαχαχα
Να μου μιλάς αφού πρώτα βάετε την γλώσσα σας στο Μυαλό σας !
Τιποτε απο αυτα!Στο μυαλο σου τα εχεις
Εγώ δεν έχω τίποτα ... Ποιος είπε ότι τα έχω ?

Από εσάς τα άκουσα !
Και Μισό ...
Δεν τόνισα προηγουμένως ..
ότι δεν ψάχνομαι για κοπέλα ιδίως στον Βόλο ?
Ε τότε ?
Γιατι αρχισες το πλυθηντικο;
Θα με περάσετε και από Οντισιόν για κάτι που ΔΕΝ θέλω ????????????
Γιατί με Προκαλείτε και θέλω Αποστάσεις !
Καλε σταματα!
Ρώτησα ... Ετών ?
Καλα σε αφηνω στην αποσταση σου φιλια
Οκ.
Όπως Επιθυμείτε !
Εγώ πάντως ρώτησα .. Ενδιαφέρθηκα !

Εσείς μετά μου το παρουσιάσατε ότι πρέπει να παρακαλέσω κιόλας για να ΔΕΪΤΕ ΑΝ εγκρίνετε !!!
Και εσεις
Ε ... Πολύ δεν πάει ???
Σφηνωσε η τυροπιτα στο εγκεφαλο Εε;
Σε περασα για ξηγημενο τυπο
Πάλι με Επιβεβαιώνετε ... Και δεν θα αφήσω άλλο να με ταπεινώνετε με Άσχημο Χιούμορ !
Αλλα εσυ θυμωνεις
Ο ξηγημένος πρέπει να δέχεται Προβολές ???
ο Θυμός είναι Ιδίωμα του όχι ξηγημένου ?
Οκ τότε.
Χαχαχα εισαι ο πρωτος που μου το λες αυτο
Ναι .. Θυμώνω Ενίοτε !
Καλα ξυδακι
Εγω δεν θυμψνω ποτε
Χαλαει το δερμα
Καλό θα ήταν να τι κάνετε ...

Τώρα θα έλεγα κάτι αλλά ας μην Συνεχίσω το Δικό σας Μοτίβο της Κοροιδίας !
Αν θέλετε να Συνεχίσετε Σωστά Συνεχίστε ...
Αλλιώς δεν θα αντέξω άλλο Παίξιμο !
Χαχαχα πλακα μου κανεις ετσι;
Δεν τσιμπαω
Λεγε οτι θες
Καλό Αυτό !

Ούτε εγώ όμως.

Αλλά δεν με Ακούς !

Εδώ δεν είδες την Φωτό που είχα στο Εξώφυλλο !

Πρέπει να τα ψάχνεις πιο διεξοδικά τα πράγματα για να ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΣ τον Άλλον !
Τώρα ... Κατάλαβες ?
Με επρηξες!Ελεος!
Έτσι είναι Γλυκειά μου ... Όποια ΔΕΝ καταλαβαίνει .. της εξηγώ πιο πολύ !
Τι Καθηγητής θα ήμουν Αλλιώς ???
Γλυκεια μου να πεις αυτην οταν και οποτε βρεθει και σε ανεχθει
Αρκετα
Είδες ?

Δεν θυμώνεις ε ?
Εχω κι εγώ τον τρόπο να Εκνευρίζω τον άλλοον όχι μόνο Εσύ !
Και σιγά μην μου την συστήσεις έτσι όπως σε έχω κάνει !
Σιγά !
Τούρμπο !
Είδες Καλή μου πως με Σουτάρεις κιόλας ???

Μ Αρέσει ότι δεν θυμάνεις ποτέ ...

Το δέρμα σου είναι Πλισέ .. Μην φοβάσαι ...

Δεν Τσαλακώνει Άλλο !

Και Συνεχίζει στην Σελίδα του Μπλοκ μου ...

Πούστη Μαλάκα ... Μισείς τις Γυναίκες ...

Τις Γυναίκες Όχι ... Αλλά εσύ τι σχέση έχεις με αυτές ???


The End !!! ΜΠΛΟΚ !!!


Δεν Αφήνω Καμία Πουτάνα να με Παίξει και να με Μανιπιουλάρει ... και να μου μεταβιβάσειτις Όποιες Μαλακίες της ...

Όποια δεν με Σέβεται και δεν Σέβεται τα θέλω μου ... Ξουτ !!!